Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Shetland

Shetland

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 82 (ukupno 82 rezultata)
Je, krenula je 8. sezona. Moram priznati da sam je našao slučajno. Nije da sam baš provjeravao ide li, nego onako, izletjela na Imdb. Pa rekoh, da krenem. Ipak je to jedna od "mojih" serija u pogledu prevođenja. Danas je na redu već 4. a ja sam u međuvremenu preveo prvu epizodu. Kopkalo me je kako će to ići bez Jimmyja Pereza. Neću puno o tome, ali i ta 8.sezona nije loše krenula. Stereotipna u nekim segmentima, ali dobra škotska serija što se od autora iz tih krajeva tiče i očekuje. Molim da se otvori 8. sezona pa ću postaviti prijevod iasko 1. epizodom priča nije došla do kraja.
Nije izgubljeno vrijeme, ako je pogledate, barem iz znatiželje a ja ću je naravno nastaviti prevoditi dok ne riješim probleme koje imam sa nastavcima Silent Witness. Uzdravlje!  :bear3:
If two people always agree, one of them is unnecessary
4 0
Ja sam znao da ide, ali nisam htio ništa pitati za prijevode (znamo svi pravila  :smfor (6):).
Veliko HVALA  :clapp :clapp :clapp !!!
Koji su problemi sa Silent Witness? Možda mogu pomoć.
2 0
Pogledana prva : jeste da nedostaje Perez,ali je lepo videti stare znance Tosh, Sandy ( na novu inspektorku se navikavam, ne ide lako  :smfor (9):).
Ima delova epizode koje podsecaju na reziju Gaj Ričija  ;D. Kao i uvek divna kinematografija. Gledaće se. Hvala puno na prevodu. :beer2:
1 0
Sada si mi spoilao da nema više Pereza i da je nova inspektorica u seriji. Ima nas koji čekamo da bude sve gotovo, pa onda gledamo. Pripazi.
1 0
stipest
Sada si mi spoilao da nema više Pereza i da je nova inspektorica u seriji. Ima nas koji čekamo da bude sve gotovo, pa onda gledamo. Pripazi.
Nisam to namjerno napravio, već sam mislio da svi znaju kako Pereza više nema. :) Ali tu je Ashley Jensen(odlična) glumica i ostatak stare ekipe. Neće biti loše. Jedino mi nije jasno(meni) zašto je to Shetland 8. sezona kad je mirno moglo biti Fair Island 1. sezona ili nešto tome slično. Ali to je već moja bezvezna tlapnja, kao da me netko čuje. Ili mari za ono što ja mislim. No nije to tako samo sa serijama, već i s ostatkom života, društvenim okružjem, prepametnim ljudima koji nas vode itd.  :smfor (9): :smfor (9): :smfor (9): Da ne bi tko pomislio da se žalim, ni u snu! Idemo dalje. Slažem se da seriju treba gledati kad sve bude gotovo. U principu. Jedna sezona ima jednu priču. S druge strane može biti čari i u iščekivanju (što će dalje biti) pa se može gledati i svaka epizoda posebno. I čekati.  :lol2:
3 0
Evo i 4-6 epizode čime se zaokružuje serija u verziji koju sam ja koristio. No prije svega moram se zahvaliti Stipi koji je ljubiteljima omogućio da vide nabrojane epizode ali u drugoj verziji. Ima nekih razlika, koje mogu ali i ne moraju biti važne. U mojim prijevodima iz epizode u epizodu se po primjeru "gledali ste" prikazuje kratki siže. To može poslužiti zaboravnima kao što sam ja, da ne moraju gledati kraj prethodne epizode :)  :lol2: Ima i nekih vremenskih pomnaka ali to zaista nije važno.
E sad da kažem što sam smislio da kažem  :smfor (9): Serija 8. sezone je dobra krimi priča ali ispričana na način kako se to radi uobičajeno za serije te vrste. Glumci dobri, priča dobra, stvari idu svojim tijekom, ali nema tu Pereza, Duncana, Cassie i njihovih međusobnih odnosa koji su na svoj način nosili seriju i zbog čega smo s radošću iščekivali svaku novu sezonu. Ako bude 9. sezone, ja je neću iščekivati, jer po mom shvaćanju ovo je (osim ljepota Shetlanda) ipak neka druga serija. Eto, oprostite ako sam koga naljutio  :lol2: nije bilo namjerno. Do viđenja u nekoj drugoj seriji, bude li sreće i potrebe da se nešto prevodi. Sad čekamo Kat i Pachinko 2 :smfor (25): i Bilju s Picket Fences. Do idućeg susreta dragi moji.
4 0
Vratih se ovoj seriji, prosto su mi nedostajali neki likovi i neki pejzazi. Naravno,nedostaju Perez i ostali, al je ostalo nesto od setlandskog zivota i ljudi. Na glavni lik se nisam navikla, koliko god gl.glumica bila hvaljena. Hvala prevodiocu na izboru i odlicnom prevodu.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 82 (ukupno 82 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,424
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,750
Član 9,378

Online korisnici (4)

4 člana 45 gostiju 5 botova Ukupno: 54

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

186

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.