Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Tko o čemu, mi o serijama

Tko o čemu, mi o serijama

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 178 / 180 Prikazano od 4426 do 4450 (ukupno 4476 rezultata)
coa
djesi keti brate moj
Oooo sokole  ;D što si batalio alkohol? ;D
1 0
Murderbot kratak format sf ko stvorena za mene na e6 sad sam prebacio e7 i 8. Dinamična je serija stalno se nešto događa, kreće se stalno radnja, situacija se menja stalno.
Photo
1 0
Aaaaaaa mwni je Alien Earth predobro da ga ne ureknem skidam štono se kaže ispod čekića i odmah gledam.
Ovo je bolje od svih ovih novih filmova. Svaka epizoda je mini film

He ali omaž originalnom filmu kroz delimično recikliranje likova i scena mi je genijalno. Nije memberberi nego ono kratak fleš čisto da nas podseti gde smo u ovom univerzumu. Ali izmixano. To su ti likovi ali i nisu. Mislim genijalno.
Valjda neće usrati. Ovo je zlato :)
Photo
1 0
a jedino sto mi daje neku houp je ovaj fargo dud, ali bas ne znam sta imaju novo da ponude. kad iskoci sve dako krenem.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Bon
Aaaaaaa mwni je Alien Earth predobro da ga ne ureknem skidam štono se kaže ispod čekića i odmah gledam.
Ovo je bolje od svih ovih novih filmova. Svaka epizoda je mini film

He ali omaž originalnom filmu kroz delimično recikliranje likova i scena mi je genijalno. Nije memberberi nego ono kratak fleš čisto da nas podseti gde smo u ovom univerzumu. Ali izmixano. To su ti likovi ali i nisu. Mislim genijalno.
Valjda neće usrati. Ovo je zlato :)

Odgledao 2 epizode, ne znam da li da nastavim ili da prekinem gledanje.
Nekako mi bezveze ovaj dio
Spoiler
Alien vs djeca
Hasta la vista
0 0
Pogledao sam celu sezonu malo mi se sam kraj nije baš svideo. I, da taj malo deo
Spoiler
taj sam odnos ovih hibrida/dece/robota i aliena je potencijalno problematičan. Mislim da je to negde ubačeno naknadno. Deluje da je ubačeno iz razloga eto jer su možda mislili da nema dovoljno dramatike u seriji. Nije mi to baš..
A da ti spustim na nivo ST ;D znaš ono kad ispucaju sve priče u seriji pa počnu da brljaju sa time travel epizodama. Tako i ovo deluje. Nije baš organski i ne vidim da igde vodi. Uglavnom zadovoljan sam serijom ok su likovi ima ih dosta i nisu površni. Ima dosta dobru priču. Navijamo za Photo
Photo
1 0
Odgledao sam i ja sve epizode. Mozda ima nekih nelogicnosti, ali meni je serija manje-vise ok. Ne zamaram se dogadjajima iz filmova, dosta toga sam i zaboravio sta se desilo. Nek ovo bude neki alternate universe Alien serijala.

Najvise mi smeta muzika na kraju epizode, nikako mi se ne uklapa  ;D
Hasta la vista
0 0
alien:earth je jebena katastrofa, lise par eps, peta najvise, ovo ostalo je vrijedjanje mozga.
zinomorf se ne vabi kako mu zviznu, to prosto ne moze i nikad nece bit.
jebi se se noa havlije or kako vec, sram te bilo.
mrs!
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
e da, yo!
blek veding s2 iz hir after soso long!
coa radivoje je skrinplejist, dr.gul je pofalio i pofalio i po...
pa pogledao sam prvu ep i bas sam bio votevr. ok. mozda je zbog te male pauze od 3, 4 jirz, sazam. sve se forgetuje a da se ne pitas zglavom.
samo ovo @ d moment:
gluma je JEBENI DEBAKL.
zasto o5 neke hereditari fore?
coa, dud... pa ti si nas, tvin piks coek, nemoj se zaebavat. cus, krug 2, krug 3?
pa sto vam to znaci, upita mala jelenica djokica monasica. paaaaa...
sta pa brate? NE NE END NE!
nemojte nam crtat majka mu stara... ne ne ne... dajte bar ovo da se ne upropasti kad je vec sve poslo po kurcu.
sorry yo, moro sam.
c/p
4 0
Zar je prva sezona bila dobra?
(naša serija Crna svadba, za one koji ne govore Coinim jezikom)

Sent from Tapatalk

6 0
The Witcher
https://www.imdb.com/title/tt5180504/
Nista im ova sezona ne valja:Henry Cavill otisao iz seije koju je nosio a zamenio ga je L.Hemsworth i to bas lose. Odustala posle 15 min.
Down Cemetery road
https://www.imdb.com/title/tt32132630/
Dobri glumci,do sad dve epizode, neuspela farsa, los scenario a i režija. Zbog glumaca probacu jos sledecu epizodu.
The Hack
https://www.imdb.com/title/tt35615598/
D.Tennant svaku ulogu vrhunski odglumi tako da je i ovu seriju po istinitoj prici o korupcji u policiji, sudstvu, medijima podigao na vsši nivo. Inace je  serija malo cudna pogotovu kad se okrece kameri i prica nam o dogadjanjima( sto smtram usiljenim i nepotrebnim).

1 0
Hteo sam da gledam The witcher ali kad sam video koliko opada kvalitet odustao sam.
1 0
faks86
Zar je prva sezona bila dobra?
(naša serija Crna svadba, za one koji ne govore Coinim jezikom)

Sent from Tapatalk
jes brate, eo se pomakose u ep.4 konacno ali i dalje je to blago receno smijesno. ja ne znam sto su oni cinjeli 4 god, ni da su strejndzer tings snimali.
c/p
1 0
Pa jel vredi da se gleda? Samo sam nju (prva sezona) i Senke nad Balkanom od nasih gledala. Rec o prvoj sezoni: poznajem malo taj narod tamo, imaju svoj jezik, muziku,obrede iako su teritorijalno uz vecinski zivalj imaju svoj indentitet i obicaj crne svadbe je do kraja proslog veka postojao. U seriji je sve zbog publike prenaglaseno, misticno,(pomalo nepravedno prema tom narodu, smatram) itd.
1 0
ne. preskoci.
ja sam sokiran ovom... ne znam, neznanju, neozbiljnoscu... ne precerujem, ali ovo je stvarno bljuvotina.
over&out.
c/p
2 0
Videh reklamu na komedi central za DMV odgledah 3 zabavno je, sitkom. I sama premisa obećava dosta smeha. Ova riba mi ima Sabrina vajb. Pozitiva osmeh jelte...

Pluribus je nešto novo od Vins Giligena. Mene je ovo iznenadilo nisam znao da će biti nešto ovako. Gledam e3. Glavna uloga je ona miz iz Better call Saul Kim kako li beše. Moraću jednom odgledati Saula do kraja. Kakogod ovo do sad deluje korektno. Ako znamo ko je radio može se očekivati dugo i temeljno pričanje priče. Insekt mi kaže da će ovo biti  (y) (y)
Photo
0 0
pri kraju sam the studio, 2je ep konkretno.
https://www.imdb.com/title/tt23649128/
stvarno biser od serije, cak i da je neki golden tivi sou ejdz ova bi se lagano prikrala nedje gore, a ne danas dje moras krv propisat da ti neka fora prodje a da se neki snoflejk ne uvrijedi.
dakle, zanemarite sto je set the mrzni rogen liding rol, stvarno je coek fenomenalan odje iako je o5 na neki nacin, pa set rogen.
singl cam stajl snimanja je pun pogodak jer ionako konstantno dinamicnoj i napetoj seriji samo dodaje jos vise kokaine. svaka ep. je cisto ludilo, kapi jedne nema dosade, blink & miss forice, gomila camea poznatih:
koga zanima pravac imdb (vidji link gore - trololo), ep 8 ili 7 ako znam, golden globs, je fakin masterpis. znaci tako je dobra fora odradjena kroz citavu ep da se mora i neko neutralno celjade nasmijat i rec sto je ovo.
i koji je qrac zguglom jebenim? moram ukrstene radit da tamo udjem, e pa mrs.
c/p
4 0
Stvarno je za upišat se.. šta napraviše u zadnjoj od B. Cranstona, izvukli stari vikend kod Bernieja, ali baš urnebesno.. najbolja serija ove godine bez konkurencije, od koncepta, castinga, ma sve bez greške.. baš sam se iznenadio i oduševio.. tko se hoće dobro zabaviti i nasmijati, bolje nema, baš za svakoga, ne diskriminira😃
3 0
Komša me zamolio da mu skinem From onda sam se i ja zainteresovao dok sam štimao titlove letimično sam video da je ok. Pogledao sam 2. Nadam se da se neće pretvoriti u  nešto drugo (eg stranger...
Photo
0 0
From je odlican, makar sto je trenutno izaslo. Bude filer epizoda ali radnja napreduje i dolaze odgovori ( nije kao Lost samo gomila tragova ).

Sent from Tapatalk

3 0
Trenutno gledam Wednesday i ugodno sam iznenadjen serijom, sasvim ok.

Najjace mi je vidjeti Luisa Guzmana u onakvoj ulozi  :smfor (24):
Hasta la vista
0 0
Eadnp
Stvarno je za upišat se.. šta napraviše u zadnjoj od B. Cranstona, izvukli stari vikend kod Bernieja, ali baš urnebesno.. najbolja serija ove godine bez konkurencije, od koncepta, castinga, ma sve bez greške.. baš sam se iznenadio i oduševio.. tko se hoće dobro zabaviti i nasmijati, bolje nema, baš za svakoga, ne diskriminira😃
aaaa jos nijesam zadnje dvije. jesi gledao platonic?
isto set ali sa rozi birn. brate... djevojka je urnebesna. ono je nemoguce. malo je slabija s2 ali ono sabijes je juce. jos ne mogu sebe doc od one scene u supermarket kad su se nasto nauzimali necega.
rozi je sreca moja mala. volim nokat njen iskrivljeni.
c/p
2 0
Platonic sam preskočio, Rogena treba dozirati, ovo mi je na prvu ličilo na Zack and Miri, a imao je još tako nekih sličnih tematika.. ali ako kažeš da je dobro vjerovat ću tvom cijenjenom sudu😃, doći će jednom na red..pa nju smo gledali u onoj Insidious franšizi, znači ima i drugu stranu😃
2 0
eo zavrsih zadnje dvije juce. ne sta da kazem. mislio sam da ne moze bolje od golden globa i onda se pojave pecurke. misim, frankov brat je stvarno penal, ali je imao momenata.
ono, hajzenberg razvalio hajzneberga.
c/p
3 0
Rekoh ti, teške budaletine, zaplakao sam na to završno ludilo, Cranston je glumčina samo takva, šta god treba.. ma da, mali Franco je kao pojava totalno bezvezan.. a što Scorsesea ubiše u pojam, sad sam se sjetio kad sam malo prevrtio u glavi
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 178 / 180 Prikazano od 4426 do 4450 (ukupno 4476 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 43 gostiju 4 bota Ukupno: 48

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

48

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.