1. OFF Topic
  2. Fudbol, basketbol... udrite

Fudbol, basketbol... udrite

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 116 / 116 Prikazano od 2876 do 2885 (ukupno 2885 rezultata)
ma kako smo igrali, nismo ni trebali proći.. žao mi Islanđana, dobro su parirali Dancima.. ali nije mi ih toliko baš žao jer će razbiti nas u nedjelju za 3. mjesto ;D
0 0
rijesmo grke, beni hil utakmica.
0 0
en hir vi gou...
dje si brate eadnape ajde malo se pokreni bre.
0 0
uzasan f4.
gejm 1 necu ni pominjat, seocki level sa po bocom brlje po ruka u petorke.
gejm 2:
real rijesio. odma.
eto tako.
aj hrd ju on da flooooor, samhau ju not alouuunnnn.....
1 0
Ma u finalu će da frca.. 😃
0 0
prije 2 dana napustio nas je Edin Avdic, ko bar povrsno prati kosarku vjerovatno je upoznat sa njegovim likom i djelom, sigurno najbolji komentator u regionu, zadnjih nekoliko godina jako prisutan u podkastima - udvajanje sa milosem jovanovicem i x&o podkast, inace autorski dje su gostovala neka najveca imena kosarke (nikola jokic izmedju ostalih, a zna se koliko voli da daje intervjue).
zao mi je na ovako siromasnom upisu ali stvarno ne mogu da nadjem prave rijeci jer jos ne mogu sebi doc.
edin je imao samo 47 godina. bukvalno sam u srijedu ujutru gledao podkast udvajanje koji inace ne propustam i koji je zbog svoje forme sigurno najbolji na ovim prostorima. nedje oko 7 dofacam tel cisto da vidim sta ima novo u vezi sporta i imao sam sto vidjet, crno bijela slika sa covjekom kojeg sam samo prije par sati slusao kako daje prognoze za nba finale. zaledio sam se, nijesam mogao vjerovat. evo ni sad ne mogu.
prastajte, ostavicu odje ovaj video koji je njegov kolega i veliki prijatelj milos jovanovic maloprije izbacio na svoj kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=W7EahJetK9M

falices brate, mnogo... nek ti je laka.
3 0
2 0
Da, baš sam se šokirao kad sam jutros pročitao.. lijepo se Kole oprostio prije utakmice Oly-Pao, i sam sam gutao knedle.. stvarno je čovjek obilježio jednu košarkašku epohu na ovim prostorima svojim legendarnim komentarima, "Mirza Teletović s parkinga"
RIP legendo
Nego, njega nije bilo na Areni u posljednje vrijeme? Doduše, slabo sam gledao košarku zadnjih godina, ali ne sjećam se da sam ga ulovio
2 0
coa

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
0 0
dobro je ovo svjecko bezebancije.
bas sam ga nesto hejtao ali ispade strasnih meceva.
ono after 12 samo na hedlajtse (stob moj kolega jedan reko) , ovo ostalo pogledam.
naravno, argentina stos mene tice, ali bas je jakih repr. ovaj put. tesko ce to ic.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 116 / 116 Prikazano od 2876 do 2885 (ukupno 2885 rezultata)
Tema 896
Poruka 52,758
Serija 693
Filmova 399
Prijevoda 13,917
Član 9,585

Online korisnici (1)

1 član 44 gostiju 85 botova Ukupno: 130

Član

Kat

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

clapper(38) savager(41)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

380

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više