Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Ankete
  4. Omiljeni "Prijatelj" je...

Omiljeni "Prijatelj" je...

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 95 (ukupno 95 rezultata)

Tko vam je bio omiljeni "Prijatelj"?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
Chandler 29 (32%)
Joey 27 (30%)
Monica 4 (4%)
Phoebe 13 (14%)
Rachel 6 (7%)
Ross 12 (13%)

Ukupno glasova: 91

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
Tema je zaključana.
Svakako Chandler Bing. Šteta što je Matthew Perry, inače jako talentirani glumac, propao zbog droge i alkohola.
0 0
nema do Joey-a  ;D
0 0
Nema pravog prijatelja ili su jako rijetki  :smfor (2): , a  " prijatelji " pod navodnicima ima kolko oćeš.
da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
0 0
Chandler bez sumnje.
0 0
Cendler, najsmesniji je.
0 0
Monica! Toliko fizičkih I pshičkih transformacija može imati samo MONICA!
0 0
Phoebe. Glumi dva lika, "svira" I " pjeva", nosi trojke, vozi taksi.... Idealna zena za svakog muškarca.
0 0
Moj glas ide za Joey.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord.
0 0
joey tribbiani  :thcheerleader3
0 0
Čendler

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

0 0
Za mene bez premca Joey.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

0 0
Da bude jasno, meni je ta serija bila najgluplja stvar ikad i propuštao sam epizode kad je god bilo moguće. Na žalost, onda nisam živio sam.

Međutim ostala mi je u sjećanju jedna epizoda. Samo zbog toga, jer nije lako biti "smaračina", a imati epizodu nekome u sjećanju, glasam za Mo jer (ne znam sad više točno koja je od ove dvije):
0 0
Svi su mi prijatelji na odredjeni nacin dragi ali ipak Joey je car.
0 0
ujedno Cendler i Fibi
0 0
Muška ekipa mi je općenito bolja i smješnija za nijansu, ali Ross se posebno ističe svojim načinom humora i drame
0 0
chandler in Joey vedno :-D
0 0
Jako sam neodlučna po ovom pitanju jer su svi posebni na svoj način, ali možda mi je trenutno najdraži Chandler zbog svog posebnog sarkazma i cjelokupnog karaktera lika koji uvijek pokušava razveseliti druge i čistog je srca
0 0
Ipak, Ros...što se njemu može dogoditi, to ne može svakom..Inače, smetala mi je posljednjih sezona naglašena ,,tupost'' Džoia''...previše naglašeno i usiljeno!
https://t.me/pump_upp
0 0
Meni je općenito cijela postava genijalna i užasno se teško odlučiti koga tu izdvojiti. Kad bih gledao samo prema početnim sezonama vjerojatno bih izabrao Chandlera jer tad je bio presmiješan, općenito on I Joey u kombinaciji mi je nešto najdraže. Ali ipak Ross mi drži neku konstatnu od početka do kraja tako da moj glas ipak ide njemu, oćenito pivot scena mi je vjerojatno jedna od najsmješnijih stvari koje sam vidio na TV-u
0 0
Fibi mi je najbolji lik,ona mi je mindset :D Obozavam njene ispade i njene konstatacije o svemu sto se desava :D sve omiljene scene iz serije su mi uglavnom njene,tipa kada svi u kaficu o necemu razmisljaju,Dzoji peva u glavi,a ona cuje da neko peva,a ne zna ko,cesto koristim i onu kad njih tri smorene sede i Monika pita sta cemo da radimo Fibi imas li plan,a Fibi kaze: I don’t even have a pla. :D Kada zove na Rosovo vencanje i prestavlja se kao Regina Phalange :D i mnoge druge scene :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Tema je zaključana.

Brzi odgovor

🔒 Tema je zaključana.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 95 (ukupno 95 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 43 gostiju 4 bota Ukupno: 48

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

48

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.