M. Night Shyamalan, meni jedan od omiljenih filmskih stvaralaca.
Servant (TV Series 2019–2023)
https://www.imdb.com/title/tt8068860/Creator :
Tony Basgallop, M. Night Shyamalan
Stars :
Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free
Par iz Philadelphije tuguje nakon što je neizreciva tragedija izazvala pukotinu u njihovom braku. Zaposljavaju kucnu pomocnici.
Misljenja sam da bi nesto vise, konkretno receno o seriji predtavljalo spojler. Dovoljno je reci da su seriju pohvalili Guillermo del Toro i Stephen King.
Pogledao sam
Something Very Bad Is Going to Happen (2026) https://www.imdb.com/title/tt32937780/Zanimljivo. Drzi paznju i sa nestrpljenjem sam cekao da je pogledam do kraja. Ocena, pa neka bude sedam. Kao sto rekoh, zanimljivo, nije dosadno, misticno i nije komplikovano. To je nesto dobro sto se tice serije. Mana i rupa svakako ima. Ponekad dugih i bespotrebnih dijaloga. Uvek sam imao osecaj da tu nesto fali. Ali eto jedna lagana sedmica i serija koja moze da se pogleda bez da konacni utisak bude razocaravajuci.
5 sam pogledao i to je to stos mene tice. bas steta jer su sjajan setup udarili pogotovo druga ep koja je bila skoro pa odlicna i onda nestvaran strmoglav.
kazem steta jer je serija imala potencijala, fina glumacka ekipa, non stop creepy atmosfera, jaka misterija na vidiku, napeto sjeces nozem, odlicna lokacija povrh svega toga i... ajde da zaseremo vaj not?
misim ko me jebe sto se petljam sa jebenim netfliksom, stobse reklo sam pao sam se roknuo.
daleko od toga da odbijam ljude da ne bace pogled, ali i neki averidz gledatelj ima da izvali sve ovo gore kuckano.
lejdiiii
Da, u pravu si,ali ja sam ipak izdrzao. Naklonjen sam ovakvom profilu serija pa cak i kad je sam kvalitet upitan. Jbg.

I Kao sto rekoh, sve vreme sam imao utisak da nesto fali, da nije to to. Ali zanimalo me sta ce se dogoditi na kraju. Finale je dobro uradjeno, scenski i vizuelno . Sad ideja da se serija zavrsi kako se zavrsila, pa bas i nije najbolja. Uvek mislim da sam mozda previse kritican pa zato i moja ocena bude visa od one koju serija realno zasluzuje. Glavna glumica mi top, eto razloga za sedmicu.