Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Fudbol, basketbol... udrite

Fudbol, basketbol... udrite

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 114 / 116 Prikazano od 2826 do 2850 (ukupno 2877 rezultata)
nijesu svabci nailazili na ovakav difens do sad i tu bi trebalo srbija da prelomi jer su od litve toliko digli nivo odbrane da se tabla ne moze vidjet kad pocnu da granaju rukama, a ne kos.
moguce i da je sruda' (kovacic  ;D) u blagom padu formu bez obzira sto je juce masu bio bolji u odnosu na letoniju, pa eto, i to neka bude neka mala prevaga.
ipak, sirine im ne fali, i po meni su favorit ali bili su i litvanci, kanadjani... pa nek budu i oni vaj not.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Ko nametne svoj tempo pobedice. Nemci deluje da su uzivali u brzoj igri sa amerima, to srbija mora da spreci. Sto rece komentator na sportklubu, "tamo-vamo, kao tenis da gledamo".

Sent from Tapatalk

0 0
Drago mi je zbog Karija, čovjek je provlačen kroz blato.. mora igrati, ovaj, onaj..uhvatio se posla u ovim godinama, svaka mu čast, baš je sve u njegovom znaku, pola švapske ekipe je povezano s Bayernom...ako bude na malo koševa Srbija dobija, pa nek je sa srećom
Odlična utakmica za treće, drago mi je zbog Kanađana, prva medalja.. Brooks zvijer, on i Shai više od pola koševa..Amerikanci na mahove kao i cijelo prvenstvo, igraju kad i kako im se prohtije, ali uglavnom bez obrane...ali ono namjerno fulano bacanje Bridgesa :smfor (9):. čovjek na skoku a lopta ni blizu obruču, ni elementarna pravila ne znaju, al' nebitno...sretno još jednom i nek svi živi dočekate kraj🙂
2 0
velika bi nepravda bila da nijesu uzeli bronzu. amerikanci su bili kriminalni blago receno. na tri utakmice preko 110p su primili, sta dalje da pricamo.
jasno je da su bili nezainteresovani, ali tu je i do trenera, ker i spolstra na klupu nikakve reakcije, na kraj vi ste ih i birali. jos svi jebote sa sramotno velikim platama.
ne znam, kapiram da njih boli k ali ovo je bas samarcina, nema tu nikakvih izgovora.
steta za srbiju bas, jes da je i srebro ogroman uspjeh ali moglo se ovo dobit. sudije jesu srale i mislim da su na neki nacin i prelomili u trecu 4nu i to bacanjima.
bas nekakvih odluka nidje veze. 3sec u reket igracu sa loptom... aj dobro. i jos dosta toga.
bilo je tu jos nekih faktora, guduric me izludio - ono njegovo potez vise kad je sam na sut... pa daj brate vise... jovic mladji izgorio, bogdanovic bolestan, dobric se povrijedi odma - mada ne vjerujem da bi on sta tu promijenio. nekonstantan je igrac strasno, gledamo ga godinama u el i abu.
svaka cas njemcima, pretezak put do titule su imali, ali ista je osvojena uz dosta srece. ipak i nju treba zasluzit jebi ga.
strasna su ekipa, ne znas dje su opasniji. bice favoriti i ubuduce nema sto.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
Gudurić je baš imao tri kiksa na kraju...šteta, baš se moglo dobiti, ona treća četvrtina, totalna blokada u napadu, ništa nisu mogli, nije bilo poštene akcije..Švabe zasluženo, sve su redom dobijali, sve teški protivnici..znam kad su kod nas igrali onaj kvalifikacijski turnir za OI, podcjenjivati su ih a prošetali su se s pol snage i to bez Shroedera...ajde da su i Španjolci više pali, svako prvenstvo su najavljivali njihov kraj, a oni osvajali..baš dobro prvenstvo, atraktivna brza košarka na puno poena..a suci, ispričana priča već godinama.. treća liga dolazi suditi najboljim igračima, a tako će biti i ubuduće, ništa se tu ne može.. baš jedina mrlja na odličnom prvenstvu
1 0
ja sam mudro cutao u vezi spanaca ovaj put.
na ep prosle god. sam finih opklada dobio jer sam imao osjecaj da mogu velike stvari napravit, tad su ih bas svi otpisali, kolega je najvise stradao mozda sam i odje o tome piskarao.
sad na sp mnogi su vodjeni proslogodisnjim iskustvom poceli da ih favorizuju, rekoh previse bi bilo da opet nesto naprave.
nijesam ih mnogo gledao, protiv kanade drugo i protiv brazila skoro cijelu. kako sam propustio protiv letonije pojma nemam. i to sam sjutra saznao rez. mislim da su igrali na dan kad i cg protiv amerikanaca. sta znam, cini mi se da su imali dosta igraca koji su uzeli ep, neke su i dodali valjda, ne znam nijesam zavirivao detaljno u roster. onaj mali plej njunjez je strasan, realov igrac koliko shvatih, na pozajmicu u svabiju.
letonija je strasna prica, bez porzingisa, strelnijeksa, time (njega su svakako otpisali)... ljepota ih gledat kako igraju. steta za onaj zadnji napad protiv njemaca, moralo je ono bolje.
c/p
1 0
Taj mali Nunez je baš jako dobar, odlična utakmica protiv Brazila on i Santi Aldama su im budućnost.. reče komentator za Nuneza da ne bi ni išao na prvenstvo da Rubio nije onako preko noći odustao, pa su ga pozvali kao zamjenu..sjećam se da sam ga gledao u Realu prije par godina na next genu bio je MVP, baš dominirao..prošle godine je bio u Švabiji prvak s Ulmom, e sad ne znam jel neka posudba, ali se ne bih čudio i da ga je Real prodao, znaš kako je kod njih, samo instant rezultat, nema tu čekanja..
1 0
Eadnp
Drago mi je zbog Karija, čovjek je provlačen kroz blato.. mora igrati, ovaj, onaj..uhvatio se posla u ovim godinama, svaka mu čast, baš je sve u njegovom znaku, pola švapske ekipe je povezano s Bayernom...ako bude na malo koševa Srbija dobija, pa nek je sa srećom
Odlična utakmica za treće, drago mi je zbog Kanađana, prva medalja.. Brooks zvijer, on i Shai više od pola koševa..Amerikanci na mahove kao i cijelo prvenstvo, igraju kad i kako im se prohtije, ali uglavnom bez obrane...ali ono namjerno fulano bacanje Bridgesa :smfor (9):. čovjek na skoku a lopta ni blizu obruču, ni elementarna pravila ne znaju, al' nebitno...sretno još jednom i nek svi živi dočekate kraj🙂

Ja bih baš voleo da Kari sada napusti repku, jer znajući nas, jako teško će se ponoviti ovakav uspeh na OI (čak i da budu svi tu, pa i Jokić, ne treba zaboraviti i da drugi dolaze u punim sastavima + nas je žreb išao) a samim time ako se ne ponovi, krenuće opet pljuvanje po "senilnom starcu" a čovek to apsolutno nije zaslužio.
Trenirao sam košarku 20 godina, vidi se da čovek greši više nego inače, ali ima 75. godina i nezahvalno je očekivati od njega da ima energiju nekoga 20 godina mlađeg. Treba biti zahvalan jer je prihvatio kormilo kada niko nije hteo, prihvatio ekipu u kojoj je bilo baš puno otkaza. Zaslužio je da ode u penziju u najboljem stilu i na najlepši mogući način.
0 0
Sve okej koga umjesto njega?
Evo pratim tu kosarku ali nesto nemam neku ideju koga umjesto njega.
c/p
1 0
kako lijepo igra valensija, bas ih sad virkam vs alba, reprizno. ec ekipa sa par el igraca, bas miks svega i svacega ali gaze.
sve izradjene akcije, prave visak a da se ne okrenes, tu je i jovke igra ono svoje. posli im rivero i veb, hermansona nema 2je godines, ali im je tu dejvis koji je bas nesto rasterecen.
5-1 imaju.
barsa pao nocas, nadam se gledanju.
c/p
1 0
kalinari  ;D
c/p
0 0
nista zeks, jos par meleona jer je malo ovo do/sad.
trpaj dule!
c/p
0 0
Nisam ni znao da se Ivanović odmah vratio u Baskoniu..to ti sve govori😃
1 0
ada sferopulos sjutra dodje.
ne znam kad je puklo, neka moja teorija poslije zalgirisa, upuceniji vele poslije monaka...
zesci shit show je tamo... sto god oce casti ja sam svoje zivce potrosio, ne mogu vise stvarno...
potpis bjelice mi je bio vrhunac, i pouzdano znam da ivanovic nije bio za to, i na prvi trening je ispala frka zato sto je kasnio, a kasnio opet i opet... coek ka sto je sto dusko to ne trpi.
sreca pa nije regnut za el, a za aba ligu nece bit iznenadjenje ako se nekim cudom ne pojavi protiv mege, cibone, mornara i tako to...
jebote, kem birca ostavili na cekanje zbog bjelice.
pa sta da pricamo dalje.
c/p
1 0
O pa nisam znao ni za Bjelicu..jel imao uopće debi, na šta on uopće lići, taj je još u GS bio malo jači rekreativac taman za 10, 15 min., a Turcima uzeo lovu i: hvala i doviđenja..jel gledaš šta NBA ovi tvoji zeleni su se pojačali s Jurom Praznikom, sad ili nikad, all in..vidim da je opća pomama, Wemby ludilo, samo zvijezde trebaju, pa prošle godine što sam gledao u Francuskoj ništa posebno, čisti prosjek, jedino kod njihovih silnih preuzimanja može pokriti svih 5 pozicija u obrani onakav krakat i poktretan, al da je vrijedan ovolike histerije...to je baš postala zabava za Z gen. I mlađe milenijalce😀, samo nek je zabave, veselja i trpaj za tri...počeo sam neki dan GS vs Cleveland izdržao sam četvrtiu i pol, nema se tu šta gledati do PO
1 0
nista bukvalno.
krenuo na trento sa nekim kolegama (da li last vik ne sjecam se), karte dobili na posao, aj reko ocu.
znas kako se zavrsilo? ispred sporckog sreli neku ekipu 'da necemo na po jednu prije utakmice?'
na posao nijesam mogao sjutra.
ali ocu kelte premotat po nesto, moram.
c/p
1 0
stob cigani rekli:
porodismo.
drugo sam pogledao. eo ne znam besestre...
c/p
0 0
ludilo u kaunas.
e da, lapro je brat blizanac marka nastica. jeste.
c/p
0 0
Photo
zeks... jos 2 igraca odma...
c/p
0 0
pogledah sad drugo p. unikaha - tenerife.
znaci ovamo desno sermadini, uertas, dornekamp... sve jasno.
e da, kajl gaj odlucio.
c/p
1 0
marc mednes poceo. kentaki vec planira ribolov, sad upalih sk vidim kanzas - gonzaga 4ti na 5og.
aj da vidimo vala.
c/p
1 0
zeljo tebra moa, da te coa dobri nauci:
jos 30 miliona nekst sizn, ne, izvini 50 brate, pa dako zabodes jebeni plej-in usta te jebem alava.
eto tako.
prastajte na ovom izlivu idiotizma ali sto je mnogo dostae.
b92, betovensport i ekipa... dunite ga ne celu sa saranovicem i tegijem.
eto tako, luci vazda dodje po svoje.
Photo

c/p
2 0
tesko baskonja nocas. jos bez one budaletine od monekea. znaci kalkulejted risk - nek divlja hauard posto vanjica samo protiv ekipe za koju navija moze trojku ubos.
aj da se isprati vala.
c/p
0 0
tacno dusku nocas fali gedraitis, i glavu dajem da bi gadjao za 3 9/10. tu nedje.
isti ima kitu da ubode ako se dodje do toga finala kako je krenulo. dzast sejin.
c/p
0 0
fakin masja hauard!  :sbowing_100-106
auuuuuuuuu!
c/p
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 114 / 116 Prikazano od 2826 do 2850 (ukupno 2877 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 44 gostiju 4 bota Ukupno: 49

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

49

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.