Prijava Registracija

Windows

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 19 / 20 Prikazano od 451 do 475 (ukupno 499 rezultata)

Koju verziju windows operativnog sustava koristite?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
Windows 7 28 (30%)
Windows 8 ili 8,1 4 (4%)
Windows 10 59 (63%)
Ne koristim Windows 3 (3%)
Windows Vista 0 (0%)

Ukupno glasova: 94

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
Tema je zaključana.
Priče su istinite, dva modula su uvijek bolja od jednoga, četiri umjesto dva su još bolja.
Ali ne vidim razloga da išta mijenjaš. Jednostavno dodaj kad budeš imao još para još jedan modul.

Ne znam čime se točno baviš, generalno je pravilo da RAM-a nikad dosta.
Trenutni minimum (za tzv budget konfe) je 8Gb, ali sjeti se da je Star Citizen koji još nije izašao najavio da će minimum RAM biti 16Gb.
0 0
Kakav je hype nVidia napravila sa novim karticama, odavno se nije ovako brzo prodavala

https://twitter.com/Newegg/status/1306690448891604992
Reality is almost always wrong.
0 0
A nije tu nVidia kriva puno...
Svi 'oće za dva mjeseca nabijati Cyberpunk2077, postavke ultra, 60 FPS na 4K.  ;D
0 0
Upratio sam benchmarke koji su radjeni, doduse za gaming, i 3080 je u prosjeku 20% jaca od 2080 TI, ali je jeftinija citavih 500 dolara, tako da ko je skoro kupio 2080 TI, sad je mogao skoro dvije dosta jace 3080-ke  ;D
0 0
Troubleshooting mi je posao. Međutim jednu stvar nikako dokučiti pa možda neko zna.

Idu mi nevjerojatno na živce "reaction" videa na youtubu, ali iz nekog razloga mi se stalno pojavljuju među recommended iako ta sranja ne gledam već stoljećima.
Obično se raskote ko mačići nakon što pogledam nekakav review, ali review nije reaction bogamu... Kako taj guglov robot to ne shvaća?

Postoji li način ili neki filter da se te reakcije od nekakvih anonimusa zabrane u YT preporukama?
0 0
Pored videa imaš tri tačke pa Not interested ili Dont recomend channel.
Tako ćeš usmeriti algoritam da te to ne zanima.
Spoiler
Photo
1 0
Imam jedno pitanje:veceras mi se,kad sam htela da pokrenem qBittorrent,pojavio prozor u kome me obavestavaju da time sto ga pokrecem dozvoljavam upload(sve vec poznato ).da snosim odgovornost itd. i da li I agree,pa posto je to novo sta svetujete da uradim?Izgleda da bez toga nece da se otvori.Ilegalno je,znam,ova "nabavka"torenta, ali da bas sad potvrdjujem... :? ??
0 0
Ne koristim pa ne znam, ali mahom je resenje da skines stariju verziju koja to nije imala.

Sent from Tapatalk

2 0
bebapecic
Imam jedno pitanje:veceras mi se,kad sam htela da pokrenem qBittorrent,pojavio prozor u kome me obavestavaju da time sto ga pokrecem dozvoljavam upload(sve vec poznato ).da snosim odgovornost itd. i da li I agree,pa posto je to novo sta svetujete da uradim?Izgleda da bez toga nece da se otvori.Ilegalno je,znam,ova "nabavka"torenta, ali da bas sad potvrdjujem... :? ??

Ja sam stisnuo jer stisnuo ili ne, na moju je odgovornost, na čiju će biti lol?
0 0
Bebo, kako si ti rešila problem?
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Ja tu ne vidim neki problem, to je samo napravljeno tako da su kreatori programa pokriveni sto se tice zakona, jer samo torentanje nije zabranjeno, zabranjen je promet sadrzaja zasticenog autorskim pravima. Tako je oduvijek bilo, i koliko znam, nista se nije mijenjalo u zadnje vrijeme, pogotovo na Balkanu.
5 0
Šta je GoogleSetup.exe je li to neki malware? U temp folderu stoji.

Gugl je po običaju beskoristan neodređen i analan. Podseća me na onu neku sf priču kad su izmislili najpametniju savršenu mašinu ali više na svetu nije postojao ko bi znao postaviti pitanje savršenoj mašini. Tako je savršena mašina ostala da postoji niko nije bio siguran zašto.

Zna li neko. Mislim na ono prvo pitanje šta je GoogleSetup.exe i koji će na mojoj windows 7?
Photo
0 0
Nikad čuo.
Imam instaliran Chrone, ali sad sam pretražio downloade i temoporaryje i nema.
A kad se ne zna čemu nešto služi, onda tome nečemu ide :smfor (10):
Izbriši.
0 0
Imao sam jedno vreme  Cromium malo sam ga testirao. Poprilično je dobar ali ima nekih problema npr neće neka videa da pušta. Sumnjam da  je do Cromiuma. Mislim da nije
Ovaj mi je sad komp nov (polovan, poklon) formatizovani su svi hardovi na njemu. Ipak mi malo laguje pa se pitam da li je moguće da bi neki virus preživeo od ranije. Čudno mi je. Moj raniji krš je imao momentalni odziv pa mi sada ova kudikamo bolja mašina deluje  sumnjivo.
Photo
0 0
A šta koristiš od softwear na tom racunaru?
PhotoScape možda?
http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

nije lako odgovoriti ali pusti neki maleware (recimo Malwarebytes) pa ćes biti bliži istini :-)
0 0
zap666
A šta koristiš od softwear na tom racunaru?
PhotoScape možda?
http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

nije lako odgovoriti ali pusti neki maleware (recimo Malwarebytes) pa ćes biti bliži istini :-)
Da Photoscape taj mi je programčić nekako prirastao. Preskenirao sam sa nekim Zemana i sa Nod koji imam portabl. Ništa nisu otkrili osim onoga što već znam da je malverozno.

Nije bitno obrisao sam. Imam par programa koje koristim od praistorije.
Photoscape je jedan od tih. Eto i on ima falinku  :smfor (9):
Photo
0 0
bebapecic

To je standardna poruka koja se pojavi kada se prvi put upali program.
To je njihovo "osiguranje". Za tebe to ne igra nikakvu ulogu, ali da bih koristila program, moras acceptati.

Koristila ti µTorrent, qBittorrent ili neki deseti client, ako te uhvate, kazne su identicne :)
0 0
Kako misliš ako te uhvate.
Pa to se koristi za legalne torent distribucije, npr. kad kupiš nešto na HumbleBundle da se puno ne misliš imaš tamo razne mogućnosti downloada među kojima je i legalni torent.
Jel tako?  ;D
0 0
Koliko znam u Dojčland je zabranjen torent. Bilo je dosta na tu temu u ovoj nekoj grupi oko Kodija. Pokušaću da nađem to pisanije ;)
Photo  Photo
Photo
1 0
Ilegalni torenti nisu isto što i legalni. Ilegalni streamovi također.
Ja ne živim u njemačkoj i ne znam kako se može zabraniti ijedan softver na PCju koji nije malware.

Kodi, odnosno xbmc, definitivno treba biti zabranjen.
0 0
Nemam pojma nije ni meni logično ali je mislim baš tako. s druge strane mislim da nemaju to za direktan download. Ali nisam siguran u to.
Photo
0 0
JoxerTM
Ilegalni torenti nisu isto što i legalni. Ilegalni streamovi također.
Ja ne živim u njemačkoj i ne znam kako se može zabraniti ijedan softver na PCju koji nije malware.

Kodi, odnosno xbmc, definitivno treba biti zabranjen.
A Kodi nema baš nikakvih ilegalnih sadržaja.
Oni koji odrade nešto ilegalno budu banovani iz Kodi zajednice.
To je slično kao ovo što pišemo za Torent klijente
Photo
0 0
Čekaj... Postoji Kodi zajednica?
O bože...

0 0
Naravno da postoji zajednica sjajnih developera koja je sve to osmislila i razvija godinama.
Nemoj da si sarkastičan  :smfor (10):
Photo
0 0
Sve te virtualne tzv. zajednice ja smatram sektama u kojima se pumpa nečiji ego, a ako je tamo više od jedne primadone na kraju se dva ega sudare pa ljubav pukne.

Slobodno mi zamjeri.  ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Tema je zaključana.

Brzi odgovor

🔒 Tema je zaključana.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 19 / 20 Prikazano od 451 do 475 (ukupno 499 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 28 gostiju 5 botova Ukupno: 34

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.