Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. dje su i sto rade

dje su i sto rade

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
konacno se ufatih dokonosti (ah lijepa li je) pa reko da izdokonisem...
dje su i sto rade:
stimpson
ivan
bozgo  ;D
muvimen  ;D
tvin piks vona bi hejter  ;D
ejdzent karter - ona mi je bila skoro pa kul
grozni isto, dje si coece, jesi jos na teren?
...
padose mi oni nam, dodacu kako se sjetim. dodajte ponekoga, cisto ono... da dokonisemo...
ne racunam muldera jer znam sto mu je fora  ;D
stimpson mi bas fali. pravi horor fan sa vrhunskim preporukama i izuzetno pozitivna licnost. nikad coek sa visine nastupio nije.
nadam se da je sve u redu sa njim kao i sa ivanom.
e da, moram pofalit omara, fantastican dodatak forumu. no sve nemam kad napisat. bebu, macku  ;D i naravno brata moga eadnp-a gledam ka veterane.
ne zamjerte na ovoj hiperprodukciji postova, konacno se dofatih kompa pa reko da smaram loma.
vaj not...
edit, edit...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
5 0
E, dobro si se setio, i meni nedostaju neki ljudi sa foruma.
Prvo bih pomenula Stimpsona, dugo ga nema, ali se nadam da je dobro. Takođe i Groznim. Onda me zanima šta se desilo sa Jovanom - Navojem, odjednom je nestao bez traga  :? ?? Ja ne znam u čemu je fora sa Mulderom, ali vidim da ga dugo nema. Naš Ivan nam povremeno dođe kad ugrabi malo vremena, ali ne znam ko su bozgo i muvimen i tvin piks vona bi hejter?  ;D
Bilo je još hiper aktivnih članova foruma koji su odjednom nestali: Gataka, master, UploaderBD, malkin... Ko ono još?  :? ??
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
5 0
Stvarno, sta je s Mulderom?On je bio tako agilan,kompetentan.Iako se nisam uvek slagala s njegovim postovima uvek mi je bilo zadovoljstvo da ga citam :smfor (26):
2 0
a da otvorimo neku birtiju ovdje? možda svrate na pivkana  ;D
2 0
Neki se pitate gdje su i šta rade.
Moram reči svoje iskustvo, NEGATIVNO.
Kad netko nestane, pitate se zašto,
svatko ima svoje razloge, tako ću i ja vjerojatno imati svoje.
Uglavnom,
pronašao sam vas tražeći titlove za seriju THE GOOD LORD BIRD,
nije ih nigdje drugdje bilo,
i eto tako, pokušam skinuti, kaže ima određena pravila.
OK mislim si, treba se registrirati, registriram se,
kaže, trebaš imati 20 postova da bi mogao skinuti i jedan titl,
kažem OK, no, kaže samo 4 posta dnevno,
kažem opet OK,
NO,
pišem ja po 4 dnevno, neke svoje misli, tražim što ću nekome komentirati, odgovoriti,
skupit ću valjda tih 20, da mogu dnevno skinuti jedan(1) prijevod,
kad ono gledam, trebao bi ih imati određen broj, ali po broju na profilu ih imam manje nego jučer,
mislim si opet, valjda su obrisani oni s smajlićima i sl.,
OK, pazit ću da takve ne pišem,
ALI,
sad gledam, jučer ih imao trinaest (13),
pišem ja i danas, kad sad gledam, ima ih devet (9).
Pa se pitam KO JE TU LUD.
Tim tempom možda do Božića skupim dvadeset(20) sirotih postova, kako bi mogao skinuti jedan siroti titl dnevno.
Možda će mi netko obrisati i ovo, no ako ga veseli, samo naprijed.
L.P. svima
0 0
Ovo je u offtopic-u, a ti se postovi ne pribrajaju nigdje.

Pa daj sigurno si gledao neke od serija za koje postoji zasebna tema, i sigurno se sjećaš zašto su ti bile doble (Fargo npr.) ili ogavne (Friends spinoff možda?).
Napiši nešto tamo, ne moraš se slagati s većinom, vidio si sigurno kako ja uletim da mi se nešto gadi i odbijam gledati iako to svi obožavaju (primjer zaboravljeni overhajpani i precijenjeni Černo-bil Krško-bu).

Strpljenja, Božić nije tako daleko.  ;D

A na pitanje iz naslova ide odgovor: meni najviše fali Debeloguzi Diktator.  ;D
1 0
hyde_sb
a da otvorimo neku birtiju ovdje? možda svrate na pivkana  ;D
abzolutli, am in. moze se i rename tema, tipa... bas ono kreativno KAVANA, AJDE SVRN'TE NA PO JEDNU, i to.
sazam, da iztopoficarimo.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
bilja
E, dobro si se setio, i meni nedostaju neki ljudi sa foruma.
Prvo bih pomenula Stimpsona, dugo ga nema, ali se nadam da je dobro. Takođe i Groznim. Onda me zanima šta se desilo sa Jovanom - Navojem, odjednom je nestao bez traga  :? ?? Ja ne znam u čemu je fora sa Mulderom, ali vidim da ga dugo nema. Naš Ivan nam povremeno dođe kad ugrabi malo vremena, ali ne znam ko su bozgo i muvimen i tvin piks vona bi hejter?  ;D
Bilo je još hiper aktivnih članova foruma koji su odjednom nestali: Gataka, master, UploaderBD, malkin... Ko ono još?  :? ??
aj sa cu... ne mogu se sjetit @ d moment...
c/p
0 0
evo... malo mi je bzv sto ovo radim, nije ni skladu sa rulovima, ali ono... ne zamjerte, nije zla namjera stvarno...
Photo
tvin piks hejter.
Photo
Photo
e da, i zdjenko mi je bio persu. bas mi je krivo sto nesta coek.
eto tako. cmok cmok.
sa muvimenon i bozgom se ive o jadu zabavila. bas je bilo kul tih dana.
c/p
2 0
bebapecic
Stvarno, sta je s Mulderom?On je bio tako agilan,kompetentan.Iako se nisam uvek slagala s njegovim postovima uvek mi je bilo zadovoljstvo da ga citam :smfor (26):
krenuo je putevima elifasa levija, izraela regardija i tako tih...
;D
c/p
1 0
i meni neki fale, a neki su stvarno pogrešno skrenuli kad su došli ovamo.. ali brzo smo ih izveli na pravi put ;D
0 0
hyde_sb
neki su stvarno pogrešno skrenuli kad su došli ovamo.. ali brzo smo ih izveli na pravi put ;D

Sve znamo, vidjeli smo...

Photo

;D
0 0
Nesto se cudno desava cim nema Ivana.

Dosta sam tema iscitala i moje misljenje je da postoje neslaganja unutar administratora, da se ne slazu svi sa diktaturom i da su zato lagano poceli odlaziti...
0 0
Šta smatraš pod diktaturom i ko je tačno sprovodi?

Sent from Tapatalk

0 0
Nema potrebe ulaziti u detalje. Ko je dovoljno dugo ovde, sve mu je jasno.
0 0
GoranaS1976
Nesto se cudno desava cim nema Ivana.

Dosta sam tema iscitala i moje misljenje je da postoje neslaganja unutar administratora, da se ne slazu svi sa diktaturom i da su zato lagano poceli odlaziti...

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): aha.. administratori zlostavljaju moderatore.. jer je nepojmljivo da nekome dopizdi prevođenje i da se okrene nekim drugim stvarima u životu..
GoranaS1976

objasni nam, molim te.. kad si toliko prosvijetljena.. do detalja.
1 0
GoranaS1976
Ja sam tu dovoljno dugo i nije mi jasno pa te molim da objasnis.

Sent from Tapatalk
0 0
Bolje da pitate ex clanove, ja samo posmatram sa strane. :bear3: :thcheerleader3
0 0
Znaci samo lupas gluposti. Lepo.

Sent from Tapatalk

0 0
Tako je, lupam gluposti kao i inace :thcheerleader3

Zanimljivo da se ostali admini/modovi za sada ne oglasavaju  :clapp :clapp
0 0
Po kom pitanju treba da se oglase?

Sent from Tapatalk

0 0
Slike govore vise od tisucu rijeci

:lttd: :lttd: :yoji: :spank:
0 0
Šta po tebi govore? I sta te zadrzava da se i dalje pojavljujes ako je tako strasno?

Sent from Tapatalk
0 0
Je l' očekuješ da okupimo konzilijum kako bismo razmatrali prirodu i nameru tvojih provokacija?  :smfor (24):
Kome nije prijatno na našem forumu i sajtu može slobodno da ode, niko ga ne zadržava, toliko je jednostavno.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
coa
bebapecic
krenuo je putevima elifasa levija, izraela regardija i tako tih...
;D
Znaci Kabala,ezoterija i ostalo.nece se on skoro vratiti,ako je tacno.Pre je bio zainteresovan za teorije zavere,UFO itd.Radoznao um. ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 62 gostiju 3 bota Ukupno: 66

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

66

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.