Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Sneaky Pete

Sneaky Pete

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 4 / 5 Prikazano od 76 do 100 (ukupno 101 rezultata)
Spoiler
Serija je jako dobro zamišljena, prva sezona je vrhunska, ali mi se sad nekako dosta.
Ovaj Crnogorac mi je baš nepotreban, totalno mi kvari dojam.
Uopšte nemam utisak da je nešto strašan, iako ga stalno tako predstavljaju.
0 0
Spoiler
Ljubavni životi Julie i Taylora ne zaslužuju ovoliko pažnje, pogotovo Julia i Lance. Daleko najdosadniji trenuci druge sezone.
0 0
kompletirana i druga sezona  :smfor (27):
4 0
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.  :sbowing_100-106
1 0
faks86
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.  :sbowing_100-106

zato se razmnožavam  :hslocked:
3 0
hyde_sb
kompletirana i druga sezona  :smfor (27):

Veliko HVALA za sve  :clapp :clapp :clapp !!!
1 0
Pogledao prve tri ep nove sezone, odlicno je za sada, steta sto nema vise ovakvih i slicnih serija...
Spoiler
Zao mi onog klinca, mislio sam da ce taman da budu neki tim, njih troje.
1 0
Da nije losa bila i drua sezona... Ja sam je isto zavrsio za dva dana... :smfor (6):
2 0
Tek sam sad stigao pogledati drugu sezonu. Malo me umorila ili kako ja volim reću pogledao sam je na ''guranje''. Previše su zakomplicirali priču i otišli u široko. Nije za odustat, ali mi je definitvno prva sezona bolja i to dosta.
2 0
"Crnogorac" pokid'o ulogu.  ;D
1 0
Mislim poceti drugu sezonu. Da li je bar priblizna prvoj. Ribisi je bio odlican u prvoj, kao i uvijek.
0 0
Za one koji možda ne znaju, evo kako se rodila ideja za ovu seriju.
Neka bace pogled na 3:00 minut ovog klipa.
0 0
Krenuo sam sa gledanjem serije, ali kad znas da je Brian Cranston radio na seriji, odmah ocekujes nesto kao Breking Bad, ali... Takve stvari se ne snimaju svaki dan. Videcemo...
0 0
Vic Mackey
Krenuo sam sa gledanjem serije, ali kad znas da je Brian Cranston radio na seriji, odmah ocekujes nesto kao Breking Bad, ali... Takve stvari se ne snimaju svaki dan. Videcemo...

ni slična ;D
1 0
@Vic Mackey
i nema utisaka :-)

hyde_sb je u pravu ova serija nema veza sa BB. Daleko da je nezanimljiva ili negledljiva ali  nije ni prici BB (a teme su miljam udaljene  :smfor (19):)

i meni je prvi serijal bolji  ;D
0 0
mkdmkd
zdr jel ima trecu sezonu u najavu?

zdr ne znamo
1 0
3. sezona počinje sutraaaaaaa  :smfor (27): :smfor (27): :smfor (27): :EmoticonClapping2 :EmoticonClapping2
4 0
postavljen titl za 1. epizodu 3. sezone.. baš su mi falili  :smfor (27): :smfor (27):
2 0
Svaka cast na brzini prevoda, moja zena vec pogledala prvih 5ep, ja jos nisam. Uskoro krecem i ja. ;D
0 0
groznim84
Svaka cast na brzini prevoda, moja zena vec pogledala prvih 5ep, ja jos nisam. Uskoro krecem i ja. ;D

ma koja brzina, izbacujem ih kao da izlazi jednom tjedno  :smfor (9): ma loši su transkripti.. svaku rečenicu moram posebno štimat pa mi to oduzme najviše vremena  :smfor (2):
2 0
Zdravo, pre svega hvala na prevodima!

Sto se tice serije, odgledao sam prvu sezonu za sada i svakako ima momenata koji se cine previse isforsirani i nerealni, ima i previse "srecnih slucajnosti", ali u isto vreme ima i fenomenalnih zapleta/raspleta, jako dobrog pisanja i rezije, pogotovo kako odmicu epizode. Klupko ima prilican broj raznih krajeva ali za sada se drze svi pod konac :)
0 0
kompletirana i 3. sezona  :beer2:

zadnja epizoda se zove The Brooklyn Potash
Spoiler
koja je posvećena glumcu Richardu Jay Potashu, Ricky Jay (u seriji glumi Vignettija) koji je umro prije kraja snimanja serije.. mislim da su lijepo to napravili, što su ga prikazali kao pozitivca.. vrlo zanimljiv lik i jedan od boljih mađioničara  :clapp
2 0
Odlična sezona, bolja mi je od prošle. Šteta sto su je otkazali baš sam uživao u ovoj seriji.
0 0
gojkosp
Odgledao prvu sezonu i super je,medjutim nemam titlove za druge dve sezone.
Do kada će titlovi biti zaključani?

ostaje pod ključem dok je ne prevedu na drugim sajtovima
0 0
gojkosp

Onda bi bilo više nego pošteno da sa lista prevoda skinete sve te zaključane prevode ili bar vidno obeležite da su nedostupni.Da konkretno piše-Imamo titl ali vam ga za sada nećemo dati.

svašta bi bilo pošteno, ali ne živimo u utopiji.. obilježeno je da je nedostupan kad klikneš na skidanje.. zaključani su uglavnom moji pa kad vidiš moj nick kraj titla, obiđi ga
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 4 / 5 Prikazano od 76 do 100 (ukupno 101 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 30 gostiju 5 botova Ukupno: 36

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.