Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Shetland

Shetland

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 82 rezultata)
Borise hvala od sutra krecem seriju od prve sezone,pisacu o utiscima,ali verujem u tvoj sud
0 0

" Kad god završi sezona ove serije, ostane mi nekakva tuga u srcu " ...i meni Borise.
Jedna od retkih serija kojima se zaista  radujem kad izađu,a tugujem kad se završi, još sad kad znam da će sledeća sezona biti zadnja...  :smfor (9):
Možda nije sve savršeno, postoje rupice u priči,istrazi, ali vodim se sveopštim utiskom koji serija ostavlja na mene,a to je da mi baš prija, a za to su najzaslužniji likovi ,kao i glumci koji su odlično odabrani da ih ožive.
Još uvek se oduševljavam "ljubavnom" pričom Pereza i Duncana  ;D..da nam je više takvih međuljudskih odnosa gde bi nam bio kraj ;D ,a "navijam"
za još dve ....  ;D
Spoiler
Tosh i Donnie, valjda će da opstanu kao par, a  bilo bi lepo da i Jimmy ponovo nađe malo sreće uz Meg  ;D naravno, ako se izvuče iz haosa  :smfor (9):

Malo je reći da sam se iznenadila saznanjem da deo populacije  na Shetlandu i dalje proslavlja    "Old New Year", mislila sam da je taj običaj ostao samo kod nas pravoslavaca koji i dalje koristimo Julijanski kalendar.  ;D

Nadam se da će sedma sezona izaći sledeće godine,malo je reći da jedva čekam razrešenje zapleta i da,naravno da očekujem pozitivan ishod.  :EmoticonPrayer2

Hvala Borise na prevodima :smfor (25): 

3 0
Da, slave ali "Auld New Year". Ipak su oni Škoti, moraju se razlikovati od Engleza  :smfor (27): :smfor (27): :smfor (27):
If two people always agree, one of them is unnecessary
1 0
Serija je pravo malo blago krimi zanra.Kat je sve rekla o osecanjima koja budi ova serija. I meni je bitna ona licna prica glavnih likova,odlicno odglumljena.
A tu je i ambijent ostrva,more...Jos jednom hvala prevodocu  :smfor (26):
2 0
Sve gledam po jednu epizodu da mi duze traje zadovoljstvo.Odgledala sam prve dve sezone i odusevljena sam.I slucajevi koji resavaju i licne price su fantasticne i gluma ,jedino opet ona pusta kisa i oblaci ,kad im malo progreje sunce ja se obradujem kao da kod mene sija.Borise hvala na prevodima i oni su super
1 0
Odgledano svih 6 sezona. Peta mi je bila najslabija. Sve skupa, dobra serija  (y). Hvala Boris na prijevodima.
2 0
Bilo mi doslo da placem sinoc kad sam odgledala poslednju epizodu,zasto nema vise,ali vidim bice i sedma sezona,ko ce to docekati.Serija je vrh,vrh,vrh.Sad imam problem ,sta posle nje gledati a da mi ne bude dosadno.Borise hvala jos jednom na prevodima.
2 0
Eto i sedme sezone. Tu su za znatiželjne epizode 1-3. Znatiželjno pitanje glasi:
Spoiler
Što se dogodilo sa Tosh
Do kraja su još, po običaju, tri epizode.
5 0
Hvala Boris  :clapp :clapp :clapp
1 0
Kad je ovako dobra serija kojoj ne pada kvalitet vremenom, vec sedam sezona iznenadim se da ih je bilo toliko.Apsolutno sve je odlicno:prica ,gluma,ambijent,likovi koji se razvijaju.Jedna od najomiljrnijih serija-hvala na prevodu.
Spoiler
Tosh poginula ? :smfor (2):
3 0
mene je malo zdrmala korona, pa će ostatak Shetlanda malo kasniti. Sorry.
4 0
bf1947(1)
Samo nam ti ozdravi, Boki!
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
5 0
Samo da budu blagi simptomi, kao i post-covid period ... Boris, sve najbolje !!!
3 0
bf1947(1)
Želim brzo ozdravljenje a Shetland cemo gledati s odlicnim prevodom  nakon toga :smfor (26): (y)
Spoiler
Pogresih u vezi Tos i bolje sto sam  :smfor (9):
5 0
Evo i 4. epizode. Perez i njegova ekipa (Tosh, prije svih) idu dalje. Sad će nadam se to ići malo brže jer se znatno bolje osjećam. Pozdrav svima, naročito onima koji čekaju.  :beer2:
4 0

Borise,samo ti nama što pre ozdravi,to je najbitnije.  :smfor (25):
4 0
Eto, stigla je i posljednja šesta epizoda ove iznimno lijepe serije. Svi koji su je gledali, zavoljeli su je, a oni koji nisu, ne znaju što su propustili pa nemaju za čim žaliti. Ako pogledate epizodu broj 6. do samog kraja, možete čuti najavu u kojoj stoji da se Shetland vraća iduće godine. Sad, je li to točno, vidjet ćemo. Možda bi bilo zgodno vidjeti kako se Tosh snalazi na mjestu Detektiva Inspektora - DI, a možda i neće biti tako. Jer serija ima fin, logičan kraj. Što se mene tiče, ako bi se u nekom obliku nastavila, nastavio bih naravno s njom. Iako bez Davida Henshalla(to je sigurno), moglo bi biti zanimljivo vidjeti Alison O' Donnell, Stevena Robertsona i druge. Ako ni zbog čega onda zbog prekrasnih šetlandskih krajolika i mirnoće koju sobom nose i zemlja i ljudi koji tamo žive. Bila mi je to jedna od najljepših serija za prevođenje, pa molim sve da mi oproste na greškama, kojih je sigurno bilo. Nisu bile namjerne.  :bear3:  :agree :smfor (2):
Spoiler
Epizode nema na popisu, pa je potražite na stranici
6 0
Hvala puno  na prevodu.Ne mogu da je zamislim bez inspektora Pereza  :smfor (2):.Svaka cast i Tosh i svima ostalima ali scenaristi su jedino njemu dali originalnost, razradili lik a i glumac je talentom i harizmom dominirao. Sta bude,videcemo. :beer2:
3 0
Kat

Borise,samo ti nama što pre ozdravi,to je najbitnije.  :smfor (25):
Jesam, hvala Ti Kat na dobrim željama  :smfor (25): :smfor (25): :smfor (25): :smfor (25):
4 0
Videcemo kakva ce serija biti bez Jimmya... S njim nam je bila jedna od omiljenih <3
1 0

" Za ovo je kriva Ann Cleeves"  ;D ;D ;D

Da, biće i 8. sezone ali za mene to neće  biti serija u koju sam se zaljubila,u tu divnu priču o Perezu i Duncanu ,njihovom odnosu, odgajanju Cassie...
I sada mi je to nedostajalo ( Duncan i Cassie su se pojavili  samo po jedanput)  ali mi je jasno zašto su je u potpunosti posvetili Perezu.
Bez obzira na to, i ova sezona je bila odlična...zaista je za sve kriva Ann Cleeves  ;D

Borise, znaš već  ;D , hvala na titlovima  :smfor (25):
1 0
Kat

" Za ovo je kriva Ann Cleeves"  ;D ;D ;D

Da, biće i 8. sezone ali za mene to neće  biti serija u koju sam se zaljubila,u tu divnu priču o Perezu i Duncanu ,njihovom odnosu, odgajanju Cassie...
I sada mi je to nedostajalo ( Duncan i Cassie su se pojavili  samo po jedanput)  ali mi je jasno zašto su je u potpunosti posvetili Perezu.
Bez obzira na to, i ova sezona je bila odlična...zaista je za sve kriva Ann Cleeves  ;D

Borise, znaš već  ;D , hvala na titlovima  :smfor (25):
Baš mi je drago što ti se sviđa. Iako je to serija s ubistvima, sve je to učinjeno s mjerom, kako bi i drugi elementi došli do izražaja. Je, kriva je Ann Cleeves :) . A osma? Ako je bude, gledat ću, ako ne, neću plakati. Uvijek ostaje varijanta da nakon nekog vremena seriju pogledamo još jednom.
3 0

Ja ću je sigurno gledati jer verujem da će i dalje imati taj zavodljivi šmek u koji smo se svi zaljubili  ;D
2 0
I ja sam sa uzivanjem zavrsila seriju i ne znam da li bi nastavila da je gledam ako ne bude Pereza,ali Englezi su majstori za serije,pa verovatno bih.Borise sve najbolje i zelim ti dobro zdravlje.Veliki pozdrav
1 0
Odgledano. Volim ove BBC sjevernije serije Irske, Waleške, Škotske, zbog atmosfere. Hvala Boris  :clapp
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 82 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 37 gostiju 4 bota Ukupno: 42

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

42

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.