1. Serije
  2. The Morning Show

The Morning Show

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 104 rezultata)
Show 489
"News is awful, but humanity is addicted to it,
and the whole world is depressed by it."

Jednu od uglednijih američkih TV kuća zadesi Me Too skandal pa se kadar mora na sve načine potruditi da pronađe adekvatnu zamjenu za omiljenog TV voditelja te zadrži gledanost.

Godina: 2019.
Mreža: Apple TV+
Žanr: drama
Glumci: Jennifer Aniston, Desean Terry, Jack Davenport, Bel Powley, Karen Pittman, Nestor Carbonell
Uredio bilja • 31.03.2026. 17:15
0 0
postavljene prve tri  :beer2:
6 0
hyde_sb volim te.  :smfor (25):
3 0
Goran

ajde barem jedan član  :hslocked:
4 0
hyde_sb
Goran

I mi te volimo, iako ne skidamo titlove.  :smfor (24):
0 0
Rulic
hyde_sb
Goran

I mi te volimo, iako ne skidamo titlove.  :smfor (24):

pa šta će tebi naši titlovi? imaš svoj izvor, skidaj tamo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0
Hvala na prevodima..
Ovo mi se čini dobro, a vidim po netu da je baš hvale..
0 0
O, da li se to osjeća neka diskriminacija na portalu?

P.S. Pogledao sam malo negativne kritike i sve redom zamjeraju pretjerno holivudsko ljevičarenje. Kaj velite vi na to.
0 0
Rulic
O, da li se to osjeća neka diskriminacija na portalu?

P.S. Pogledao sam malo negativne kritike i sve redom zamjeraju pretjerno holivudsko ljevičarenje. Kaj velite vi na to.

ne velim "nikaj", pogledaj pa sam odluči
0 0
A da mi "pustiš" titlove pa da mozemo ravnopravno komentirati?  Pleeease!!  :clapp
0 0
Rulic
A da mi "pustiš" titlove pa da mozemo ravnopravno komentirati?  Pleeease!!  :clapp

ni pod razno.
1 0
;D presušio izvor- beggars can't be choosers
1 0
hyde_sb
prebaci one postove kad mognes sa zbirne teme o serijama. ima mjesec kako smo komentarisali.
ja nijesam od pilota mrdao, ocekivao sam nesto kao work place comedy a ono drama. nesto ne znam...
0 0
coa
hyde_sb
prebaci one postove kad mognes sa zbirne teme o serijama. ima mjesec kako smo komentarisali.
ja nijesam od pilota mrdao, ocekivao sam nesto kao work place comedy a ono drama. nesto ne znam...

od komedije ima jedna rečenica po epizodi, pa ti sad vidi ;D
0 0
pretpostavio sam po prvoj ep. kakav ce bit ton serije...
vidjecu.
0 0
coa
pretpostavio sam po prvoj ep. kakav ce bit ton serije...
vidjecu.
I ja sam se iznenadila.bas kontraverzne i kritike ima.Dzenifer A.je ovde dala svoj maksimum(nisam baš fan,ali joj priznajem da bolje ne moze),Riz W. je uobičajeno dobra u tim ulogama u petoj brzini.Billy Crudup je odličan.Interesantno je zaviriti u taj svet elitnog novinarstva i u tome se u seriji vidi blagi otklon,malo satire.Hvala na prevodima.
2 0
serija je inače djelomično temeljena na aferi s Matt Lauerom iz 2017.
1 0
Prva epizoda mi je bila onako malo isfurana, ali kako ide dalje serija je sve bolja.  Moglo bi ovo biti dobro, a druga sezona se već priprema  :smfor (6):
0 0
Aky
Prva epizoda mi je bila onako malo isfurana, ali kako ide dalje serija je sve bolja.  Moglo bi ovo biti dobro, a druga sezona se već priprema  :smfor (6):

stvarno? jupiiiii  :smfor (27): :smfor (27):
0 0
hyde_sb

stvarno? jupiiiii  :smfor (27): :smfor (27):

Koliko sam skužio sve Apple tv+ serije će dobiti drugu sezonu među kojima je i TMS
0 0
Aky
Koliko sam skužio sve Apple tv+ serije će dobiti drugu sezonu među kojima je i TMS

nadam se, baš sam se navukla na ovu ;D
2 0
Jennifer Aniston + Reese Witherspoon, pa kud ćeš više. Jedva čekam kraj sezone. Odgledao sam 1. epizodu. Super. Samo neka tako nastave.
0 0

Ja čekam da se kompletira sezona,ali sam u velikom iskušenju pa počnem ranije sa gledanjem. ;D
0 0
Kat

Ja čekam da se kompletira sezona,ali sam u velikom iskušenju pa počnem ranije sa gledanjem. ;D

strpi se još malo.. u sljedeći petak izlazi 10. epizoda i to je onda čitava sezona  :smfor (6):
2 0
Anistonka razvalila ulogu u 7. epizodi.. kakva kraljica, umrla sam od smijeha  :smfor (24): :sbowing_100-106 :sbowing_100-106
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 104 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 423 gostiju 100 botova Ukupno: 523

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više