>>zonzexon
Zainteresovao sam se za ovaj Tanix TX92 TV Box koji si preporucio, gledao sam i druge varijante, ali izgleda da je zaista best buy.
Imam tu par pitanja samo, izvinjavam se na deranziranju unapred. Kao prvo i glavno - prakticno jedina mana mu je sto nema USB 3.0, zanima me da li mislis da bi stucao pri reprodukciji krupnih fajlova sa flesa ili eksternog harda, poput originalnih blurej filmova i sl? Ima tu opcija uvek da se napakuje na njegovu memoriju, ja bih uzeo 64gb, ali mi je to komplikovan posao kad ucesta, komp mi je na drugom spratu potpuno i treba ga kaciti gore da bih prebacivao.
Taj problem sa stucanjem imam na mom stariom WD media playeru, pa bih zato i osvezio izbor za gledanje serija, na prvom mestu. Mada, sto Bon kaze, mozda je to zbog slabijeg procesora i ram memorije
Sto se svih ostalih opcija tice, to mi je nepoznat teren, vecinom ga i uzimam da bih ispitao sta sve moze, a ponajvise me zanima mogucnost pustanja prenosa utakmica nfl, nba itd.
Jesi li ga uzeo u medjuvremenu mozda i kakva su iskustva ako jesi? Ako nisi, da sacekam ipak?

E da, i titlovi mi trebaju sa kvacicama, kapiram da kod strimova pusta sta nadje na netu, ali da li prepoznaje kvacice uopste? Posebno kad pustam sa flesa i sl...
Izvinjavam se ako sam malo naporan, ali ne razumem se bas najbolje u tematiku, a zainteresovao me je opasno Bon za to...prilicno nekorektno s njegove strane...