1. Serije
  2. Tko o čemu, mi o serijama

Tko o čemu, mi o serijama

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 180 / 180 Prikazano od 4476 do 4493 (ukupno 4493 rezultata)
"The Price of Confession" je jos jedna korejska serija koja mi se dopala.
Zena odlazi u zatvor, navodno sto je ubila muza. Druga osudjenica joj postavlja ultimatum da ona prizna da je ubila njenog muza, ali nesto mora uraditi za nju, jer ni kod babe nije za dzabe.  ;D
U svoj to zbrci dolazi do raznih preokreta, tamo negde od 6 epizode i vuce sve do kraja.
Ja sam uzivao u seriju, za ostale ne znam, ali ko zeli da je pogleda, ima moju preporuku.

www.imdb.com/title/tt37218592
2 0
Jbt. da li ovi belgijanci znaju za losu seriju. Svaku koju sam pogledao je bila manje ili vise dobra, ali ni jedna nnije bila losa.
Tako je i sa serijom "13 Commandments" koja nista neodskace od prethodnih pogledanih serija, a pogledao sam ih podosta.
Zato i kazem da ne znaju da naprave losu seriju. Barem ja nisam zakacio nesto lose od njih.

www.imdb.com/title/tt5203748
1 0
Something Very Bad Is Going to Happen (2026) https://www.imdb.com/title/tt32937780/

Creator :
Haley Z. Boston
Stars :
Camila Morrone, Adam DiMarco, Mason McDonald

Mlada ima osećaj da će se na njezinom venčanju dogoditi nešto strašno - i što je bliže oltaru, osecaj postaji gori.

Nisam jos pogledao seriju ali mi se cini da ce biti ok, trejler obecava. Narvno, ko voli horore i misterije. kritike su uglavnom pozitivne, iskreno se nadam da su opravdane.
0 0
I ja sam bacio oko na nju... ali čekam neke dobre duše da se "žrtvuju zarad opšteg dobra", pogledaju i podele utiske ;D Kad vidim ono "psihološki horor", sve me strah da će biti 7,9 epizoda ispraznog naklapanja ("građenja tenzije" - stručno, a tako lažno, definisano) i 0,1 epizode tog nečeg što treba da se dogodi.
1 0
Šampinjon
I ja sam bacio oko na nju... ali čekam neke dobre duše da se "žrtvuju zarad opšteg dobra", pogledaju i podele utiske ;D Kad vidim ono "psihološki horor", sve me strah da će biti 7,9 epizoda ispraznog naklapanja ("građenja tenzije" - stručno, a tako lažno, definisano) i 0,1 epizode tog nečeg što treba da se dogodi.

Mislim da cu ja, od sutra biti ta dobra dusa ;D
1 0
Bas me ova korejska serija "Those Who Read the Hearts of Evil" uvukla u pricu jer ima veoma velike slicnosti sa Netflixovom serijom
"Mindhunter". Obe su radjene prema istinitim dogadjajima i istim metodama rada, ali izbegavam pomisao da je
"Those Who Read the Hearts of Evil" rimejkovanna, jer korejanci nemaju taj opstepopularan fazon da rimejkuju neku seriju, vec se radi obrnuto u veoma visokom procentu. Mozda je samo uzeta metoda rada, a sve ostalo se zaista desilo, jer neke od slucajeva sam gledao u nekim prethodnim njihovim serijama.
Meni je ova korejska licno bolja od "Mindhunter-a"
Preporuka za seriju i duboki naklon ka istoj. :pozd:

www.imdb.com/title/tt15007172
1 0
Nije mi nesto sela ova korejska serija "A Model Family".
Ne kazem da je losa, vec je meni sve ovo vidjeno.
Moze da se pogleda, ali meni od prethodnih korejskih serija koje su znatno bolje, jednostavno nije sela.

www.imdb.com/title/tt21289712
0 0
Pogledao sam Something Very Bad Is Going to Happen (2026) https://www.imdb.com/title/tt32937780/

Zanimljivo. Drzi paznju i sa nestrpljenjem sam cekao da je pogledam do kraja. Ocena, pa neka bude sedam. Kao sto rekoh, zanimljivo, nije dosadno, misticno i nije komplikovano. To je nesto dobro sto se tice serije. Mana i rupa svakako ima. Ponekad dugih i bespotrebnih dijaloga. Uvek sam imao osecaj da tu nesto fali. Ali eto jedna lagana sedmica i serija koja moze da se pogleda bez da konacni utisak bude razocaravajuci.
2 0
bebapecic
Scarpetta
www.imdb.com/title/tt14786934/
Slabo i iritantno.Vise drama nego triler(iako lesevi na sve strane). Scenografi su menjali knjige po kojima je snimljena.
Spoiler
J.L.Curtis, vrlo nedostojanstveno obucena, histericna gluma, N.Kidman sa dve facijalne ekspresije i svi su likovi sa tajnama i granicne sociopate. Cliffhanger i su preglumljeni 
.

Veliko babic, kilavo dete. Še en dokaz, da zmedenega scenarija ne morejo rešiti še tako dobri igralci. Navkljub temu bo serija dobila drugo sezono.
1 0
Gotovo da sam izbindzovao ovu poljsku seriju "A Decent Man", jer brzo se gleda, epizode su oko 40min i svega 6 epizoda ima.
Meni se dopala, jer je bila kompletna, bez praznog hoda i svega ostalog sto ze uzima za mane, tako da ko hoce jednu opustajucu seriju da pogleda, pa moze cak i porodicno, vi navalite, ja nemam nista protiv.

www.imdb.com/title/tt35745132
0 0
zoki75
Pogledao sam Something Very Bad Is Going to Happen (2026) https://www.imdb.com/title/tt32937780/

Zanimljivo. Drzi paznju i sa nestrpljenjem sam cekao da je pogledam do kraja. Ocena, pa neka bude sedam. Kao sto rekoh, zanimljivo, nije dosadno, misticno i nije komplikovano. To je nesto dobro sto se tice serije. Mana i rupa svakako ima. Ponekad dugih i bespotrebnih dijaloga. Uvek sam imao osecaj da tu nesto fali. Ali eto jedna lagana sedmica i serija koja moze da se pogleda bez da konacni utisak bude razocaravajuci.
5 sam pogledao i to je to stos mene tice. bas steta jer su sjajan setup udarili pogotovo druga ep koja je bila skoro pa odlicna i onda nestvaran strmoglav.
kazem steta jer je serija imala potencijala, fina glumacka ekipa, non stop creepy atmosfera, jaka misterija na vidiku, napeto sjeces nozem, odlicna lokacija povrh svega toga i... ajde da zaseremo vaj not?
misim ko me jebe sto se petljam sa jebenim netfliksom, stobse reklo sam pao sam se roknuo.
daleko od toga da odbijam ljude da ne bace pogled, ali i neki averidz gledatelj ima da izvali sve ovo gore kuckano.
lejdiiii
2 0
M. Night Shyamalan, meni jedan od omiljenih filmskih stvaralaca.

Servant (TV Series 2019–2023) https://www.imdb.com/title/tt8068860/

Creator :
Tony Basgallop, M. Night Shyamalan
Stars :
Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free

Par iz Philadelphije tuguje nakon što je neizreciva tragedija izazvala pukotinu u njihovom braku. Zaposljavaju kucnu pomocnici.
Misljenja sam da bi nesto vise, konkretno receno o seriji predtavljalo spojler. Dovoljno je reci da su seriju pohvalili Guillermo del Toro i Stephen King.
coa
zoki75

5 sam pogledao i to je to stos mene tice. bas steta jer su sjajan setup udarili pogotovo druga ep koja je bila skoro pa odlicna i onda nestvaran strmoglav.
kazem steta jer je serija imala potencijala, fina glumacka ekipa, non stop creepy atmosfera, jaka misterija na vidiku, napeto sjeces nozem, odlicna lokacija povrh svega toga i... ajde da zaseremo vaj not?
misim ko me jebe sto se petljam sa jebenim netfliksom, stobse reklo sam pao sam se roknuo.
daleko od toga da odbijam ljude da ne bace pogled, ali i neki averidz gledatelj ima da izvali sve ovo gore kuckano.
lejdiiii

Da, u pravu si,ali ja sam ipak izdrzao. Naklonjen sam ovakvom profilu serija pa cak i kad je sam kvalitet upitan. Jbg. ;D I Kao sto rekoh, sve vreme sam imao utisak da nesto fali, da nije to to. Ali zanimalo me sta ce se dogoditi na kraju. Finale je dobro uradjeno, scenski i vizuelno . Sad ideja da se serija zavrsi kako se zavrsila, pa bas i nije najbolja. Uvek mislim da sam mozda previse kritican pa zato i moja ocena bude visa od one koju serija realno zasluzuje. Glavna glumica mi top, eto razloga za sedmicu. :lol2:
1 0
Izmedju ostalog, volim pogledati serije i koje su manje poznate, na drugom stranom jeziku, da ne kazem one koje su menje zapazene i one koje su ispod radara.
Tako sam i pogleda poljsku seriju "Sleboda", koja je sasvim pristojna, u njihovom stilu. Koliko sam vec govorio da su deficirali generalno od smrti cuvenog poljskag rezisera Krzysztof Kieślowski-a. Trebalo mi im jevise od deceniju i po da se polako vracaju, tamo gde je on stao.
Jer siguran sam da bi isao ovim danasnjim stopama, ako ne i boljim.
Serija moze da se pogleda u jednom cugu, nista nije spektakularno, ali kao sto rekoh u njihovom stilu

www.imdb.com/title/tt34754029
0 0
zoki75
M. Night Shyamalan, meni jedan od omiljenih filmskih stvaralaca.

Servant (TV Series 2019–2023) https://www.imdb.com/title/tt8068860/

Creator :
Tony Basgallop, M. Night Shyamalan
Stars :
Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free

Par iz Philadelphije tuguje nakon što je neizreciva tragedija izazvala pukotinu u njihovom braku. Zaposljavaju kucnu pomocnici.
Misljenja sam da bi nesto vise, konkretno receno o seriji predtavljalo spojler. Dovoljno je reci da su seriju pohvalili Guillermo del Toro i Stephen King.
coa
zoki75

lejdiiii

Da, u pravu si,ali ja sam ipak izdrzao. Naklonjen sam ovakvom profilu serija pa cak i kad je sam kvalitet upitan. Jbg. ;D I Kao sto rekoh, sve vreme sam imao utisak da nesto fali, da nije to to. Ali zanimalo me sta ce se dogoditi na kraju. Finale je dobro uradjeno, scenski i vizuelno . Sad ideja da se serija zavrsi kako se zavrsila, pa bas i nije najbolja. Uvek mislim da sam mozda previse kritican pa zato i moja ocena bude visa od one koju serija realno zasluzuje. Glavna glumica mi top, eto razloga za sedmicu. :lol2:
Ta serija odvajkada mi cuti na hardu i nikako da dodje na svoj red. Drago mi je da se jos nekom dopala.
1 0
The Capture

https://www.imdb.com/title/tt8201186/?ref_=ttep_ov_bk

Vec sam pisala o ovoj seriji ali da dodam: 2019 kada je pocela mnogi su tu prvu i drugu sezonu smatrali fantastikom, nemogucom da bi zar par godina i deca pravila lazne video snimke uz AI alatke koje su autori serije predvideli. Nema razloga da ne verujem da ce se ovo sto je sustina trece sezone dogoditi ( ukoliko se vec ne dogadja). Ovo nije serija koja je nekakav protivnik AI, vec opomomena sta znaci kad je u pogresnim, zlonamernim rukama pohlepnih ljudi iz senke.
Glumicu Holliday Grainger uvek volim da vidim i ona i serije u kojima glumi su odlicni.
1 0
Dexy.Co
Bas me ova korejska serija "Those Who Read the Hearts of Evil" uvukla u pricu jer ima veoma velike slicnosti sa Netflixovom serijom
"Mindhunter". Obe su radjene prema istinitim dogadjajima i istim metodama rada, ali izbegavam pomisao da je
"Those Who Read the Hearts of Evil" rimejkovanna, jer korejanci nemaju taj opstepopularan fazon da rimejkuju neku seriju, vec se radi obrnuto u veoma visokom procentu. Mozda je samo uzeta metoda rada, a sve ostalo se zaista desilo, jer neke od slucajeva sam gledao u nekim prethodnim njihovim serijama.
Meni je ova korejska licno bolja od "Mindhunter-a"
Preporuka za seriju i duboki naklon ka istoj. :pozd:

www.imdb.com/title/tt15007172

Serija je pravi bimbonček. prebeo sam pola serije. Ne ja nego AI ali sam pogledao svaku epizodu i ispravio greške lica i očigledne fraze. Gledljivo.
0 0
Moram priznati da me fino zavozala ova korejska serija "Defendant".
Mnogo toga mi se svidelo u seriji od javnog tuzitelja koji zavrsava u zatvoru pa sve do borbe njegove nevinosti, kroz sta je sve morao da prelazi.. To je lepo odradjeno.
Komotno je moglo da se izbindzuje da je imala 10 epki i da su trajale po 45 min.
Ovako 18 epizoda od po 1h. je malo previse jer su mogli skratiti komotno za 4,5 epizoda, i to je jedina moja zamerka, a serija je svakako za prporuku.

www.imdb.com/title/tt6256692
0 0
Koliko mi se dopala i da sam imao vremena verovatno bih izbindzovao ovu najnoviju nemacku seriju "Unfamiliar", obzirom da je radjena tako da te vuce da odmah pogledas i narednu epizodu. Ima svega 6 epizoda, i jedino sto mi se nije dopalo je malo zbrzan kraj. Ne tako strasno da nije sve izobjasnjeno. Sve je kako treba, vec je komotno mogla da legne jos jedna epizoda da bi bilo sve TOP. Posle njihove serije "4 Blocks" ne pamtim da mi je neka sela kao ova, tako da sve preporuke za gledanje.

www.imdb.com/title/tt37024136
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 180 / 180 Prikazano od 4476 do 4493 (ukupno 4493 rezultata)
Tema 886
Poruka 52,605
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,825
Član 9,443

Online korisnici (1)

1 član 38 gostiju 255 botova Ukupno: 294

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Ivan(45)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

913

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više