prije 2 dana napustio nas je Edin Avdic, ko bar povrsno prati kosarku vjerovatno je upoznat sa njegovim likom i djelom, sigurno najbolji komentator u regionu, zadnjih nekoliko godina jako prisutan u podkastima - udvajanje sa milosem jovanovicem i x&o podkast, inace autorski dje su gostovala neka najveca imena kosarke (nikola jokic izmedju ostalih, a zna se koliko voli da daje intervjue).
zao mi je na ovako siromasnom upisu ali stvarno ne mogu da nadjem prave rijeci jer jos ne mogu sebi doc.
edin je imao samo 47 godina. bukvalno sam u srijedu ujutru gledao podkast udvajanje koji inace ne propustam i koji je zbog svoje forme sigurno najbolji na ovim prostorima. nedje oko 7 dofacam tel cisto da vidim sta ima novo u vezi sporta i imao sam sto vidjet, crno bijela slika sa covjekom kojeg sam samo prije par sati slusao kako daje prognoze za nba finale. zaledio sam se, nijesam mogao vjerovat. evo ni sad ne mogu.
prastajte, ostavicu odje ovaj video koji je njegov kolega i veliki prijatelj milos jovanovic maloprije izbacio na svoj kanal.
https://www.youtube.com/watch?v=W7EahJetK9Mfalices brate, mnogo... nek ti je laka.