Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Gastronomija

Gastronomija

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 41 rezultata)
Kao i što sam naziv teme kaže, ovdje će se govoriti o jelima, kuhinjama, šta ste danas jeli, koje ste sve kuhinje probali, koja vam se najviše sviđa, podijelite neke egzotične i neobične recepte ( od skoro sam počeo da kuham, pa mi je to postalo veoma interesantno). Nadam se da će biti zadovoljavajući odziv na temu.  ;D
Reality is almost always wrong.
5 0
bravo dine, dobra tema.
nijesam gurman, ali nakacicu ponesto sto najvise volim da zviznem.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
nijesam probirljiv, sto imam izjedem i prijatno. ali ajde ako cu sto izdvojit nek bude talijanska kuhinja, mene to nikad nece dosadit bez obzira na danasnji presirok izbor, ekspanziju kitchen kanala, food kriticara i to...
znaci od ovoga se gazim u zadnje vrijeme:
Photo
buffalo chicken pizza. ljuta pakao, vas u golu vodu od parceta, ali ja ljuto obozavam pa sam malo sjebao ta osjetila i regularno ljuto za mene nije ljuto. ali ova me zajebala. uz ovo obavezno onion rings. evo i te picerije ili restorana sta li je vec.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g304088-d8721799-Reviews-Goodfellas-Podgorica_Podgorica_Municipality.html
https://www.facebook.com/pg/GoodFellas-235346799995453/photos/?ref=page_internal
od tradicionalnih... pa podvarak naravno.  ;D
Photo
ali i on mora bit... ljut.
eto, da se dan pocne sa zdravom ishranom i jednim lijepim visokim pritiskom sa obaveznim podrizima.
Bon appetit  ;D
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
3 0
Juče sam probao nešto egzotično, za naše područje neobično, piletinu sa brusnicama i suhim šljivama. Bio sam skeptičan, ali mi se dopao taj spoj slatko-slano, još sa dobrim sosom, prilozima, za prste polizati.  ;D

Photo

Nešto poput ovoga, samo fali sos, i ja sam jeo čili krompir kao prilog.  ;D
2 0
winwincestere,
daj mi neke mamurne tipove a da nije voda i slatko.
i slatka voda.
c/p
0 0
Rasol  ;D
2 0
e sad bi ti jedan moj drug sa sjevera cg-a rekao:
Photo
c/p
1 0
Skuvao sarmu. Za mene egzotika hardcore xD sad sam klopao nije loše ispala. Dugo se krčkala :)
Photo
2 0
Sarma je uvijek dobrodošla, barem kod mene. Inače, volim da jedem različita jela i kuhinje, najradije bih svaki dan nešto novo probao, ali kao i coa, najviše volim Italijansku kuhinju, pored ove naše domaće. Skoro probao kolač Trileće, makedonski ili albanski, taj je dio dole, oduševio se, neobičan, dosta se razlikuje od klasičnih kolača.  ;D
0 0
mi imamo neku sarma varijantu...
http://www.kuvajza.me/crnogorski-japraci/
u listove rastana meso ide, i mene je masu bolje od regularne koju, naravno, isto ne volim  ;D
ovaj trilece sam probao nedavno i svidjeo mi se, ali inace slabo konumiram kolace, torte nikako. najvise tiramisu volim jer nije jak.
c/p
1 0
dean.winchester
Juče sam probao nešto egzotično, za naše područje neobično, piletinu sa brusnicama i suhim šljivama. Bio sam skeptičan, ali mi se dopao taj spoj slatko-slano, još sa dobrim sosom, prilozima, za prste polizati.  ;D

Ja baš volim slano-slatke kombinacije, a ta piletina sa brusnicom deluje  fenomenalno. ;D

Skoro sam "otkrila" tj. počela da koristim začin kardamon..sad ga obavezno stavljam u testo za palačinke,uz narendanu koru limuna i malo šećera-nadev nije ni potreban..mada je nutela NUTELA.  ;D
1 0
U poslednje vreme ne mogu da odem u Beograd a da ne svratim ovde.

Fenomenalno!!!

http://dinapoli.rs/

Lokal nije najreprezentativniji ali su pice vrh, na drva, sve je bas kvalitetno i bas jeftino. Svaka preporuka!
0 0
Ko je ljubitelj pice a planira da svrati u Beograd nikako da ne propusti piceriju Botako. Savrsene su!!

Inace volim sve da jedem i svakako bih svaki dan nesto novo probala. Ponajvise volim mediteransku kuhinju. Svakog leta idem u Dalmaciju na najlepsi otok Vis. Preporucila bih svima da odu u konobu kod Magica, u sred otoka u vinogradima, prave savrsena vina, boznstvenu hranu, izdvojila bih pohovane cvetove tikvica punjene kozijim sirom i incunima, srdele i pršut od tune obilno začinjene kaparima i maslinovim uljem, hobotnicu pod pekom i jagnjece kotlete tako slasne...odusevljena sam svim ukusima. A o samom otoku i da ne govorim. Da ti pamet stane!!! Jedva cekam da kroz mesec dana odem ponovo tamo.
0 0
Setila sam se da postoji i ova tema na forumu, pa da je malo oživim. :)

Muskatna bundeva  ili muškatna tikva -fenomenalna namirnica,ukusna, niskokalorična, a prepuna vitamina i minerala.

Ja volim da je spremam kao slanu varijantu - isečem je na kriške  pa u pleh, od začina stavim : maslinovo ulje, so , slatku i ljutu papriku ( ja volim kad je ljuće :D ) ,sve to dobro izmešam  pa u  rernu. Po izboru može  se dodati i krompir, čenovi belog luka itd.
Moju  ljutu varijantu obavezno  dopunim gustim jogurtom u koga stavim listove nane/mente  koji "rashlađuju" i ublažavaju ljutinu :D

Ako neko napravi  - prijatno ! :)
3 0
ja sam juce po slavama uzduz i poprijeko, znaci raspao sam se od svega. na zadnju sam blizu kolapsa bio, ali ono, moras ispostovat domacina pa navalih na nekakve salate i sireve.
odusevio sam se, 3,4 probah, neke nestandardne, ne znam je li se radio kakav kopi/pejst sa ovih kitchen kanala, zaboravih da pitam, tacno cu danas opet poc da pokupim ako je sto ostalo.
steta sto se ne bude malo kreativnije sa pivom, tuborg/niksicko... neka fala, radiji sam da se samozapalim.
c/p
1 0

Pa Coa nabavi recepte tih salata ..tj. zapamti sastojke pošto recepte sigurno nećeš tražiti ; samo nemoj da ih pomešaš pod uticajem piva  ;D .
0 0
pffff...
prva kao nesto... poriluk, pavlaka... druga, piletina, susam, nesto crveno sitno kroz sve to pa neki sos ljuti... trece nesto ljute sitno isjeckane paprike u miksu sa obicnim paprikama pa crmnicki luk... uh.
dobro sam i ovo zapamtio.
bas sam ti pomogao  ;D
c/p
0 0

Da znaš da jesi....a i  google će da pomogne  ;D .

Da da..baš si me obradovao što si i to zapamtio  ;D
0 0
Kako su svi krenuli zdravo da se hrane nigde ne mozes pojesti rusku salatu. Pravda za rusku salatu. Putine, reaguj!!!1

Sent from Tapatalk

2 0
bila na prvu slavu sto sam bio, i to bas dobra.
c/p
0 0
Baš mi je žao što je zamrla ova tema  :smfor (2):
0 0
Men'nije.
Otkad radim od doma, pivska trbuščić se pretvorio u loptu. Ako se ovo sranje od korone nastavi, ja ću cijeli postati lopta.  :pijonir
3 0
Onda da krenemo sa preporukama za dijete  :smfor (24):
1 0
Nema druge [emoji16][emoji16]Photo

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
2 0
neckayu
Baš mi je žao što je zamrla ova tema  :smfor (2):
digni je.
c/p
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 41 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 28 gostiju 5 botova Ukupno: 34

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.