Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Tko o čemu, mi o serijama  (Posjeta: 5870670 puta)

0 Članova i 22 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline hyde_sb

• TDDC
  • Spol: Ženski
  • Ja sam se dovoljno namorala.
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #4470 u: Ožujak 11, 2026, 05:42:46 prijepodne »
Btw videh negde da će biti revival Malcolm in the middle ove godine. Još to nisu zasrali ali avaj da ne budemo unapred pesimisti :)

i Scrubs je nastavio dalje.. ja sad gledam od prve sezone pa ću taman fino nastaviti.. isto držim fige da je kvaliteta postojana ;D

Offline Dexy.Co

• Razina 1
  • *
  • Spol: Muški
  • Tisina cesto zna vise od reci
« Odgovori #4471 u: Ožujak 14, 2026, 19:27:30 poslijepodne »
Pogledao sam nadaleko hvaljenu, sto po nasim, sto po stranim forumima, korejsku seriju "Bloodhounds".
Moje 35-godisnje iskustvo u sedmoj umetnosti i pogledanih preko 7500 naslova filmskih i serijskih, mi nekako daje za pravo da prepoznam kvalitet, odnosno antikvalitet, i sta je dobro a sta lose. Sve ostalo je stvar ukusa. Zapravo, serija ima kvalitet i nije losa, moze da se pogleda, samo smatram da je previse izvikana.
To je sve.

www.imdb.com/title/tt26315487/

Offline StarTrekFan

• Razina 2
  • ST
« Odgovori #4472 u: Ožujak 15, 2026, 22:14:32 poslijepodne »
Btw videh negde da će biti revival Malcolm in the middle ove godine. Još to nisu zasrali ali avaj da ne budemo unapred pesimisti :)

i Scrubs je nastavio dalje.. ja sad gledam od prve sezone pa ću taman fino nastaviti.. isto držim fige da je kvaliteta postojana ;D

Joj jesu dosadni sa tim "obnavljanjem" serija nakon 10-20 godina. Kako je krenulo mogli bi napraviti novu sezonu Beverly Hillsa, pa da to bude "tribute to" Dylan & Brenda.

Usput bi Donna i Kelly mogli zavrsiti zajedno, a recimo Brandon bi mogao postati binaran ili nebinaran, kako se vec zove.
Hasta la vista

Offline bebapecic

• Razina 3
  • Spol: Ženski
« Odgovori #4473 u: Ožujak 16, 2026, 22:45:14 poslijepodne »
Scarpetta
www.imdb.com/title/tt14786934/
Slabo i iritantno.Vise drama nego triler(iako lesevi na sve strane). Scenografi su menjali knjige po kojima je snimljena.

Spoiler: prikaži
J.L.Curtis, vrlo nedostojanstveno obucena, histericna gluma, N.Kidman sa dve facijalne ekspresije i svi su likovi sa tajnama i granicne sociopate. Cliffhanger i su preglumljeni 
.

Offline Dexy.Co

• Razina 1
  • *
« Odgovori #4474 u: Ožujak 17, 2026, 17:18:32 poslijepodne »
Posle "Sasine Brigade". "Likvidacije", "Pepel-a", "Metode" jos jedna od najboljih ruskih serija "Autsors".
"Autsors" je jedna od originalnih serija, dobro osmisljena, jos bolje izvedena.
Mracna je i nije za svakoga. Zatvor gde svi cekaju smrtne kazne, dolazi novi cuvar i menja situaciju...
Ako zelite da saznate koju, moracete pogledati, necete zazaliti, ima svega 8 epki i gleda se gotovo u dahu.

www.imdb.com/title/tt30852730/

Offline Dexy.Co

• Razina 1
  • *
« Odgovori #4475 u: Danas u 17:17:31 »
"The Price of Confession" je jos jedna korejska serija koja mi se dopala.
Zena odlazi u zatvor, navodno sto je ubila muza. Druga osudjenica joj postavlja ultimatum da ona prizna da je ubila njenog muza, ali nesto mora uraditi za nju, jer ni kod babe nije za dzabe.  ;D
U svoj to zbrci dolazi do raznih preokreta, tamo negde od 6 epizode i vuce sve do kraja.
Ja sam uzivao u seriju, za ostale ne znam, ali ko zeli da je pogleda, ima moju preporuku.

www.imdb.com/title/tt37218592