Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Fudbol, basketbol... udrite

Fudbol, basketbol... udrite

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 113 / 116 Prikazano od 2801 do 2825 (ukupno 2877 rezultata)
Čestitam😀
Razvalio ih Tavarez, svaka mu čast i u napadu i obrani...ali što Hezonja odigra obranu na Miroti, auh, nigdje ga nije bilo, baš ništa nije mogao..ne volim Real, ali baš zasluženo ljudi se vade iz mrtvih, možeš samo reći bravo...
Šta vam radi Jimmy Buckets, čovjek je u misiji, nezaustavljiv, nisam ih očekivao opet tako dobre, ništa posebno kroz sezonu, kilavili se kroz play in, ostali bez Heroa, Spoelstra je baš majstorčina....
1 0
cestitke za hitse ali moram.
znaci tako sam jaku opkladu dobio sad, znaciiiiiii!!!!
SJAJNOCA!
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
znaci, ispod 80,
pa da ce ljulj rijesit,
i ono fajnal, dobice bagra madridska...
Photo
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Kao protiv Partizana, Chacho i Llull uskrsnuše...ali ona parabola preko Falla, pa kako ono može ući, pa ne znam valjda od 20 jedna ako i toliko..a i ovi su sjebali +4 manje od minute..ali zasluženo Real, šta su sve izvukli.. kao žohari su, neuništivi...
Ali ovo:
Photo ...pa crni G. Williamsu ne izazivaj manijaka ako ne treba😀
1 0
eo pratim finale ls.
umrijeh od dosade.
c/p
0 0
danasnje novinarstvo... da se ogradim, sporcko...
Photo
c/p
0 0
oooooooooooo brao pep!
poslije par beleona ulaganja poslije svakog poraza dodje najzad i ta LS!
brao fudbalski obradovicu!
HAIL!
c/p
1 0
baki, prati li se sto?
ja hejtujem abu, mada stvarno od ribolova ne mogu ni stic.
ne zamjeri sto, ali mislim da bi bilo bolje finale sa seltiksima.
vidim turska zavrsena, zabarija klasika, po spaniji... klasiko.
mirota ode da pije kafu po milanu. pa strasno, no ajde.
c/p
0 0
e da, videjo sam da je kajl gaj sa micigena zatrpao real u jednu utakmicu, 8 trojki im je uvalio.
kako taj coek ne prodje ka neki dzejsi kerol nedje ja ne znam.
c/p
0 0
Slabo skroz, znaš kad finale nisam pogledao niti jednu, btw svaka čast Jokari položio doktorat..ovo što uhvatim nešto Španjolce, malo sam gledao u Francuskoj ovog future no1 pick, ne znam pa on mora 30 + kila nabiti da bi bio konkurentan..
0 0
coa
e da, videjo sam da je kajl gaj sa micigena zatrpao real u jednu utakmicu, 8 trojki im je uvalio.
kako taj coek ne prodje ka neki dzejsi kerol nedje ja ne znam.
Polako tek je došao u Europu...nešto sitno je odradio u Miamiju, oni imaju strašne šuterske trenere i treninge, vidiš da to tamo sve nedraftirani igrači, otpisane lopate
0 0
a jel, nijesam znao stvarno.
ja sam sve nesto mislio ima dvije god da je odje, znam da je tamo u kingse bio, i reko sebe vala cu ispratit ali slagah sebe po obicaju.
sad nesto procackah portale, ulm brate svabiju ono preorao iz zajebancije, aj reko da vidm ko je tamo, znaci ladno brendon pol! pa jebote kako  :? ??
bruno kaboklo na 5 ili 4 ne znam, bio po nba dje nije sve.
izbacili i albu u bajerna, e pa ludila. kako to ne ispratih popih se ziv.
c/p
1 0
Eadnp
Slabo skroz, znaš kad finale nisam pogledao niti jednu, btw svaka čast Jokari položio doktorat..ovo što uhvatim nešto Španjolce, malo sam gledao u Francuskoj ovog future no1 pick, ne znam pa on mora 30 + kila nabiti da bi bio konkurentan..
venjbanama?
malo sam hl gledao, e ako znam, duza ruka od noge, ka ono cudoviste iz klaverfilda.
c/p
0 0
Jel mi vjeruješ da nisam ni znao tko je kod Švaba prvak kamoli šta drugo..znam za Paula da je bio po Kini, Caboclo nisam ni znao da je došao u Europu, ne sjećam se da je igdje ovdje igrao
Kažu da je i crni grk isto bio tako štrkljav prije NBA, ima i ok šut, dobar branič, ljepi blokade, zna odigrati post..ali ne znam kako će Popoviću sjesti što ga mora uzeti, dobili su lutriju, nema mu druge, on je koncezusom prvi pick
1 0
izjednacio virtus, mislio sam da gledam ali kita, podjosmo kasno u ribolov jos kasnije dodjosmo pa na ripit.
e jebi ga, bice kosarke.
au jebote ima i 7ma sad mi dodje. stara dobra zabarijana. sasari, trento i te fore.
c/p
1 0
I ja ću pogledati 7 ako uspijem, gledao sam pretprošlu kad je dobio Milan..Shields im je sve, Meli je odigrao dobru utakmicu, baš komentator reče jedna od rijetkih, a u Virtusu Belineli šou, šta god i odakle god, sve ulazi, nemogući šutevi samo sipa jedan za drugim
1 0
pocelo sp.
vec jedna koja prijeti da ce bit rejva, kenguri vs fini ljudi.
cg za po ure.
c/p
1 0
Pogledao samo prvo poluvrijeme ovog derbija, Francuze i Kanađane, ovo drugo mi je sve prerano ništa ne stignem, gledao sam nešto malo par onih pripremnih, Talijane, Srbiju, fali igrača, ma fali i kvalitete, i Slovenci isto slabi...ali moguće da je i do mene, ništa mi nije po volji, od sporta jedino mi je još NFL donekle zanimljiv, ovo ostalo sam sve batalio, ali svakako ću pogledati ipak je SP u pitanju pa šta uhvatim
0 0
sto napravise kanadjani mrcenim francuzima... pa onoga furnijea bi zadavio. mozda bi i bilo zanimljivije da se nije onako ispucavao pocetkom trece kad su im napravili razliku, mada tesko.
uz amerikance fizicki najjaca ekipa, jebote ka sifonjeri svi, cim ih kljukaju ono, organsko nesto garant.
c/p
1 0
Da, fizički su jaki, NBA standardi🙂, još da im je Murraya...evo baš gledam Grke, kod njih baš prava radnička ekipa, po Itudisovoj mjeri,  stisli obranu u drugoj 1/4 i odoše, jest
da je Jordan u pitanju, tamo onaj Holls-Jefferson, za njega nisam dugo čuo, sjećam se da je bio izabran u prvoj rundi, pravi undersized PF kakve sada vole u NBA- u, ali odmah je imao tešku ozljedu, mislim da je lomio nogu...i gotovo
1 0
Čestitke komšijama za košarkaško finale!  :clapp
Lijepo je vidjeti da ponekad i mi Balkanci zablistamo planetarno. :bear3:
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
5 0
Eadnp
Da, fizički su jaki, NBA standardi🙂, još da im je Murraya...evo baš gledam Grke, kod njih baš prava radnička ekipa, po Itudisovoj mjeri,  stisli obranu u drugoj 1/4 i odoše, jest
da je Jordan u pitanju, tamo onaj Holls-Jefferson, za njega nisam dugo čuo, sjećam se da je bio izabran u prvoj rundi, pravi undersized PF kakve sada vole u NBA- u, ali odmah je imao tešku ozljedu, mislim da je lomio nogu...i gotovo
bio je u besiktas prije 2je god. ja mislim.
c/p
0 0
svaka cas srbiji, kako ometose ove eliminacije... auuuu  :sbowing_100-106 bas se vidi da se momci slazu, prava su ekipa. nadam se zlatu.
amerikanci bas razocarenje, sve sam mislio samo treba da se uozbilje... prvo krvarenje protiv cg-a, aj reko nije im se igralo, pa litva, sta znam desava se, e vec ono juce dje ti primas skoro stoju za 3 kvotera...
grupa gradjana.
ne znam za finale. svabija je beton. ali je litva pokazala da imaju mana. vise se obsta bojim no bilo koga. ne zbog onoga juce, ko je pratio el prosle sez. zna koliko moze.
srbija defanzivno strasno izgleda. sa manitim avramom koji oce da se polomi za svaku loptu. i to je ono sto moze bit presudno sjutra.
i naravno, borisa drzi se!
c/p
3 0
https://www.youtube.com/watch?v=UPrD0FwHmT4
kakav je dare, kakav je to emotivac.
c/p
1 0
Finale je po meni sudar dva tipa kosarke, evropskog (cvrsta kosarka, jaka odbrana, uigrane akcije) i americkog (trci tamo vamo, cim ugrabis priliku sutaj). Svaki ima svojih pluseva i minuseva, ja preferiram evropski, pretezno zbog uloge tima i slektora.
Kanadski tim isto igra americki tip, na 3 min pre kraja selektor im trazi tajm-aut, zumira ga kamera: "let's go. Steal the ball, 3-points, steal the ball, 3-points, let's go go go"[emoji1787][emoji1787] al ti taktika za okret u tri lepe[emoji1787][emoji1787]

Sent from Tapatalk

1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 113 / 116 Prikazano od 2801 do 2825 (ukupno 2877 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 45 gostiju 4 bota Ukupno: 50

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

50

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.