Oooo sokoledjesi keti brate moj
što si batalio alkohol?
1
0
Oooo sokoledjesi keti brate moj
što si batalio alkohol?
Aaaaaaa mwni je Alien Earth predobro da ga ne ureknem skidam štono se kaže ispod čekića i odmah gledam.
Ovo je bolje od svih ovih novih filmova. Svaka epizoda je mini film
He ali omaž originalnom filmu kroz delimično recikliranje likova i scena mi je genijalno. Nije memberberi nego ono kratak fleš čisto da nas podseti gde smo u ovom univerzumu. Ali izmixano. To su ti likovi ali i nisu. Mislim genijalno.
Valjda neće usrati. Ovo je zlato
znaš ono kad ispucaju sve priče u seriji pa počnu da brljaju sa time travel epizodama. Tako i ovo deluje. Nije baš organski i ne vidim da igde vodi. Uglavnom zadovoljan sam serijom ok su likovi ima ih dosta i nisu površni. Ima dosta dobru priču. Navijamo za
jes brate, eo se pomakose u ep.4 konacno ali i dalje je to blago receno smijesno. ja ne znam sto su oni cinjeli 4 god, ni da su strejndzer tings snimali.Zar je prva sezona bila dobra?
(naša serija Crna svadba, za one koji ne govore Coinim jezikom)
Sent from Tapatalk
aaaa jos nijesam zadnje dvije. jesi gledao platonic?Stvarno je za upišat se.. šta napraviše u zadnjoj od B. Cranstona, izvukli stari vikend kod Bernieja, ali baš urnebesno.. najbolja serija ove godine bez konkurencije, od koncepta, castinga, ma sve bez greške.. baš sam se iznenadio i oduševio.. tko se hoće dobro zabaviti i nasmijati, bolje nema, baš za svakoga, ne diskriminira😃
Odaberite odredišni forum
Odaberite odredišnu temu (ID)
Preimenuj temu
Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.
Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.
Koristimo kolačiće
Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.