konacno se ufatih dokonosti (ah lijepa li je) pa reko da izdokonisem...
dje su i sto rade:
stimpson
ivan
bozgo
muvimen
tvin piks vona bi hejter
ejdzent karter - ona mi je bila skoro pa kul
grozni isto, dje si coece, jesi jos na teren?
...
padose mi oni nam, dodacu kako se sjetim. dodajte ponekoga, cisto ono... da dokonisemo...
ne racunam muldera jer znam sto mu je fora
stimpson mi bas fali. pravi horor fan sa vrhunskim preporukama i izuzetno pozitivna licnost. nikad coek sa visine nastupio nije.
nadam se da je sve u redu sa njim kao i sa ivanom.
e da, moram pofalit omara, fantastican dodatak forumu. no sve nemam kad napisat. bebu, macku
i naravno brata moga eadnp-a gledam ka veterane.
ne zamjerte na ovoj hiperprodukciji postova, konacno se dofatih kompa pa reko da smaram loma.
vaj not...
edit, edit...
dje su i sto rade:
stimpson
ivan
bozgo

muvimen

tvin piks vona bi hejter

ejdzent karter - ona mi je bila skoro pa kul
grozni isto, dje si coece, jesi jos na teren?
...
padose mi oni nam, dodacu kako se sjetim. dodajte ponekoga, cisto ono... da dokonisemo...
ne racunam muldera jer znam sto mu je fora

stimpson mi bas fali. pravi horor fan sa vrhunskim preporukama i izuzetno pozitivna licnost. nikad coek sa visine nastupio nije.
nadam se da je sve u redu sa njim kao i sa ivanom.
e da, moram pofalit omara, fantastican dodatak forumu. no sve nemam kad napisat. bebu, macku
i naravno brata moga eadnp-a gledam ka veterane.ne zamjerte na ovoj hiperprodukciji postova, konacno se dofatih kompa pa reko da smaram loma.
vaj not...
edit, edit...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
5
0
Ja ne znam u čemu je fora sa Mulderom, ali vidim da ga dugo nema. Naš Ivan nam povremeno dođe kad ugrabi malo vremena, ali ne znam ko su bozgo i muvimen i tvin piks vona bi hejter?