Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Sneaky Pete

Sneaky Pete

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 5 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 101 rezultata)
hehehhehehe...
0 0
hyde_sb
savager
Javljam utiske kad zavrsim...

očekujem ovo:  :sbowing_100-106 :sbowing_100-106  :hslocked:

Još dvije epizode ostale.
Ipak ne bih ovoliko naklona, jedan je dovoljan  :sbowing_100-106  :hslocked:
Dobra je serija, nema što, pilot mi nije dao nadu, ali nastavih zbog preporuka i nisam se pokajao. Ima manjih bugova, ali gledljiva i prijatno iznenađenje...

Javljam se kad kompletiram sezonu...
0 0
Meni nekako nije legla prva epizoda pa dalje nisam gleda..
0 0
Drzelic
Meni nekako nije legla prva epizoda pa dalje nisam gleda..
Ajde probaj ponovo...
0 0
Odgledano. Nije loše. Glumačka ekipa vrhunska. Iako ne volim baš glavnog glumca i on se dobro snašao. Cranston i Martindale su odlični kao i uvijek.Jedino me zasmetalo da su na kraju malo previše zakomplicirali. U svakom slučaju , preporuka za pogledati.
Hvala hayde za prijevode  :clapp :clapp :clapp
0 0
2. sezona počinje 9.3.  :EmoticonClapping2
1 0
Video sam trejler ali sam navikao da Giovanni Ribisia gledam u smesnim serijama ako neko nije gledao moja preporuka = Dads.
0 0
ako netko čeka, postavljen titl za 1. epizodu 2. sezone.. kvaliteta ostala ista, mislim da će i ovo biti vrhunska sezona  :smfor (27): :smfor (27):
0 0
Jao krenula sezona ja skroz zaboravio.... Od posla ne znam gde sam...  :smfor (2):
1 0
groznim84
Jao krenula sezona ja skroz zaboravio.... Od posla ne znam gde sam...  :smfor (2):

svejedno ćeš pričekati da kompletiram sezonu  ;D
1 0
hyde_sb
groznim84

svejedno ćeš pričekati da kompletiram sezonu  ;D
Naravno  ;D
1 0
Serija je dobila i teću sezonu.
0 0
stipest
Serija je dobila i teću sezonu.

:smfor (27): :smfor (27):

taman nastavljam s drugim dijelom druge sezone, hvala na strpljenju ;D
1 0
Ma hvala tebi na svemu . Baš si se junački uhvatila sa masu toga. Svaka čast  (y).
0 0
stipest
Ma hvala tebi na svemu . Baš si se junački uhvatila sa masu toga. Svaka čast  (y).

jesam, zato je pola serija na čekanju  :smfor (9): samo da ovu skinem s dnevnog reda i sve se vraća u normalu  :smfor (6):
0 0
Kakav kraj pete epizode.  :thspaz
Mada su malo počeli da preteruju, suviše puta je upao u sranja i suviše puta se izvukao,
više ni ne pomišliš "šta li će biti". Nekako mi je deo sa babom zanimljiviji.  ;D
0 0
faks86
Kakav kraj pete epizode.  :thspaz
Mada su malo počeli da preteruju, suviše puta je upao u sranja i suviše puta se izvukao,
više ni ne pomišliš "šta li će biti". Nekako mi je deo sa babom zanimljiviji.  ;D

uf, babi se po svemu sudeći crno piše.. ali ako će biti i 3. sezone, možda i ona ima nadnaravne moći kao i Pete ;D
0 0
Nemojte spojalat nama koji gledamo to u komadu cijelu sezonu . I to taman vas dvoje najiskusnijih.
0 0
stipest
Nemojte spojalat nama koji gledamo to u komadu cijelu sezonu . I to taman vas dvoje najiskusnijih.

nisu spoileri, samo logičan nastavak događaja na prošlu sezonu  :smfor (19):
1 0
postavljen titl za 6.

imam jednu teoriju, ali možda je bolje da je pročitate na kraju sezone..
Spoiler
mislim da su oni FBI agenti Mariusovi prijatelji, odnosno Adam i Nicole koje je Marjori spominjala.. tako mi barem djeluje ;D
0 0
Kakva je ono pesma na kraju šeste...
Ne znam zasto Holivud misli da se na Balkanu slusa Bregovic...

Sent from Tapatalk

1 0
Ahaaha, a još pjesma niđe veze sa Herceg Novim, niti sa jezikom, ni temom... :smfor (9):
0 0
zamijenjen titl za 8. epizodu (ima jedna greška), skidajte ponovno ;D
1 0
Sedma mi je prilično meh.
Spoiler
Ne znam zašto ga nisu pustili da ukrade, lakše bi njega uhvatili nego što će doći do tog bizona.
0 0
faks86
Sedma mi je prilično meh.
Spoiler
Ne znam zašto ga nisu pustili da ukrade, lakše bi njega uhvatili nego što će doći do tog bizona.
Spoiler
odugovlače.. ne znam samo šta će u 3. sezoni ako već sad nemaju ideja :smfor (9):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 5 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 101 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 30 gostiju 5 botova Ukupno: 36

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.