Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Problem Wi-Fi brzine na android boxu

Problem Wi-Fi brzine na android boxu

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
Znam za Librelec ipak uz android idu oni neki razni benefiti. Periferni uređaji tastature i šta znam.
Neko voli malo i da se sigra ;) Evo neki video malo predstavljanja ugrubo šta je to
Photo
2 0
>>zonzexon
Zainteresovao sam se za ovaj Tanix TX92 TV Box koji si preporucio, gledao sam i druge varijante, ali izgleda da je zaista best buy.
Imam tu par pitanja samo, izvinjavam se na deranziranju unapred. Kao prvo i glavno - prakticno jedina mana mu je sto nema USB 3.0, zanima me da li mislis da bi stucao pri reprodukciji krupnih fajlova sa flesa ili eksternog harda, poput originalnih blurej filmova i sl? Ima tu opcija uvek da se napakuje na njegovu memoriju, ja bih uzeo 64gb, ali mi je to komplikovan posao kad ucesta, komp mi je na drugom spratu potpuno i treba ga kaciti gore da bih prebacivao.
Taj problem sa stucanjem imam na mom stariom WD media playeru, pa bih zato i osvezio izbor za gledanje serija, na prvom mestu. Mada, sto Bon kaze, mozda je to zbog slabijeg procesora i ram memorije
Sto se svih ostalih opcija tice, to mi je nepoznat teren, vecinom ga i uzimam da bih ispitao sta sve moze, a ponajvise me zanima mogucnost pustanja prenosa utakmica nfl, nba itd.

Jesi li ga uzeo u medjuvremenu mozda i kakva su iskustva ako jesi? Ako nisi, da sacekam ipak?  :EmoticonPrayer2

E da, i titlovi mi trebaju sa kvacicama, kapiram da kod strimova pusta sta nadje na netu, ali da li prepoznaje kvacice uopste? Posebno kad pustam sa flesa i sl...

Izvinjavam se ako sam malo naporan, ali ne razumem se bas najbolje u tematiku, a zainteresovao me je opasno Bon za to...prilicno nekorektno s njegove strane...  :smfor (30): :unsure :smfor (14): ;)
Acta, non verba!
0 0
Nije direktno vezano pitanje koje imam.
Naime primetio sam da mi nešto pravi smetnje ADSL. Nije neko uopšteno pitanje smetaju neka vozila kad prođu pretpostavljam ona stvarčica na svećicama da nije ugrađena. Ajde kola prođu i to kratko traje. Druga je stvar čini mi se vozovi. Dođe stoji u stanici drnda nešto po sat dva ja dobijem rogove. Brzina se sroza skroz. Problem nije lap radi to ok ali na boksu mi opadne pa ne mogu da gledam ništa. Skoro ništa. Nominalna brzina mi je 20mbita boks je spojen lanom. Tanix 92. Ruter je neki TPlink
Prosto pitanje da li bi mogao nekako da poboljšam prijem odnosno da zaštitim od spoljnih uticaja.
Photo
0 0
Ne mogu ti pomoći ali...
Bon
Dođe stoji u stanici drnda nešto po sat dva ja dobijem rogove.
Kad skužim bolje user cp, ovo ide u moj sig.  ;D
0 0
uređivanje profila>forumski profil>osobni tekst(kod avatara) ili >potpis (ispod posta)
Inače globalni forum za boksove je Freaktab, nešto slično Xda developers ali za boksove.
Imaju i custom romove ko se usudi budžiti malo :)
Nikako da iščitam celu temu o ovom mom Tanixu moguće i do njega. Uskoro mi ističe Adsl ugovor  razmišljam da uzmem neki kablovski net i sad mi se javlja da bi mogao imati isti problem i posle toga.
Photo
0 0
Prvi put cujem da bi nesto moglo da pravi smetnje kablovskoj vezi osim preopterecenja. Kazes da ti lap(top) radi normalno, znaci da je problem u samom boksu, a i on je opet spojen kablom... Bas cudno.

Sent from Tapatalk

0 0
Ne. Imam Adsl ali razmišljam da pređem na kablovsku pošto mi ističe tu negde u Maju.
Ali ovaj Supernova. Nema SBB ovde.
Nemam pojma o tome. Moj lučni utisak je da ima neki jaki ometač možda voz. I vibracije su prilično iritantne. Ima tu blizu i jedan čoban što popravlja kamione. Danju, noću.. strašno.. Vari burgija.. Pa ona stvar što imaju u pit stopu za točkove. Mislim..

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Photo
0 0
Ako spajaš direktno lan kablom laptop onda mi je fascinantno to da možda utiče. Što se wifi signala tiče, moguće da su na istoj frekvenciji ili kanalu. Probaj u podešavanjima da staviš channel 7,8 ili 9 npr, ti su slabije podešeni. Meni je menjanje toga poboljšalo signal. :)

Poslato sa Huawei P30 Pro - VOG-L29 pomoću Tapatoka

0 0
Lap je na wifiju i sa njim nemam problem. I sa minimalnim signalom ima kvalitetan net. Problem mi je boks. A on je spojen s lanom. Kad strimujem neke liste dolazi do pada protoka. Kao gledam sve lepo veći deo dana pa onda negde opadne pa nešto ne mogu.  Nekada baš opadne do nivoa da baferuje 480p.

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Photo
0 0
Svi uređaji nakačeni na tvoj kućni net dele bandwith, te tvoj uređaj nikad ne može imati ceo deo kolača, da se tako izrazim.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 62 gostiju 3 bota Ukupno: 66

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

66

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.