1. Serije
  2. Fargo

Fargo

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 114 rezultata)
Show 158

Serija "Fargo" (2014) je bazirana na istoimenom filmu braće Koen, koji je nagrađen sa dva Oskara 1997. godine. Serija nije samo adaptacija filma, već se sličnost ogleda pre svega u atmosferi i priči, koja je intrigantna. Osvojila je dva Zlatna globusa, 35 drugih nagrada i čak 110 nominacija.

Radnja: Minesota, sneg, mećava i jedan auto na usamljenom putu. U idilični grad na severu Amerike dolazi čovek koji menja život običnih smrtnika. Gradić Bemiđi biće mesto koje će doživeti brutalnu katastrofu, i to nakon samo jednog naizgled bezazlenog razgovora.
Priča u deset epizoda govori o surovoj realnosti i misterioznom svetu ljudske psihe. Većina likova koje upoznajemo u prvoj epizodi verna su refleksija stvarnog života, karikirani u mnogo manjoj meri od svojih filmskih pandana.

Godina: 2014.
Mreža: FX (US)
Žanr: kriminalistički, drama, triler
Glumci: Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Ted Danson, Bokeem Woodbine, Brad Mann...
Uredio bilja • 31.03.2026. 18:18
0 0
vrhunska serija, Billy Bob ubio ulogu  :clapp
0 0
Slažem se. Prva sezona je bolja po meni. Videćemo šta su spremili u trećoj.  :thcheerleader3
0 0
faks86
Slažem se. Prva sezona je bolja po meni. Videćemo šta su spremili u trećoj.  :thcheerleader3

jbt, sad sam se sjetila da sam gledala i drugu  :smfor (9): da, prva je bila ubjedljivo bolja, iako ni taj prequel nije bio loš.. radujem se trećoj  :mood_excited
0 0
Meni su dobre obe sezone. svaka na svoj nacin... Mada ima dosta ljudi koje znam a da ims se ne svidja ni prva ni druga a neki su samo gledali prvu i kao uzas...
Ne znam zasto???
0 0
groznim84
Meni su dobre obe sezone. svaka na svoj nacin... Mada ima dosta ljudi koje znam a da ims se ne svidja ni prva ni druga a neki su samo gledali prvu i kao uzas...
Ne znam zasto???

svašta, ni meni nije jasno.. serija je baš posebna.. i isprepadaš se i ismiješ se kao luđak ;D
0 0
Imam utisak da sam nešto ovde napisao. Kao dobar film dobra serija.
Možda tripujem Photo
0 0
Za koji dan krece treca ali mislim da cu da sacekam celu ili bar pola sezone da izadje, pa onda na gledanje. :D
0 0
moguće, Bon.. Milan je malo ažurirao sajt pa su se neki postovi izgubili  :smfor (30):
0 0
Ja ću gledati kad se završi sezona. Ne mogu ovako da iščekujem epizode...
I meni je prva sezona legla više od druge, i zbog glumaca i priče, ali ni druga me nije razočarala.  :smfor (26):
meni druga bolja od prve. a prva perverzija.
ne smijem ni pomislit sta ce bit sa trecom.
0 0
Treca sezona je za sada vrh.
0 0
preporuka i za trecu sezonu
0 0
0 0
Dobra je serija,samo mi je na poćetku bila maloluda .Ali jako je zanimljiva.
0 0
pistoleros
http://e1.365dm.com/12/09/800x600/Florent-Malouda-Chelsea-Player-Profile_2823677.jpg?20120905203139
???
izvini, morao sam, dokono celjade...
je crnjak celjade.
0 0
coa
pistoleros
http://e1.365dm.com/12/09/800x600/Florent-Malouda-Chelsea-Player-Profile_2823677.jpg?20120905203139
???
izvini, morao sam, dokono celjade...
je crnjak celjade.

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):

baš te plara inspiracija noćas, a?  :smfor (24): :smfor (24):
0 0
ti znas, kad me krene... no je muka kad mi se svidi zensko celjade a ja... trt... stogodovoznacilo...
0 0
Poceo da gledam danas trecu sezonu odgledao prvu ep, odlicna epizoda...
Samo mi nije bas jasno, u kom periodu se sad ovo desava i da li je uopste povezana sa ranijim sezonam... posto iz ove prve nisam bas nesto povezao...
0 0
groznim84
Samo mi nije bas jasno, u kom periodu se sad ovo desava i da li je uopste povezana sa ranijim sezonam... posto iz ove prve nisam bas nesto povezao...

S' obzirom da se jedan od likova iz 3.sezone (da ne spojlerisem) pojavljuje u 1.sezoni, radnja u ovoj se desava pre 1.sezone (al' se upetljah :smfor (6):), inace nikakve druge poveznice sa bilo kojom sezonom!
0 0
Stimpson
groznim84

S' obzirom da se jedan od likova iz 3.sezone (da ne spojlerisem) pojavljuje u 1.sezoni, radnja u ovoj se desava pre 1.sezone (al' se upetljah :smfor (6):), inace nikakve druge poveznice sa bilo kojom sezonom!
Aha taj fazon, ok hvala :D
0 0
nijesam gledao odavno, i juce se dofatih kuce konacno pa se sjetih. meni je i ova sezona sjajna, jes malo slabija od prve dvije, ali ja sam odusevljen. negativac nesvakidasnji, kako jeziv stvor a istovremeno presmijesan. neki lud kombo. steta ako se ovo ne nastavi, jer procitah da kreatori nemaju ideja za cetvrtu sezonu. ova serija je pravi biser.
0 0
Zavrsio 3 sezonu... Odlicna sezona, jako zanimljiv zaplet... Plus na ovu vrucinu dobro dodje sav onaj sneg... :smfor (24):
0 0
zavrsih sezonu. od 8me i one jurnjave pad. pogotovo zadje dvije. moglo je to bolje, ipak su imali dosta vremena medju sezonama.
0 0
Izvrstan serijal ! Svaka sezona je rađena na poseban način. Muzika u svakoj sezoni je fenomenalno uklopljena ...
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 114 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 83 gostiju 88 botova Ukupno: 171

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više