Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Ankete
  4. Omiljeni "Prijatelj" je...

Omiljeni "Prijatelj" je...

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 95 rezultata)

Tko vam je bio omiljeni "Prijatelj"?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
Chandler 29 (32%)
Joey 27 (30%)
Monica 4 (4%)
Phoebe 13 (14%)
Rachel 6 (7%)
Ross 12 (13%)

Ukupno glasova: 91

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
Tema je zaključana.
JohnDohn
Meni je Čendler najbolji lik,a još kad se spoji sa Dzojiem..  xD
:agree

Slažem se, njegove šale i Džoijeve gluposti su neprevaziđenje.
0 0
Definitivno Čendler
0 0
Cendler naravno. Pa Dzoi.
0 0
10 sezona Friends
Prilozi
Photo
0 0
Phoebe ostala svih 10 sezona ista ;D
0 0
Nisam ih  gledala....niti cu,mozda jer se ova serija mnogo gledala,pa eto ne moram i ja.. ;D tako da nemam omiljenog prijatelja..
0 0
lijepo skrenes pored ivanine kuce desno... naidjes na vincestera koji voli zapuca kad mu pas laje na male gadove koji kradu breskve, nastavis samo pravo i vidis mene. ... tu nemas nista, no je zajebano ako te vjetar navede na bilju... ona voli da postavlja pitanja... e tu vec... cekas vjetar da ti dune... ako ne dune... zaglavis.
sacekas minut. stize ivan koji prodje pored tebe i .. ne pozdravi te. moras se snac.
dodje ti faks i uputi te tamo... znas li dje je tamo?
ne zna niko a nije ni bitno. uuu uuuuu vjetar...
...
samo pravo. tu ti je vec malkin, njega vec ne znam. u sredini ti je stimpson. on voli da podje dje niko ne bi. e znas sto mene zanima?
...
https://media.giphy.com/media/KPSduenWDEuAw/giphy.gif
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
aahhahahahahha, kako je ovo lose ahhahahahahahahhahaha!
dilit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
coa, nemoj majke ti, evo umirem...  :thspaz :smfor (24): :smfor (24):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
koji si ti kralj coa, tacno znas covjeku popraviti dan u par recenica  :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
Reality is almost always wrong.
0 0
ne duva vjetar.  :? ??
c/p
0 0
To je tesko pitanje  ;D ja obozavam seriju mogu stalno da gledam, ali ajde  da kazem da mi se Monika mozda najmanje svidja od cele ekipe, ali u uzi izbor za omiljenog  su Dzoi i Cendler mada vidim da Ros ima nesto malo glasova meni je on smesan.
0 0
Svi su prijatelji na odredjeni nacin dragi ali ipak joey me najvise nasmejavao  pogotovo ona njegova cuvena prica iz spanije.Mislim da je uspeh serije upravo u tome sto su svi likovi odredjenim slojeviam publike prirasli za srce.
0 0
Matt LeBlanc je nezamenjiv, pogledao sam i ostalo što je snimao, svidja mi se... naravno i Matthew Perry je odličan glumac, i on ima dosta zanimljivih uloga... ostali su mi prosek...
0 0
Teško mi je bilo da izabarem jednog pa neka bude Joey.Inače gledam reprizu sa Cd.
0 0
Simpa a ujedno onako glupav definitivno Joey. Obožavam i seriju Man with a plan jer mu je uloga ostala ista hahah
0 0
Joey definitivno sa svojom simpaticnom prigluposcu, ali definitivno su dragi svi
https://SecreLocal.com - Women Near Me - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Meet Ladies Online
0 0
Stvarno su svi odlicni, jedino mi je Fibi ponekad malo manje simpaticna, stvarno je tesko odluciti se, gledam ih uvek kad se reemituju, ali IPAK CHANDLER, GENIJALAN JE!  :sbowing_100-106 :sbowing_100-106 :sbowing_100-106
Joey
0 0
Slazem se chandler je odlican,a od sporednih likova ubedljivo tom selleck.
0 0
Phoebe  :thcheerleader3
0 0
Joey definitno ludak
0 0
Svako od njih ima nešto svoje i jako je teško odlučiti. Kad je posle išla serija sa Joey-em, nije to bilo više to, tako da oni ne bi bili to što jesu bez ovih drugih.

Glasala sam za Chandlera na kraju.
0 0
Omiljeni prijatelj mi je Joey, mislim da je on i većini omiljen.  ;D
0 0
chandler,mislim da smo slicni
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Tema je zaključana.

Brzi odgovor

🔒 Tema je zaključana.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 95 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 43 gostiju 4 bota Ukupno: 48

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

48

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.