Stranica 2 / 4
Prikazano od 26 do 50 (ukupno 95 rezultata)
Tko vam je bio omiljeni "Prijatelj"?
U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
Tema je zaključana.
JoxerTM
Fali opcija "gade mi se svi do jednoga". Tako da... Ne mogu glasat, ajoooooooooj :(
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
0
0
Meni je Chandler bio ubjedljivo najbolji, a najmanje mi je bila zanimljiva Rachel. Ali mislim da nema sitcoma koji se moze porediti sa legendarnim prijateljima. Sto se tice sarkazma, jedino mi je Hugh Laurie kao Dr. House bolji od Chandlera.
Reality is almost always wrong.
0
0
dean.winchester
Meni je Chandler bio ubjedljivo najbolji, a najmanje mi je bila zanimljiva Rachel. Ali mislim da nema sitcoma koji se moze porediti sa legendarnim prijateljima. Sto se tice sarkazma, jedino mi je Hugh Laurie kao Dr. House bolji od Chandlera.
jao, da.. kad ga je Rachel smarala u avionu
0
0
Baš sad na TV tu i tamo uhvatim po koju epizodu... ajme bio sam i zaboravio koliko je to dobra serija
0
0
Ne bih ja olako iskljucio ni 'povremene' likove, ako mogu tako da ih nazovem. Npr. Janis i 'OMG' je nesto sto cu uvijek pamtiti
0
0
Ross rules ))
0
0
Mora se izgovor procijediti kroz zube: Newman!
Nema veze što nije prijatelj, ipak je lik zakon. A što se tiče prijatelja, tu je: How you doing...
0
0
ispočetka joey i chandler, ali kasnije nisu tako dobri. poslije možda ross.
0
0
Phoebe!! Kraljica
0
0
coa
sjetih se jedne scene, lezi sa nekim likom, mislim da je tom selek bio, i valjda je nesto zaboravila da pokupi sa poda u dnevnoj, i kao nece da ide, iskulirace, i naravno OCD je pobijedio.
Garant misliš na scenu kad je dokazivala ekipi da može biti kook i ostaviti cipele razbacane u dnevnoj sobi.
Krenuo sam s obnavljanjem gradiva u oktobru prošle godine. Uvek sam gledao nasumične epizode na TV-u, nikad je u potpunosti nisam odgledao. Tek počinjem devetu sezonu i drago mi je što je nisam zbrzao. Jedina serija, pored Čiste hemije, za koju imam merchandise. Večiti fan(atik); ne družim se s njenim hejterima.
Što se tiče ankete, ako bih baš morao da odlučim — neka bude Fibi. Mada ih sve volim kao svoju decu.
0
0
Meni ova serija nikad nije legla ! Jel smenom sve u redu ?
0
0
eddyd
Meni ova serija nikad nije legla ! Jel smenom sve u redu ?
ne znam da li se ljudi prave nepismeni ili to stvarno jesu.. potraži stručnu pomoć da ti kažu je li s tebom sve u redu, nema ovdje liječnika.
0
0
#onokad se previše trudiš
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0
0
Moj glas ide smelly cat autorici
0
0
Vjerovatno samo meni, ali Ross je najsmiješniji.
0
0
Baš sam se ismijao na ovaj video, friendi su neponovljivi
0
0
Ross,jer se ja zovem Ross.
0
0
nerositekosnutraaaaavuuuu!
c/p I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0
0
Joey, gledao sam poslije i onu njegovu tužnu seriju
0
0
millwall
Joey, gledao sam poslije i onu njegovu tužnu seriju
jao, da.. baš loše.. bilo je par svijetlih trenutaka, ali iz aviona se vidjelo da neće potrajati
0
0
met je razbio u epizodz. mada i nije morao da se trudi, ponovio coek ulogu.
c/p I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0
0
coa
met je razbio u epizodz. mada i nije morao da se trudi, ponovio coek ulogu.
ovo mi je jedna od dražih serija.. ali stalno pomiču datum 5. sezone
0
0
ne pamtim bolje zenske uloge, a pogledao sam gomilu toga: Kathleen Rose Perkins neopisivo.
0
0
Episodes je vrh, zadnja sezona ide negdi krajem kolovoza.
0
0
Meni je Čendler najbolji lik,a još kad se spoji sa Dzojiem..
0
0
Premjesti temu
Odaberite odredišni forum
Spoji teme
Odaberite odredišnu temu (ID)
Preimenuj temu
Preimenuj temu
Potvrda brisanja
Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.
Tema je zaključana.
Brzi odgovor
🔒 Tema je zaključana.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.