1. OFF Topic
  2. Fudbol, basketbol... udrite

Fudbol, basketbol... udrite

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 116 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 2885 rezultata)
pade mi nam na temi mr. mercedes...  ;D
uskoro krece EP u kosarci, a brzo ce i lige sampiona, lige evrope, EL u kosarci... bla... pa ono, napisite ponesto.
kako vam se cini danasnje/jucerasnje zrijebanje za ligu evrope... jer me LS ne zanima...
ja mnim da ce arsenal da pane.
0 0
Boško, ti li si?
(Moj burazer koji pred svaku utakmicu Zvezde ili Srbije kaze "Olako ih dobijamo". A niko od to dvoje nije nista napravio vec deceniju.)
;D

Sent from Tapatalk

0 0
fiba eurobasket 2017, ako neko nadje linkove za cele utakmice neka mi sibne u privatne poruke...
0 0
ako te nije muka da se peglas sa popapovima:
https://www.batmanstream.com/
inace sam zadovoljan pocetkom ep, ali ne i kako prodjose ovi moji. no dobro, bar smo kazahtan pospremili. zao mi je sto negledah turska-rusija.
0 0
coa
ako te nije muka da se peglas sa popapovima:
https://www.batmanstream.com/
inace sam zadovoljan pocetkom ep, ali ne i kako prodjose ovi moji. no dobro, bar smo kazahtan pospremili. zao mi je sto negledah turska-rusija.
Znam za to, nego mislio sam da skidam full hd tekme za kolekciju. Nasao sam 720p solidna je slika. :D
0 0
Pojede me odbojka ova dva dana. Bronza, nije lose, bolje nego srebro jer tesko da bismo Ruse pobedili.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Pojede me odbojka ova dva dana. Bronza, nije lose, bolje nego srebro jer tesko da bismo Ruse pobedili.

Sent from Tapatalk
Da i mene juce bas luda utakmica mislio sam posle 2:0 da je kraj ali onda smo stali...
Da 8 bronza rekorderi smo u tome  :smfor (24):
0 0
Meni je nekako bronza draža od srebra i uvek se vodim onim da se bronza osvaja a srebro gubi.
Nije lep završetak kad igraš ceo turnir dobro i onda te u finalu neko rasturi (kao Ameri na svetskom i OI u košarci).

Sutra sa Turcima.  :EmoticonPrayer2
0 0
faks86
Meni je nekako bronza draža od srebra i uvek se vodim onim da se bronza osvaja a srebro gubi.
Nije lep završetak kad igraš ceo turnir dobro i onda te u finalu neko rasturi (kao Ameri na svetskom i OI u košarci).

Sutra sa Turcima.  :EmoticonPrayer2
Pa to da bronza se osvaja.
Ali ne moze neko u odbojci da te rasturi kao u kosarci sto moze.  ;D
i 3:0 opet ne izgleda strasno ako su setovi bili gusti.
A to za amere da samo igramo vise utakmica mi i ostali timovi iz evrope opusteno bi igrali sa njima... evo klinac od moje sestre trenira basket vec zan sve francuze i spance i itd... u svom uzrastu, igraju stalno zajedno... kada bi tako znali i amere, druga bi prica bila. :D
0 0
Ljubitelji sporta u Americi mahom gledaju koledz kosarku, jer se klinci trude i bore, NBA je cirkus.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Ljubitelji sporta u Americi mahom gledaju koledz kosarku, jer se klinci trude i bore, NBA je cirkus.

Sent from Tapatalk

Ljubitelji sporta vise gledaju NFL, koledz kosarka ti je kao kod nas u bloku. Uzme najbolji loptu i hoce sve da predje. Sad, ne znam, ne pratim to, ali tesko da klinci igraju dobar basket. Nasi mladi momci bi iz izuli iz Dzordanki. :D

A da je NBA cirkus, to si u pravu.
0 0
Oni sa koledza idu na draft i u NBA, tesko da je zajebancija.
NFL je komercijalno sranje koje gleda i kurta i murta, daleko je to od ljubitelja sporta.

Sent from Tapatalk

0 0
@gollum
moze bit da su malo opusteniji prije martovskog ludila, ali tesko da je koledz kosarka neozbiljna. mozda si mislio na razvojnu ligu, tamo se vec opustenije igra.
0 0
Da se vratimo na odbojku... Ko je gledao imao je sta da vidi odlicno finale odlicna odbojka.
0 0
da bi ove kvalifikacije da se zavrse... meni je to predosadno. za vikned vjestacki siti vs liver fakin pul. mora bit dobro.
mada ne vjerujem da ce bit lose lester vs celzi.
0 0
Kakva napeta utakmica. Pa ovako se nisam treso kad sam prvi put trebo da imam seks. Svaka cast ljudima na borbenost, ovi Irci kao kad sa Marsa pali, konstantno trce i centriraju. Ne daj Boze. :D Imamo 5 bodova vise, prvi u grupi, sve imamo u nasim rukama, cekam zvanicno pa da otvorim neko bure rakije.

Sto se tice ostalih sa balkana, Hrvati ce da prodju, iako dele prvo mesto, voleo bih Crnogorci, ali tesko, Bosanci i Makedonci nista, Slovenija takodje. Poceo da se igra fudbal kod nas izgleda. :D
0 0
Parovi u nokaut fazi.

Srbija-Mađarska
Finska-Italija
Litvanija-Grčka
Hrvatska-Rusija
Nemačka-Francuska
Španija-Turska
0 0
Nisam gledao nijednu utakmicu naseg protivnika, ali bih po imenu rekao da je najslabiji.

Sent from Tapatalk

0 0
Ni ja, ne znam ni ko igra za Madjare. Bice to lagana utakmica. :D Letonci me iznenadili, Finci takodje. Grci igraju katastrofa, ali sad ce da se poprave.
0 0
S obzirom da od prve petorke jedino igra bogdanovic sumnjam da mozemo dalje od madjarske. Kad vidim ko je kapiten muka me uhvati.

Sent from Tapatalk

0 0
Tesko da mozemo, da, ali nikad se ne zna. Ne ocekujem medalju, to sigurno.
0 0
faks86
Nisam gledao nijednu utakmicu naseg protivnika, ali bih po imenu rekao da je najslabiji.

Sent from Tapatalk
madjarska je trop, sa jednim vrhunskim plejerom - hanga, dok je vojvoda divljak klasicni, 30 suteva uzima po mecu. nadam se da ce finci tresnut zabare koji igraju uzasnu kosarku.
0 0
Šta je ovo braćo Hrvati? Ja ocekivao komsijski derbi u polufinalu.

Sent from Tapatalk

0 0
uvijek ista stvar s momčadskim sportovima - bez dosljednosti...
0 0
Upravo dobio 2500 kn jer sam se prije prvenstva kladio da prolazimo grupu i ispadamo odmah u prvoj knockout utakmici.Nije ovo igra parova u tenisu pa da mozes prolaziti sa samo 2 igraca cijeli turnir (igraju 35+ minuta).A Aco je poznati choker,zna voditi utakmicu kad je +30.Takvi su nam izbornici i u rukometu (osim Lina) i nogometu...

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

0 0

Prijavi

Unesite razlog prijave ove poruke. Prijava je anonimna za ostale korisnike.

Razlog (obavezno)

Obriši

Jeste li sigurni da želite obrisati ovu poruku?

Potvrda brisanja

Obrisati ovaj prilog?

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Podijeli temu

Naslov nove teme

Naslov nove teme

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 116 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 2885 rezultata)
Tema 906
Poruka 52,997
Serija 703
Filmova 399
Prijevoda 13,992
Član 9,889

Online korisnici (1)

1 član 8 gostiju 132 botova Ukupno: 141

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

189

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više