Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Najnoviji titlovi

Najnoviji titlovi

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Ekipa, evo jedan prijedlog: postoji li mogućnost da se za upload titlova napravi opcija slična kao i na PO (dakle, da se uploadani titl vidi odmah, prije odobravanja i označi kao onaj na čekanju). Mene tuduma ovo malo buni jer bi ih ovako mogao stavljati do besvjesti dok se ne pojave među najnovijima :smfor (29):. ;D. Hvala!
Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
0 0
uskoro će biti riješeno ;) hvala na strpljenju  ;D
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
nov sam i nije mi jasno što trebam učiniti kako bih skinuo titl za drugu epizodu berlin station?
https://www.prijevodi-titlovi.org/show/view/61/berlin-station-2016
0 0
imaš pm...
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
Novi sa član.Kako da skinem Sense8 Bozicni specijal?
0 0
Neko vrime budi aktivan na forumu, dok te malo upoznamo.
Naravno, kad dobiješ pravo skidanja titlova, nema postavljanja na niti jedan drugi sajt.
Znači, samo za osobnu upotrebu.
Photo
0 0
Naravno da mi na pamet ne pada deliti.To se nekako i podrazumeva... :)
0 0
Pohvale svim majstorima titla, naisao sam na ovu stranicu preko jedne druge stranice gdje je vaš član objavio svoje titlove tamo, super stvar. Zanima me je li nakon 20 postova automatski si okljucavam pravo na jedan titl, ili moram čekati odobrenje admina?
0 0
Smoolex
Pohvale svim majstorima titla, naisao sam na ovu stranicu preko jedne druge stranice gdje je vaš član objavio svoje titlove tamo, super stvar. Zanima me je li nakon 20 postova automatski si okljucavam pravo na jedan titl, ili moram čekati odobrenje admina?
Automatski dobijaš pravo nakon 20 postova, s tim da su to smislenih 20 postova, a ne postovi tipa: super, gledaće se, zvuči zanimljivo i slično. Opiši malo serije ili filmove koje si gledao da znamo zbog čega su ti se dopali ili ne, nekakvo mišljenje sigurno imaš.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Zamolio bi nekoga da mi objasni što znači kad piše Prijevod je zaključan za preuzimanje
kada pokušavam skinuti titl (u konkretnom slučaju Mick so1e16).
0 0
Gjuro11
Zamolio bi nekoga da mi objasni što znači kad piše Prijevod je zaključan za preuzimanje
kada pokušavam skinuti titl (u konkretnom slučaju Mick so1e16).

to znači da je zaključan i da se ne može skinuti.
0 0
Pozz
Pošto ne mogu pisati u podforumu prijava bugova pišem ovdje ,a vi premjestite gdje treba.
Naime otvorivši vašu stranicu vidim male i zgodne promjene i krenem skinuti 9 i 10 epizodu treće sezone
Le bureau des legendes.Skinem 9.epizodu i kod otvaranja je pisalo da je rar datoteka oštećena ili nešto tako slično.
Pošto nisam bio siguran kaj je točno pisalo skinem ju još jednom i isto je pisalo kod otvaranja.Sad ne znam da li je samo ta oštećena ili se nekaj drugo zbrljalo
kod promjena na sajtu jer 10.više ne mogu danas skinuti jer sam već 2 titla(9.ep) skinul i provjeriti da li 10. valja
pa vas molim da provjerite vi
lp
Series Rules
0 0
problem riješen, titl se može normalno raspakirati  :smfor (26):
0 0
Preuzmi opet prevod, poništio sam ti preuzimanja jer datoteke nisu bile funkcionalne, pa samim tim nije merodavno to da se računaju ti downloadi.

Moja greška, sry.  :beer2:
0 0
thnx
Series Rules
0 0
Od jučer, nakon promjena, u  Firefoxu ne radi download titlova. U Chromi radi. Samo da znate.
0 0
Samo vi pišite sve što ne štima pa ćemo redom sve rešavati.  :smfor (26):
Hvala, Stipe.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
stipest
Od jučer, nakon promjena, u  Firefoxu ne radi download titlova. U Chromi radi. Samo da znate.

Testirah, stvarno neće. Iznervirah se blago, ali ispraviću i to danas pa javljam. ;D
0 0
Sve OK. Nemoj se nervirat. Nije ništa hitno. Ja sam javio samo da znate.
0 0
Radi sve i a Firefoxsom. Svaka čast na brzini  :clapp :clapp :clapp
0 0
Bogme sam se napatio, bukvalno je pravilo iskvarene fajlove pri preuzimanju, nelogično, al eto.

Moram još nešto proveriti kroz narednih sat vremena. Editovaću post kad bude konačno. ;D
0 0
Super su unadpređenja na sajtu. Hvala na svemu sto radite da popravite sajt! Ja koristim Firefox kao default browser pa mi to puno znaci.

P.S.
A taman otvorila Chrome i downloadovala titl preko njega a Milan vec popravio preko Firefoxa! Bravo!  :clapp (y)
0 0
Drago mi je zbog toga. :)  :smfor (27): :smfor (27): :smfor (27):

Pa da, nije mi bilo u redu samo preko chromea da funkcioniše, zato sam se odmah bacio na to da popravim svima i otklonim grešku. :) :)
0 0
Hvala Milane . Možda bi trebalo otvoriti posebnu temu kad se naprave ovakve veće promjene. Samo prijedlog .
0 0
ljepse mi sajt preko tel-a izgleda, udjem tako s vremena na vrijeme i bas lijepo pada na oci. bravo.  :smfor (26):
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 37 gostiju 4 bota Ukupno: 42

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

42

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.