Pozdrav.Ovo mi je prvi post na forumu,pa ne znam jesam li odabrao prikladnu temu gdje bih napisao kako i zašto sam se ovdje registrirao.
Googlao sam recenzije,vijesti o novim serijama,koje se obnavljaju,ukidaju a obično to čitam na serijala.com,inverzija.net,idesh.net,itd..tak da sam slučajno naišao na ovu stranicu,malo je prelistao i odlučio se registrirat.
Ono što mi je malo smješno,to kako motivirate forumaše da pišu na forumu,s tih 20 postova.

Ja već dugo piskaram na forum.hr u podforumu Kultura i Zabava(filmovi,serije) tak da mislim da kako prave zaljubljenike u fimove,serije ne treba stimulitati da pišu o tome.
Nažalost,u mojem okruženju svi više vole pričat o politici,nogometu,a frendovi koji su bili filmofili i serijski ovisnici kao i ja,ili su otišli vani ili ih muče neke druge brige iz privatnog života tak da im nije do toga.
Osim filmova i serija,uživam još u dobroj knjizi,dokumentarcima,stripu i muzici, a ono što mrzim zamorne rasprave o politici,navijačkim opsesijama i stvarima na koje mali čovjek ne može utjecati,niti promjeniti.
Pročitao sam da je bilo nekakvih nesuglasica među prevoditeljima,jedino što mog reć da mi je žao.
Prije nekoliko godina pokušao sam s prevodima,no nažalost nisam vješt u tome,ali zato znam koliko vremena i ljubavi treba uložit da bi preveo jednu epizodu a sve to volonterski da bi na kraju netko drugi pobrao vrhnje.
Ne mogu se sjetit o kojoj serije je bilo riječ,znam da me mater danima gnjavila da nađem prijevod a kako se nikako nije pojavljivao,natjerala me da prevedem kako god znam.
Pa skinuo i raspakirao,te u notepedu,briši-piši a da nisam doslovno preveo skužila je kad za svako,,shit ili fuck'' napišem,,je..ti Gospu''ili nešto slično.
I zato hvala svim prevoditeljima koji ulažu toliko truda i vremena,ljudi svaka vam čast.