1. OFF Topic
  2. RIP PO

RIP PO

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 14 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 336 rezultata)
Kakav nož u leđa od dojučerašnjih saboraca.  :clapp
Žao mi je samo što sam mislio da je banda na titlovima, a ispalo obrnuto.
Za odgovornog (pretpostavljam Limuna) samo jedna poruka, koja zbog maloletnika ide u spojler...
Spoiler
Napuši se kurca, majmune.  :beer2:
0 0
Vise nego tuzno...mislis zaista da je on? Nisam ni znao da je ovde?  :smfor (22):  :smfor (10):  :smfor (4):

Nisam ocekivao ni od koga sa PO ovako nesto...ni u snu. Ali definitivno je neko od stare ekipe izdao...
0 0
Ma da, registruje se drugim nadimkom i prati šta se dešava, otvara teme na PO, samo je čekao momenat.
Nisu ga džabe sa titlova proterali.
0 0
A ja mislio vi stavili prijevode. Žao mi je što se ovo dogodilo.
0 0
Cudno je do kog nivoa ljudska glupost moze da ide.
Neciji forumaski potpis glasi "Nisu vremena teska, ljudi su govna". Definitivno opisuje danasnjicu.

Sent from Tapatalk

0 0
vidim da govno, koje je prebacilo pola baze, ima nick e.. moram reći, kad je faks tek počeo postavljati na šitlove, moje je titlove koji nisu išli redom prvo na PO prebacio taj pod nickom p, a onda nastavio pod e.. fali još der i ličnost će biti kompletna.. nije mi važno tko je sve sudjelovao u ovome, sad mi je jasno koliko na PO-u više nema života.. bravo PO, bravo.. niže ne može.
0 0
I naravno da su po defaultu zavrsili i na t.comu...

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

0 0
james
I naravno da su po defaultu zavrsili i na t.comu...

oni su jedva dočekali.. sad će da se trguje titlovima, bit će para na bacanje  :hslocked:
0 0
znate što, ja mislim da smo ih naljutili kad smo uzeli ovu domenu baš kad su godine veze u tajnosti trebali okruniti brakom i novom stranicom pa nam se sada osvećuju  :D
0 0
Ivan
znate što, ja mislim da smo ih naljutili kad smo uzeli ovu domenu baš kad su godine veze u tajnosti trebali okruniti brakom i novom stranicom pa nam se sada osvećuju  :D

ma ne mogu se oni toliko osvećivati koliko mi možemo štancati titlova.. jest da nas je malo, ali čim uzimaju od nas - znači da je njih još manje  :hslocked:
0 0
I nagradno pitanje godine: a sto sad napraviti da se ne ponovi....

0 0
james

leave it to the pros, dude ;D ništa se ne brini, za svaki problem postoji rješenje  :happy2:
0 0
james

Photo
0 0
:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
hyde_sb
james

leave it to the pros, dude ;D ništa se ne brini, za svaki problem postoji rješenje  :happy2:
Ili kao kod zena:imaju problem za svako rjesenje[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

0 0
james
hyde_sb
james

Ili kao kod zena:imaju problem za svako rjesenje[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

e tu si se malo zabunio.. muškarci imaju problem za svako rješenje.. srećom, mi smo tu da vam pomognemo  :smfor (21):
0 0
Samo se vi tjesite
0 0
Vido sam sinoć što se desilo. Iskreno sam se nadao da je u dogovoru sa Vama, ali bilo mi je čudno po nicku uploadera, a sad vidim da sam na žalost bio u pravu. Nije mi jasno što će im to. Ipak ne vjerujem da tu ima baš nekih velikih novaca. Prije mi se čini da je čista zloba i ljubomora, što je još žalosnije :sad.
Moju podršku imate, ako treba i financijsku. Znam da ne volite da se to spominje, ali kad već ne mogu drugačije pomoći. Godinama sam pomagao njih, pa zašto ne bih i Vas, jer oni sigurno nakon ovoga neće vidjeti moju donaciju. Žalosno je da su napravili isto ono protiv čega su se borili ( štrajk) godinu dana sa titlovima. Sad se pitam koliko je sve bilo iskreno. Baš su me razočarali.
Pozdrav
0 0
Stvarno je strašno ovo što se desilo, ja gledam sinoć i ne verujem. Prvo sam pomislio da ste sami odlučili da postavite titlove na PO a sad shvatam da je krađa i otimačina u pitanju. Kako god uz vas sam.  :smfor (26):
0 0
Nisam u toku šta se desilo?
Krađa?

....shit has hit the fan...
0 0
stipest
Moju podršku imate, ako treba i financijsku. Znam da ne volite da se to spominje, ali kad već ne mogu drugačije pomoći.

puno ti hvala, ali vidiš u tome se razlikujemo - mi ovo radimo jer volimo prevoditi, ne da bismo išta zaradili od toga... ;)
0 0
nego, da ne skrećemo s teme..

dragi naš Agrumu - za one koji nisu upućeni, obraćam se Lemonzu, a.k.a. zlatak a.k.a. Quentin a.k.a. Limunko a.k.a. idiot a.k.a. govno a.k.a. debeli smrad a.k.a. seljačina na n-tu, a.k.a. to može samo majka voljeti..

ako misliš da si ovako ispao faca, nisi.. ako misliš da te tako više vole na PO, ne vole.. to što su maksi, goran88 i zkarlov otvorili teme, a tebe naguzili da se ovdje blamiraš i sve pokradeš, to ti sve govori za što si im potreban.. samo ti živi u uvjerenju da si bitan, a kad i tebe nogiraju odande jer si se usudio imati mišljenje, nemoj dolaziti ovdje kukati.. šuti i primaj ga u dupe sa smješkom, tako ti je zapisano u zvijezdama..

pozdrav Limune i goni se u 65-68 pizdi materini.
0 0
Ivan
stipest
Moju podršku imate, ako treba i financijsku. Znam da ne volite da se to spominje, ali kad već ne mogu drugačije pomoći.

puno ti hvala, ali vidiš u tome se razlikujemo - mi ovo radimo jer volimo prevoditi, ne da bismo išta zaradili od toga... ;)
Mislim da on (pa ni ja ranije) nije nudio da bi neko bio "plaćen" , nego ako vam treba za neki server ili servis da bi sajt bolje ili lakše radio.
SUS tu smo...
0 0
Al Giardello
Ivan
stipest

Mislim da on (pa ni ja ranije) nije nudio da bi neko bio "plaćen" , nego ako vam treba za neki server ili servis da bi sajt bolje ili lakše radio.
SUS tu smo...

ma znamo na što ste mislili, odgovor je i dalje ne.. samo bez panike, novaca ima dovoljno.. fali nam prevoditelja pa ako znate nekog tko ima malo vremena viška, pošaljite nam ga ;D
0 0
Ja sastavio nešto, i ja bi to turio na naslovnicu. AKo se slažete, neka neko postavi. Ako ne, uja vuk magare.
Spoiler
Mišljenje TDDC o situaciji
U prvi mah smo bili iznenađeni, povrijeđeni, ljuti tolikim bezobrazlukom, izdajom ukazanog povjerenja. Možda smo i međusobno koristili neprilične riječi.
No nakon što smo mirno sagledali situaciju, zaključili smo da je ipak sve u redu. Znate onu staru poslovicu: Što je dozvoljeno Bogu, nije volu. A u ovom trenutku, dozvoljeno je i volu.
Naime, osobama sa teškoćama u razvoju,  blago retardiranim osobama, kao ovoj osobi u pitanju, dozvoljeno je napraviti to što je napravio. Bili bi potpuni licemjeri kad bi se ljutili na postupke osobe koja u svojoj glavi sama ne može zaključiti što je ispravno, a što ne, i samim time, ne možemo ni kriviti tu osobu.
Jesmo li sami krivi što smo takvoj osobi dopustili pristup? Pa naravno, ali kod nas nema, a niti će biti zabrane registriranja i korištenja titlova osobama nižih umnih sposobnosti. Kad oni ne mogu sami prevesti, mi ćemo im prevesti, pa neka oni uživaju.
Samo apeliramo na takve osobe: Recite nam to, nemojte da moramo saznati vaše stanje na ovaj način. Recite što vam je potrebno, mi ćemo vam to omogućiti.
Ponavljamo: Nema ljutnje sa naše strane, dapače.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 14 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 336 rezultata)
Tema 892
Poruka 52,717
Serija 690
Filmova 399
Prijevoda 13,904
Član 9,547

Online korisnici (1)

1 član 101 gostiju 94 botova Ukupno: 196

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

265

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više