Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Fudbol, basketbol... udrite

Fudbol, basketbol... udrite

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 116 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 2877 rezultata)
pade mi nam na temi mr. mercedes...  ;D
uskoro krece EP u kosarci, a brzo ce i lige sampiona, lige evrope, EL u kosarci... bla... pa ono, napisite ponesto.
kako vam se cini danasnje/jucerasnje zrijebanje za ligu evrope... jer me LS ne zanima...
ja mnim da ce arsenal da pane.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Boško, ti li si?
(Moj burazer koji pred svaku utakmicu Zvezde ili Srbije kaze "Olako ih dobijamo". A niko od to dvoje nije nista napravio vec deceniju.)
;D

Sent from Tapatalk

0 0
fiba eurobasket 2017, ako neko nadje linkove za cele utakmice neka mi sibne u privatne poruke...
0 0
ako te nije muka da se peglas sa popapovima:
https://www.batmanstream.com/
inace sam zadovoljan pocetkom ep, ali ne i kako prodjose ovi moji. no dobro, bar smo kazahtan pospremili. zao mi je sto negledah turska-rusija.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
coa
ako te nije muka da se peglas sa popapovima:
https://www.batmanstream.com/
inace sam zadovoljan pocetkom ep, ali ne i kako prodjose ovi moji. no dobro, bar smo kazahtan pospremili. zao mi je sto negledah turska-rusija.
Znam za to, nego mislio sam da skidam full hd tekme za kolekciju. Nasao sam 720p solidna je slika. :D
0 0
Pojede me odbojka ova dva dana. Bronza, nije lose, bolje nego srebro jer tesko da bismo Ruse pobedili.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Pojede me odbojka ova dva dana. Bronza, nije lose, bolje nego srebro jer tesko da bismo Ruse pobedili.

Sent from Tapatalk
Da i mene juce bas luda utakmica mislio sam posle 2:0 da je kraj ali onda smo stali...
Da 8 bronza rekorderi smo u tome  :smfor (24):
0 0
Meni je nekako bronza draža od srebra i uvek se vodim onim da se bronza osvaja a srebro gubi.
Nije lep završetak kad igraš ceo turnir dobro i onda te u finalu neko rasturi (kao Ameri na svetskom i OI u košarci).

Sutra sa Turcima.  :EmoticonPrayer2
0 0
faks86
Meni je nekako bronza draža od srebra i uvek se vodim onim da se bronza osvaja a srebro gubi.
Nije lep završetak kad igraš ceo turnir dobro i onda te u finalu neko rasturi (kao Ameri na svetskom i OI u košarci).

Sutra sa Turcima.  :EmoticonPrayer2
Pa to da bronza se osvaja.
Ali ne moze neko u odbojci da te rasturi kao u kosarci sto moze.  ;D
i 3:0 opet ne izgleda strasno ako su setovi bili gusti.
A to za amere da samo igramo vise utakmica mi i ostali timovi iz evrope opusteno bi igrali sa njima... evo klinac od moje sestre trenira basket vec zan sve francuze i spance i itd... u svom uzrastu, igraju stalno zajedno... kada bi tako znali i amere, druga bi prica bila. :D
0 0
Ljubitelji sporta u Americi mahom gledaju koledz kosarku, jer se klinci trude i bore, NBA je cirkus.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Ljubitelji sporta u Americi mahom gledaju koledz kosarku, jer se klinci trude i bore, NBA je cirkus.

Sent from Tapatalk

Ljubitelji sporta vise gledaju NFL, koledz kosarka ti je kao kod nas u bloku. Uzme najbolji loptu i hoce sve da predje. Sad, ne znam, ne pratim to, ali tesko da klinci igraju dobar basket. Nasi mladi momci bi iz izuli iz Dzordanki. :D

A da je NBA cirkus, to si u pravu.
0 0
Oni sa koledza idu na draft i u NBA, tesko da je zajebancija.
NFL je komercijalno sranje koje gleda i kurta i murta, daleko je to od ljubitelja sporta.

Sent from Tapatalk

0 0
@gollum
moze bit da su malo opusteniji prije martovskog ludila, ali tesko da je koledz kosarka neozbiljna. mozda si mislio na razvojnu ligu, tamo se vec opustenije igra.
c/p
0 0
Da se vratimo na odbojku... Ko je gledao imao je sta da vidi odlicno finale odlicna odbojka.
0 0
da bi ove kvalifikacije da se zavrse... meni je to predosadno. za vikned vjestacki siti vs liver fakin pul. mora bit dobro.
mada ne vjerujem da ce bit lose lester vs celzi.
c/p
0 0
Kakva napeta utakmica. Pa ovako se nisam treso kad sam prvi put trebo da imam seks. Svaka cast ljudima na borbenost, ovi Irci kao kad sa Marsa pali, konstantno trce i centriraju. Ne daj Boze. :D Imamo 5 bodova vise, prvi u grupi, sve imamo u nasim rukama, cekam zvanicno pa da otvorim neko bure rakije.

Sto se tice ostalih sa balkana, Hrvati ce da prodju, iako dele prvo mesto, voleo bih Crnogorci, ali tesko, Bosanci i Makedonci nista, Slovenija takodje. Poceo da se igra fudbal kod nas izgleda. :D
0 0
Parovi u nokaut fazi.

Srbija-Mađarska
Finska-Italija
Litvanija-Grčka
Hrvatska-Rusija
Nemačka-Francuska
Španija-Turska
0 0
Nisam gledao nijednu utakmicu naseg protivnika, ali bih po imenu rekao da je najslabiji.

Sent from Tapatalk

0 0
Ni ja, ne znam ni ko igra za Madjare. Bice to lagana utakmica. :D Letonci me iznenadili, Finci takodje. Grci igraju katastrofa, ali sad ce da se poprave.
0 0
S obzirom da od prve petorke jedino igra bogdanovic sumnjam da mozemo dalje od madjarske. Kad vidim ko je kapiten muka me uhvati.

Sent from Tapatalk

0 0
Tesko da mozemo, da, ali nikad se ne zna. Ne ocekujem medalju, to sigurno.
0 0
faks86
Nisam gledao nijednu utakmicu naseg protivnika, ali bih po imenu rekao da je najslabiji.

Sent from Tapatalk
madjarska je trop, sa jednim vrhunskim plejerom - hanga, dok je vojvoda divljak klasicni, 30 suteva uzima po mecu. nadam se da ce finci tresnut zabare koji igraju uzasnu kosarku.
c/p
0 0
Šta je ovo braćo Hrvati? Ja ocekivao komsijski derbi u polufinalu.

Sent from Tapatalk

0 0
uvijek ista stvar s momčadskim sportovima - bez dosljednosti...
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
Upravo dobio 2500 kn jer sam se prije prvenstva kladio da prolazimo grupu i ispadamo odmah u prvoj knockout utakmici.Nije ovo igra parova u tenisu pa da mozes prolaziti sa samo 2 igraca cijeli turnir (igraju 35+ minuta).A Aco je poznati choker,zna voditi utakmicu kad je +30.Takvi su nam izbornici i u rukometu (osim Lina) i nogometu...

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 116 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 2877 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 30 gostiju 5 botova Ukupno: 36

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.