Alfrede, evo teme.
Trenutno radim i nisam doma ,probam sutraMožda i jeste. Možeš li da ga priključiš na LAN i uđeš u njega preko pretraživača na neki od onih 192.168.X.X?
U manualu bi trebalo da piše tačan broj ako je moguće.
Ovo trebam baš proučitiIma neki forum o kutijama http://www.tvboxforum.com/showthread.php?tid=1028
Daj nam neku preporuku za box. Tu smo nešto raspravljali. Treba nam nešto da lepo tera 4k. I jaži mi dal se rutuju ima li potrebe uopšte. I sve to naravno za male pareKod mene se nije pokazala nikakva posledica ako misliš na brzinu a i uopšte. Naprotiv boxevi su mi prodisali, kači se mnogo uređaja u vidu telefona, lap topova i sve fercera super, kako Apple tako i Android i Windows platforme, nisam uspeo da dokučim iz kojeg razloga svaki box limitira protok na 3 megabita kad je u pitanju TKIP karakteristicno je da Android telefoni i tableti nemaju taj problem već isključivo boxevi, kao što rekoh tri boxa imam u kući jedan je MXQ PRO, drugi X96, a treći X96 mini, razlićiti su i wi-fi čipovi u samim boxevima, i sva tri imaju limit na 3 megabita čim mi je enkripcija na TKIP, u jednom momentu sam na miniju uspeo da izvučem 3,5 megabita i to samo jednom. Čak sam lanom vezivao drugi ruter Apple Timecapsule pa koristio njegov wifi misleći da me sam ADSL modem zeza (jer mi je ponestajalo ideja šta da radim) i dobijao opet iste rezultate na wifi-ju. Čim sam promenio enkripciju na AES nisam izvlačio punih 10 koliko mi je deklarisan ADSL (čisto sumnjam i da mogu da izvučem maximalnih 10), ali sam lagano svaki put dobijao iznad 8Mbps (8,2 - 9) na speed testu na svim boxevima.

Jedini android koji bi volio imati je android - klon koji će umjesto mene ići na delo.
Pazi te kutije nisu ništa drugo nego mali kompovi koji služe za eto gledanje. Mislim da su to pokrenuli ovi iz Kodi zajednice. Postoje mali kompovi zovu se Rapsbery. Ima tamo i tema o samogradnji. Elem da skratim. Kutije su smišljene da se spakuje Kodi da bi gledao razne sadržaje. Da li putem streama ili sa memorije. Ove sad što se masovno proizvode su uglavnom na android platformi. Kao i smartfoni i smart tv. Jer je android kao i Kodi open source tj slobodan za korišćenje modifikovanje itd. Ne možeš staviti Windows jer će ti Bil odrati kožu s leđaČitam ove tekstove i skužim da ništa ne kužim, totalni seljak i zbunjola.
Sve neki androidi , boxevi i sl. Moj domet je skinuti seriju , staviti titl i hdmi kabelom spojiti tv i laptop.
Jedini android koji bi volio imati je android - klon koji će umjesto mene ići na delo.

Pazi te kutije nisu ništa drugo nego mali kompovi koji služe za eto gledanje. Mislim da su to pokrenuli ovi iz Kodi zajednice. Postoje mali kompovi zovu se Rapsbery. Ima tamo i tema o samogradnji. Elem da skratim. Kutije su smišljene da se spakuje Kodi da bi gledao razne sadržaje. Da li putem streama ili sa memorije. Ove sad što se masovno proizvode su uglavnom na android platformi. Kao i smartfoni i smart tv. Jer je android kao i Kodi open source tj slobodan za korišćenje modifikovanje itd. Ne možeš staviti Windows jer će ti Bil odrati kožu s leđaČitam ove tekstove i skužim da ništa ne kužim, totalni seljak i zbunjola.
Sve neki androidi , boxevi i sl. Moj domet je skinuti seriju , staviti titl i hdmi kabelom spojiti tv i laptop.
Odaberite odredišni forum
Odaberite odredišnu temu (ID)
Preimenuj temu
Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.
Član
Danas
338
Oduvijek
5266
28.02.2026 12:00
Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.
Koristimo kolačiće
Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više