Pogledao sam prve dvije sezone, treća će uskoro.
Generalno mi je dobra, a najviše mi se izdvaja vizualno-tehnička komponenta koja je zbilja impresivna, te generalni pozitivni i ugodni dojam koja serija održava. Gluma je također iznadprosječna, iako na momente imam prigovore na glavnu glumicu, ali tu više krivim scenariste. Jer koliko god imaju zanimljiv (i dalje) pristup pisanju, tu je vrlo lako upasti u zamku da neće sve fore funkcionirati, čisto jer im je trademark brzina, a to ipak zahtjeva više truda. Imam osjećaj da su si ljudi postavili prevelik zadatak, pa u većini slučajeva funkcionira, ali onda, kao i kod većine drugih, kada dođe vrijeme za fillere ili jednostavno imaju slabiju točku u priči, onda se to odstupanje puno više osjeti nego kod neke druge serije.
I sad si baš razmišljam tko bi mi se od glumaca najviše izdvojio, i tu mi je definitivno na početku bila Susie, ali bih rekao da se kao lik relativno brzo potroši, i onda mi tu titulu preuzme Rose, majka. Baš me pozitivno iznenadila i kao glumica i kao lik. Nekako na početku prođe ispod radara, pa ti onda malo po malo daju sve više mesa. Joel mi je isto solidan.
Humor ne legne svaki put, malo je prespecijaliziran za mene, ali sve skupa prolazi i drži vodu.
Dosta me zanima treća sezona, ljubavna priča iz druge mi i nije baš najbolje legla. Nekako mi nije došla preprirodno.
Ali da ne ispadne da samo tražim nedostatke, serija je zbilja dobra i vrijedi ju pogledati. Što više prigovaram, znači da mi je više stalo da bude još i bolja.