Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Prijedlozi/Pohvale/Prijava bugova
  4. Poverljiv član...

Poverljiv član...

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 4 / 6 Prikazano od 76 do 100 (ukupno 127 rezultata)

Milane,
Nisam ja rekao da meni dnevni broj od tri titla ne odgovara a nisam trazio ni ovo povecanje da je moguce skinuti 6 titlova.
Imao sam u sustuni dobru nameru.  Pozdrav
0 0
filmsman
Nisam ja rekao da meni dnevni broj od tri titla ne odgovara a nisam trazio ni ovo povecanje da je moguce skinuti 6 titlova.

Nije to moguće 6 titlova, nego 3 titla u jednom danu, što može biti i 6 titlova u 10 minuta ako je oko ponoći, ali se onda treći dan tek mogu skinuti naredna 3. Pre je bilo 24h od preuzimanja da može sledeći. :) Nije više fora da se mora čekati tačno da vreme istekne pa onda. :)
0 0
Milan

Pre svega na novom sajtu sam ispravio ovo VAMA u korist, te sam računanje preuzimanja podesino na dnevnom nivou, ne na nivou 24 sata kao što je pre bilo. Pa zapravo možeš danas 3 titla u 5 do 00:00 da preuzmeš, i nakon 5 minuta opet 3 titla. Pa ispadne u 10 minuta 6 titlova ali opet to je na dnevnom nivou tako da se gleda datum kao dan. Tu sam vam ja, zajedno sa ostatkom tima, izašao u susret, ali vidim da opet ne odgovara..

Družeee, kada odeš na sajt, idi gore kod svoj nicka, klikni tu, pa odaberi opciju "Podešavanje naloga", tu imaš opciju da izabereš temu na sajtu. Svetlu ili tamnu. ;D Uradio sam za obe nijanse sajt, možda će ti biti prijatnije oku. :)

Isprobano jedno i drugo. Radi kao urica! :thcheerleader3

P.S. Nije tebi lako Milane zadovoljiti obje strane. Odlično se nosiš s time.  :bear3:

P.P.S. Idemo gledati Super Bowl. Za koga navijamo My spouse and I. To nije teško pogoditi. 49ers iz najboljeg grada na svijetu!  :beer2:
0 0

Svaka cast za redizajnirani modernizovani izgled sajta! :bear3:
0 0
Evo jedan predlog msm sta bi bilo dobro da se uradi na sajtu ako je to moguce :)
Na primer clanovi koji ispune uslov od 20 jedinstvenih postova da onako iskoci kao cestita preko ekrana "Cestitamo stekli ste uslov za download 1-og titla" i na primer ovaj smajli kao sreca  :thcheerleader3

Ili tako nesto :D Kontam da bi brutalno izgledalo :D
0 0
Doom2
Evo jedan predlog msm sta bi bilo dobro da se uradi na sajtu ako je to moguce :)
Na primer clanovi koji ispune uslov od 20 jedinstvenih postova da onako iskoci kao cestita preko ekrana "Cestitamo stekli ste uslov za download 1-og titla" i na primer ovaj smajli kao sreca  :thcheerleader3

Ili tako nesto :D Kontam da bi brutalno izgledalo :D

nije ovo nagradna igra, nema se tu šta čestitati.
5 0

Tombolaaaa  :thcheerleader3  ;D
3 0
hahahaah, uh, ovo je genijalno. forum blista last fju dejs.
Spoiler
Photo
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
4 0
Ma daj forum je na rubu sljedeće situacije:

Photo
1 0
Pozdrav.Ovo mi je prvi post  na forumu,pa ne znam jesam li odabrao prikladnu temu gdje bih napisao kako i zašto sam se ovdje registrirao.
Googlao sam recenzije,vijesti o novim serijama,koje se obnavljaju,ukidaju a obično to čitam na serijala.com,inverzija.net,idesh.net,itd..tak da sam slučajno naišao na ovu stranicu,malo je prelistao i odlučio se registrirat.
Ono što mi je malo smješno,to kako motivirate forumaše da pišu na forumu,s tih 20 postova. ;D
Ja već dugo piskaram na forum.hr  u podforumu Kultura i Zabava(filmovi,serije) tak da mislim da kako prave zaljubljenike u fimove,serije ne treba stimulitati da pišu o tome.
Nažalost,u mojem okruženju svi više vole pričat o politici,nogometu,a frendovi koji su bili filmofili i serijski ovisnici kao i ja,ili su otišli vani ili ih muče neke druge brige iz privatnog života tak da im nije do toga.
Osim filmova i serija,uživam još u dobroj knjizi,dokumentarcima,stripu i muzici, a ono što mrzim zamorne rasprave o politici,navijačkim opsesijama i stvarima na koje mali čovjek ne može utjecati,niti promjeniti.

Pročitao sam da je bilo nekakvih nesuglasica među prevoditeljima,jedino što mog reć da mi je žao.
Prije nekoliko godina pokušao sam s prevodima,no nažalost nisam vješt u tome,ali zato znam koliko vremena i ljubavi treba uložit da bi preveo jednu epizodu a sve to volonterski da bi na kraju netko drugi pobrao vrhnje.
Ne mogu se sjetit o kojoj serije je bilo riječ,znam da me mater danima gnjavila da nađem prijevod a kako se nikako nije pojavljivao,natjerala me da prevedem kako god znam.
Pa skinuo i raspakirao,te u notepedu,briši-piši a da nisam doslovno preveo skužila je kad  za svako,,shit ili fuck''  napišem,,je..ti Gospu''ili nešto slično.
I zato hvala svim prevoditeljima koji ulažu toliko truda i vremena,ljudi svaka vam čast. :beer2:
8 0
Agaliarept
skužila je kad  za svako,,shit ili fuck''  napišem,,je..ti Gospu''ili nešto slično.
Tako i treba raditi. Ako mi sami, odnosno ti, ne bi u određenom trenutku viknuli "sranje", onda ne treba ni ostaviti doslovan prijevod.
To što engleski nema pravih sočnih psovki nego se sve svodi na presmiješno vrijeđanje na razini vrtića (motherfucker, cocksucker, itd), njihov je problem. 
Da budem još precizniji oko toga zašto kod prevođenja psovki treba dati mašti na volju, kako bi preveo "up yours"? ;D
0 0
"up yours" je "nabijem te".
Photo
2 0
Pisao sam Bilji , pa je rekla da se obratim Milanu jer je on zaduzen za statistiku a Milan je rekao da se obratim tebi Hyde. Pisem ti javno jer si blokirala jos od ranije moje privatne poruke.Na pocetku mog prisustva na sajtu htela si da me banujes  zbog enornmog broja postova ali ti ostali nisu dali.

Onemogucen mi je download. Sa obzirom da sam na nivou 3  koji je razlog tome? I sta treba da uradim da ponovo mogu da downlodujem.  Od Bilje sam saznao da se svake godine radi revizija clanova  i da su svi trebali da dobiju obavestenje. Ja ga nisam dobio.Zamolio bih za neko ljudsko objasnjenje.Takodje me zanima na sajtu ko odlucuje o zabrani downloada na sajtu da li jedna osoba ili vise njih. Pozdrav
0 0
filmsman
Pisao sam Bilji , pa je rekla da se obratim Milanu jer je on zaduzen za statistiku a Milan je rekao da se obratim tebi Hyde. Pisem ti javno jer si blokirala jos od ranije moje privatne poruke.Na pocetku mog prisustva na sajtu htela si da me banujes  zbog enornmog broja postova ali ti ostali nisu dali.

Onemogucen mi je download. Sa obzirom da sam na nivou 3  koji je razlog tome? I sta treba da uradim da ponovo mogu da downlodujem.  Od Bilje sam saznao da se svake godine radi revizija clanova  i da su svi trebali da dobiju obavestenje. Ja ga nisam dobio.Zamolio bih za neko ljudsko objasnjenje.Takodje me zanima na sajtu ko odlucuje o zabrani downloada na sajtu da li jedna osoba ili vise njih. Pozdrav

s obzirom da skidaš sve redom, a najviše komentiraš filmove, imaš zabranu skidanja jedno vrijeme.. ići će poruka svim članovima, nije još poslana.
0 0

Hyde. Nije tacno da komentiram samo filmove , u mojoj statistici pise
serije 80
filmovi 39
Sa obzirom da niste dali nikakvo upozorenje u reviziji clanova , kako bi se pripremili i popravili nasu razinu,
ovo sto  ste  uradili je vrlo nekorektno prema nama obicnim ''smrtnicima''.

Niste uopste postavili jasna pravila od pocetka na sajtu.
Koliko sam shvatio iz prepiske sa nekim  nezadovoljnim clanovima ovde
1.Svaka serija koja se skine  maltene ''mora'' da se pogleda i prokomentarise.

Moj  je predlog, kada je vec naglasak na vasim prevodima , sto ne uvedete drugacije bodovanje komentara
1.Komentari  serija sa drugih sajtova bi nosile manji broj bodova.
2.Komentari Filmova i ostalih teme bi se jos manje bodovali.

Sta sad ja treba da radim do isteka zabrane. Jel treba da pisem o svim serijama koje sam skinuo a nisam prokomentarisao ili sta?

0 0
filmsman

Hyde. Nije tacno da komentiram samo filmove , u mojoj statistici pise
serije 80
filmovi 39
Sa obzirom da niste dali nikakvo upozorenje u reviziji clanova , kako bi se pripremili i popravili nasu razinu,
ovo sto  ste  uradili je vrlo nekorektno prema nama obicnim ''smrtnicima''.

Niste uopste postavili jasna pravila od pocetka na sajtu.
Koliko sam shvatio iz prepiske sa nekim  nezadovoljnim clanovima ovde
1.Svaka serija koja se skine  maltene ''mora'' da se pogleda i prokomentarise.

Moj  je predlog, kada je vec naglasak na vasim prevodima , sto ne uvedete drugacije bodovanje komentara

Sta sad ja treba da radim do isteka zabrane. Jel treba da pisem o svim serijama koje sam skinuo a nisam prokomentarisao ili sta?

čuj, pravila su takva - drži ih ili ne, treće opcije nema.
o statistici smo već vodili razgovor, nisi u pravu.
to što ti tušiš druge članove bezbrojnim porukama - nije prepiska, već tlaka, i molila bih te da prestaneš, jer su se ljudi već počeli žaliti na tebe.
u pravilima piše da se serija mora komentirati, ne znam što se čudiš kao pura dreku.
a i o ovim tvojim prijedlozima smo već raspravljali i ne može tako.. Milan je već objasnio zašto.

moj prijedlog ti je da otvoriš svoju stranicu za titlove pa si tamo kreiraj svijet po svom ukusu, prestani mijenjati naš.
3 0
Sta treba da radim i medjuvremenu dok mi ne istekne zabrana.
Ovo da se neko zali na mene voleo bih da ga imenujes jer nije tacno.
0 0
filmsman

Neće biti sigurno. Pozdrav.
0 0
pozdrav

meni se čini ovo skupljanje postova da možeš preuzeti titlove stvarno bez veze. Ako ste tu da nudite titlove, onda jih nudite a ne da tražite da se piše i brblja na forumu, da postigneš određeni broj postova da bi mogao preuzeti titl. A onda kad konačno stigneš do onog broja titlova i hočeš preuzeti titl, vidiš da je nekoliko titlova određene serije zaključano. Onda moliš prevodioca da odključa titl i dobijaš odgovore da nema šanse. Što onda ........ akad opet moliš drugog prevodioca za odključavanje titla, uopšte ne pročita poruke i nema odgovora. Što onda ..................

Ja sam iz Slovenije, malo me jeb* pisanje u jeziku koji sam učio još u osnovnoj školi a to je srpskohrvatski. Ako sam taj jezik učio u osnovnoj školi, to znači da nisam malo na ovom svetu i ako sam zapazim neki šovinizam , odoh ja, pa titlovi nek idu u .......................

Jbg to je moje mišljenje .............
0 0
Imaš otključane titlove na ostalim sajtovima, ne znam zašto se mučiš.
Ili upiši časove engleskog pa ti neće ni trebati.
5 0
bozgo1
pozdrav

meni se čini ovo skupljanje postova da možeš preuzeti titlove stvarno bez veze. Ako ste tu da nudite titlove, onda jih nudite a ne da tražite da se piše i brblja na forumu, da postigneš određeni broj postova da bi mogao preuzeti titl. A onda kad konačno stigneš do onog broja titlova i hočeš preuzeti titl, vidiš da je nekoliko titlova određene serije zaključano. Onda moliš prevodioca da odključa titl i dobijaš odgovore da nema šanse. Što onda ........ akad opet moliš drugog prevodioca za odključavanje titla, uopšte ne pročita poruke i nema odgovora. Što onda ..................

Ja sam iz Slovenije, malo me jeb* pisanje u jeziku koji sam učio još u osnovnoj školi a to je srpskohrvatski. Ako sam taj jezik učio u osnovnoj školi, to znači da nisam malo na ovom svetu i ako sam zapazim neki šovinizam , odoh ja, pa titlovi nek idu u .......................

Jbg to je moje mišljenje .............

a šta ti nudiš? napisao si 30 postova i to je tvoj obol ovoj stranici? znači, mi neka ulažemo trudi vrijeme da ponudimo nešto, a ti ćeš hladiti jaja kod kuće, čekati da titl izađe, pogledati epizodu i to je to? to mogu neki članovi, većina ne.. pravila su promijenjena, na vama je da ih se držite ili ne.. najlakše je napisati meni je to bez veze, a nemaš pojma o čemu govoriš.. prevedi jedan titl s hrvatskog / srpskog na slovenski pa mi javi koliko ti je bilo lagano.
4 0
chalx
faks86
Imaš otključane titlove na ostalim sajtovima, ne znam zašto se mučiš.
Ili upiši časove engleskog pa ti neće ni trebati.

Očigledno nema titlova koji mu trebaju na drugim sajtovima čim je čovek došao ovde, isto kao i ja. Mislim da bi malo trebali da spustite loptu sa tonom vaših odgovora kako bi na forumu vladala normalna atmosfera.
Dok sam prevodio serije (Treshold, Eureka, Entourage...) kačio sam titlove na PO i bilo mi je drago da ih ljudi skidaju. Nisam se osećao ogorčeno što sam trošio vreme na prevođenje "dok su oni ladili jaja". Takođe, kad su mi pogubili titlove, prekucali i pobrisali potpise skoro sa svih tih titlova nije mi palo na pamet da od toga pravim smak sveta pošto mi je prevođenje bilo hobi u kome sam uživao a ne način da sebi dam neki smisao postojanja.
Slažem se da postoje pravila i da tu nema šta da se raspravlja, ali pošto ste već izabrali da imate javni sajt sa jasno definisanim pravilima, taj fazon sa zaključanim titlovima je suvišan. Mogli ste da napravite Vajber grupu pa da međusobno delite titlove umesto da prolazite kroz sve ovo.
Da smo delili medjusobno ne bismo upecali novih ljudi, kojih itekako ima. Cuju ljudi, dodju, prihvate nas, mi prihvatimo njih... Tako vec godinama.
S vremena na vreme naidju i takvi kao vas dvojica. Osobe koje ne shvataju kapitalizam, onda moramo da im objasnjavamo. Malo nam je dosta toga.

Sent from Tapatalk

3 0
chalx
faks86

S vremena na vreme naidju i takvi kao vas dvojica. Osobe koje ne shvataju kapitalizam, onda moramo da im objasnjavamo. Malo nam je dosta toga.

Sent from Tapatalk

:smfor (26):
Ja za svoj rad biram da li cu novac, uslugu ili radim dzabe. Tako funkcionise svet trenutno, kad se on promeni i mi cemo.

Sent from Tapatalk

4 0
bozgo1
Ker imam dnevno možnost samo dveh odgovorov na tem forumu, moram naenkrat odgovoriti tebi Hyde_sb in faks86.

Na to stran sem prišel iz razloga, da dobim kakšen prevod in nikakor ne kot prevajalec. Res je da sem na forumu samo sodeloval kot član in ne kot prevajalec in da sem prišel z namenom da dobim prevode za serije, a ne da "ladim jaja". Če bi potreboval kaj drugega kot prevode, potem ne bi prišel sem, čeprav tudi tukaj nisem pobral ne vem koliko prevodov, saj tistih ki sem jih res potreboval nimate, ali pa so zaklenjeni.
Izgleda tudi da v kolikor kdo napiše mnenje, ki ni po volji vama dvema, ga takoj napadeta in mu solita pamet.

Nikakor pa nisem prišel sem, da bi me dva zafustriranca žalila in mi pisala neumnosti kot so od tebe hyde_sb in faks86.  Povedal vama bom na kratko in sicer da se nimam namena ukvarjati z napihnjencema kot sta vidva in lahko si "ladita jaja" vidva, oziroma samo faks86, saj ti hyde_sb jajc nimaš, ali pa mogoče tudi ahahahahahaha

To je to zadnje od mene na tej smotani strani.

ZDAJ PA PROSIM PAMETNO HYDE_SB DA IZBRIŠEŠ MOJ RAČUN.

Adijo in lep pozdrav iz Slovenije.

ps

faks86, ako ne razumeš što sam napisao, možeš mi pisati na privatno, pa da ti prevedem :)

but Bozgo, my man, I do have balls - not literal but you know, the guts to say the things I want to say to people like you.. and right now, I would like to say to you that you won't be missed.. your loss, not ours.. we will continue with our work but you'll never see those subtitles.. and no, I will not delete your account.. but I will ban you if that's ok with you..

greetings from SB

p.s. ako ne razumiješ što sam napisala, boli me briga.
6 0
Svakakvih nas ljudi na ovom svetu ima,ne razumem sta ovde nije jasno  :? ?? ili sam ja lud  :thspaz
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 4 / 6 Prikazano od 76 do 100 (ukupno 127 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 40 gostiju 4 bota Ukupno: 45

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

45

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.