1. Serije
  2. Fargo

Fargo

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 2 / 5 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 114 rezultata)
jes, mada se kanadski dj richie hawtin lose uklopio u 8oj ep jedne sezone. ko ga hebe kad ne zna...
0 0
coa
jes, mada se kanadski dj richie hawtin lose uklopio u 8oj ep jedne sezone. ko ga hebe kad ne zna...

pa to je jedna od 30 epizoda ... zato su mu pružili tu jednu priliku
0 0
Gledao sam onu jednu sezonu gde je Glumio Dzefri Donovan,kad su ga ubili,prestao. :D
0 0
Sviđaju mi se u seriji otkačeni glumci, crni humor i dosta ironije.
0 0
Gledala sam sve tri sezone..prva sezona ponajbolja za mene.. ;D
0 0
slažem se s tobom, pardon s vama mr. vetar, prva zezona is the best! Mislim kao, nisu ni ove druge dvi loše ali su mi sve na isti kalup napravite, taj crni humor i to... trebali su neš novo ubaciti. 
0 0
dome-nasty
slažem se s tobom, pardon s vama mr. vetar, prva zezona is the best! Mislim kao, nisu ni ove druge dvi loše ali su mi sve na isti kalup napravite, taj crni humor i to... trebali su neš novo ubaciti.

Ms vetar ;D
0 0
Ok Ms. vetar ;)
0 0
pogledali treću sezonu.. pa ono, meh.. prva uvjerljivo najbolja, druga dosta dobra, ali ova treća mi je bila nekako ništa s ničim.. oduševila me jedino glumačka postava - Ewan McGregor ubio obje uloge, Mary Elizabeth Winstead (draga mi još od BrainDead) i naravno, onaj naš tulo Goran Bogdan  :smfor (6):
Spoiler
David Thewlis me ubio u pojam s bulimijom i čačkanjem zuba, totalno gnjusan lik  :smfor (8):
0 0
hyde_sb
pogledali treću sezonu.. pa ono, meh.. prva uvjerljivo najbolja, druga dosta dobra, ali ova treća mi je bila nekako ništa s ničim.. oduševila me jedino glumačka postava - Ewan McGregor ubio obje uloge, Mary Elizabeth Winstead (draga mi još od BrainDead) i naravno, onaj naš tulo Goran Bogdan  :smfor (6):
Spoiler
David Thewlis me ubio u pojam s bulimijom i čačkanjem zuba, totalno gnjusan lik  :smfor (8):
Potpuno isti stav. Uz dodatak da sam u 3. sezoni odustao nakon polovice druge epizode. Nadam se da nisam pogriješio. :)
0 0
bf1947(1)
Potpuno isti stav. Uz dodatak da sam u 3. sezoni odustao nakon polovice druge epizode. Nadam se da nisam pogriješio. :)

nisi nešto ni propustio, ali ako nekad ne budeš imao što gledati, odgledaj do kraja.. ako ništa drugo, zbog Billy Bob Thorntonove naracije u jednoj od epizoda  :smfor (6):
0 0
hyde_sb
bf1947(1)

nisi nešto ni propustio, ali ako nekad ne budeš imao što gledati, odgledaj do kraja.. ako ništa drugo, zbog Billy Bob Thorntonove naracije u jednoj od epizoda  :smfor (6):
hvala ti, imam jedan eksterni HDD na koji spremam serije pod nazivom"za ne daj mili bogo":)
0 0

Meni je prva sezona, mnogo bolja od filma.

Vrhunski kasting glumaca, izvanredan scenario, atmosfera, adrenalin, Bili Bob Torton ingeniozno igra negativca. Ocena cista desetka.
0 0
aleksayu

Meni je prva sezona, mnogo bolja od filma.

Vrhunski kasting glumaca, izvanredan scenario, atmosfera, adrenalin, Bili Bob Torton ingeniozno igra negativca. Ocena cista desetka.

Točno tako. Ipak treba pošteno priznati da je teško nakon toga napraviti nešto bolje. Pa čak niti nešto blizu toga. Prvi Fargo je za mene vrh vrhova.
0 0
Odlicna serija! Dodatno se moze cijeniti ako se pogledao istoimeni film. Billy Bob Thorton i Martin Freeman ubijaju u svojim ulogama
0 0
Pogledala Prvu i drugu sezonu Farga. Sad skoro napokon pogledala drugu. Prva sezona je bila fantasticna, a nekako druga nije to bilo to.  Okupili su dobru ekipu, a nisu to iskoristili kako treba. Pogotovu onaj kraj mi je nekako bio minimalan i nedorečen.
Spoiler
Mislim napravili su hype sa tim sto je djed na kraju prve sezone pricao unuci da se dogodilo nesto neobicno prije 30 godina dok je on bio policajac. A onda u 2oj sezoni prikazu onaj NLO jednom na kraju sezone i to je to nikakvog objasnjenja. Nista nije rečeno ni oko likova sta ce biti sa njima ovih sto su ostali, i ona scena na kraju sa zenom i puncem isto nedoreceno (dobro nisu mogli prikazati da je žena umrla od raka, to smo svakako znali iz prve sezone) ali nekako ipak mi je nedorečeno bilo sve

Nadam se da je ova Treća Sezona puno bolja, s obzirom da glumi Ewan McGregor, on mi je pravo dobar glumac. Pogledacu kad mognem od drugih serija pa pišem utiske.
0 0
Meni je druga puno bolja od prve koja mi je samo jako dobra. Živcirao me Freeman sa svojom uvijek istom glumom pogled lijevo - desno, neke tikove frajer ima. I naivnosti u pojedinim scenama. Druga mi je ipak bliža i složenija sezona. Treću sam počeo nemam pojma na kojo sam epizodi stao, ali moram završit. Treća ili četvrta epizoda. Nisam bio zadovoljan.
0 0
Pogledana treća i četvrta :)

Puno bolje epizode od prve dvije, a možda je i do stanke koju sam si uzeo od serije. Volim kad otiđu u tu neku metafizičku kategoriju kao u trećoj epizodi. Samo ne znam kuda ova sezona vodi jer nema mi niti jedne zanimljive radnje kao u prve dvije sezone. Carrie Coon i Mary Elizabeth Winstead blistaju.
0 0
Ne bih ja tako lako delio, svaka ima svoje drazi.
0 0
Pogledana peta i šesta  :)

A jadna Mary  :(

Radnja je napokon malo krenula, nisam očekivao da će se dogoditi ona scena ali eto neka je sad imamo seriju.
0 0
Možda najbolji crni humor ikada! Koja vam je najbolja sezona? :)
0 0
Pogledana treća sezona  :)

Na kraju ispalo dobro. Kako je sezona odmicala, postojala mi je sve bolja i bolja. Imala je iste probleme kao rani dio sezone, ali kako su se neke stvari počele riješavati tako je postajalo bolje. Kraj se može shvatiti na više načina. U pravu je kad je rekao one stvari oko istine. Drago mi je da je tako završilo
Spoiler
jer samo možemo nagađati jel su ušli drotovi ili neki njegov koji će ga oslobodit.  U stvarnosti se to događa da uđe neki i oslobodi kriminalca najbolji primjer je Zdravko Mamić. On je Varga.

Najbolje sezone:
2 - odlična
1 - vrlo dobra
3 - dobra
0 0
Obnovljeno za četvrtu sezonu. Gledat će se.
0 0
Mulder
Obnovljeno za četvrtu sezonu. Gledat će se.

uuuuuuuuuuu zakon  :mood_excited :mood_excited
0 0
Kompletirana i 3. sezona. Nisam baš oduševljen 3. sezonom. :smfor (9): Meni je 1. sezona bila najbolja, naravno zbog Boba Torntona :sbowing_100-106
Kao što je rekao Mulder kako je sezona odmicala bila je sve bolja, ali malo mi je falilo da posle 3-4 epizode prestanem sa gledanjem. :smfor (8):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 5 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 114 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (1)

1 član 331 gostiju 151 botova Ukupno: 483

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više