Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 10 / 12 Prikazano od 226 do 250 (ukupno 297 rezultata)
Jučer smo počeli 3 ili 4 put?! gledati dansku seriju Borgen. To je najbolja politička drama koju sam ikad gledao. Rađena je 2010 godine pa ju je svake 2-3 godine korisno pregledati. Serijom (3 sezone) dominiraju Sidse Babett Knudsen i Birgitte Hjort Sørensen, ali je i ostatak glumačke postave na visini. Toliko je životna, da su u uspoređenju s njom ostale takvog tipa, britanskog ili američkog podrijetla smiješne. Ova je jedina razotkrila lice i naličje visoke politike bez ikakvih uljepšavanja. Zanimljivo je, da je premijerka koju maestralno glumi Sidse Babett Knudsen, u to doba još bila sanak pusti žena u Danskoj, ali od tada su se stvari stubokom promijenile. Te promjene su malenu Dansku dovele do samog vrha zemalja po bogatstvu, ljudskim i inim pravima, a po anketama njihovih stanovnika, spada u prve tri zemlje u svijetu u kojima je lijepo živjeti(Finska, Norveška, Danska). Tko je nije gledao, a nema je, vrijedi uložiti truda i dočepati se tog pravog bisera.

S druge strane, onih od kojih sam odustao, ima previše pa ih neću ni spominjati. Ima i nekih koje po svim ocjenama spadaju u najbolje.
If two people always agree, one of them is unnecessary
5 0
Swamp Thing
Odustao nakon 2 epizode, serija izgleda kao sapunica, on sam se pojavljuje u kratkim tragovima. Glumi Ian Ziering, Steve iz Beverly Hillsa, loša gluma, serija izgleda kao B produkcija. Jedini iz DC mi ne leži Swamp Thing i iz Marvela Hulk. Nikako dobre priče da naprave o njima.
0 0
Amerikanci
Serija koja prati dvoje KGB-ovih špijuna spavača u vrijeme Hladnog rata, umjesto špijunskih igara koje bi bile dostojne prosječnog gledatelja, dobili smo sapunicu koja sve više sliči Sexu i gradu, gdje špijuni sve mogu poput Marvelovih junaka i sl.
Nakon druge sezone napustio sam gledanje.
Nisam nervozan... ne spava mi se... ništa me ne boli... nitko me ne nervira... da nisam umro, majku mu?!
0 0
jan1963
Amerikanci
Serija koja prati dvoje KGB-ovih špijuna spavača u vrijeme Hladnog rata, umjesto špijunskih igara koje bi bile dostojne prosječnog gledatelja, dobili smo sapunicu koja sve više sliči Sexu i gradu, gdje špijuni sve mogu poput Marvelovih junaka i sl.

Eto vidiš! A serija je u to doba bila vrlo cijenjena i rado gledana. Dakako ima serija tog tipa koje su bolje od Amerikanaca, pa možeš lako naći nešto slično za gledati.
0 0
jan1963
Amerikanci

Isti slučaj kao i kod menen. Serija je imala dobar potencijal.
0 0
Amerikanci su mi jedna od boljih serija. Baš sam guštao dok sam gledao. Kraj serije je također zadovoljavajuć.
0 0
Odustao sam od serije Ubice mog oca, koliko mi je bila zanimljiva u prve tri sezone toliko me smorila četvrta a petu neću ni početi gledati jer su razvukli pitu i sve je nekako predvidljivo postalo i monotono.
Treba znati završiti seriju i kompletirati a ovde to nije slučaj.
0 0
Nova serija The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (Netflix)
Čudna parodija psiholoških trilera, spora radnja, nije smiješno, samo je jako loše napisano, odglumljeno i izvedeno.
0 0
Ove dve sjajne mini serije za mene lično odličnog reditelja Mike Flanagan sam gledao dva puta a planiram makar još jednom bože zdravlja.
I svaki put sam pronašao nešto novo i naučio nešto što nisam  znao,što mi je dalo dodatni ugođaj gledajući ove serije.
Preporuka od srca za obe serije.
https://www.imdb.com/title/tt10574558/
https://www.imdb.com/title/tt6763664/
1 0
mariozuti
A gledao sam Seinfeld-a ,Prijatelje i slicne sitcome nebrojeno puta ali ne kontinuirano!

Pliz piši sve u jednom postu, ovakvo skupljanje postova ti se sigurno neće tolerirati.
0 0
Bridgerton (Sezona 2)
Izašla je 2. sezona na Netflix i kakvo razočarenje. Nema vibru kao prva sezona, bez Regé-Jean Pagea više nije to i još kad se otkrilo tko je narator. Prva sezona je bilo nešto novo, a sad se to ispuhalo. Malo humora, malo seksa. Ne mogu vjerovati da je obnovljena i za 3. i 4. sezonu.
1 0
nostalgicar90
Bridgerton (Sezona 2)
Izašla je 2. sezona na Netflix i kakvo razočarenje. Nema vibru kao prva sezona, bez Regé-Jean Pagea više nije to i još kad se otkrilo tko je narator. Prva sezona je bilo nešto novo, a sad se to ispuhalo. Malo humora, malo seksa. Ne mogu vjerovati da je obnovljena i za 3. i 4. sezonu.
Pravi šund ljubvni romani  ;D.Taj miks rasa,malo feminizma,koketiranje s levicarskim idejama u formi period drame i to fantasy bi moglo da bude nesto moderno da svojom povrsnoscu ne vredja inteligenciju.Slazem se da je prva sezona imala plus sa glavnim glumcem a u drugoj nema ni to.
A opet ko zna mozda je to buducnost serija i filmova ?Pa da se privikavamo  :smfor (9):
2 0
Charmed iz 90tih sam odgledao Boga pitaj koliko puta, to mi je bila i ostala omiljena serija iz detinjstva, a serija od koje sam odustao je Grimm, prosto mi je u momentu postala dosadna i nisam planirao nastaviti da je gledam  xD
0 0
"Zvonili ste, milorde?" i "Muće" su serije koje sam pogledao nekoliko puta.
Interesantan mi je britanki humor.

"Zvonili ste, milorde?" i "Muće"

Pored tih serija pogleao sam dva puta:
- Downton Abbey,
- Milostiva prije svega,
- Jeste li posluženi?.

Pozdrav
1 0
Opet gledam Breaking Bad.. po ko zna koji put, ali ovaj put je prošlo dosta vremena pa mi je nekako puno bolje gledanje u odnosu na zadnjih par, a i skužio sam neke stvari koje su povezane s Better Call Saul-om koje prije nisam vidio.
1 0
TWD zadnja sezona a negde sam i odustao pa ovo sad opet. I opet nešto glupo nepovezano. Bože kakvi su smarači postali.
Photo
0 0
Serije koje gledam trenutno su Star trek serijali  ;D

Kao klinac sam ih obozavao ali na TV nikad nisam uspeo da pohvatam sve.
1 0
filipos181
Serije koje gledam trenutno su Star trek serijali  ;D

Kao klinac sam ih obozavao ali na TV nikad nisam uspeo da pohvatam sve.

Također, sad gledam ovaj novi serijal sto je izasao Strange new world, ali daleko najbolji mi je Voyager njega sam sa starim na tvu pratio i nikad pohvatao  ;D
0 0
Odustao sam od Amerikanaca.U početku mi je bila jako zanimljiva serija s dobrom radnjom i meni zanimljivom tematikom.Kasnije mi je postalo nelogično kako su uspjeli uskladiti posao,"pravi posao" i obitelj.Također sam odustao od TWD nakon par epizoda jer mi se tema zombija nikad nije sviđala a seriju sam počeo gledati jer je bila navikana.I od novog Dextera sam odustao.Nakon katastrofalnog kraja zadnje sezone zanimalo me što su smislili.Nakon par epizoda sam odustao jer jednostavno nisam imao onaj feeling da jedva čekam iduću epizodu.Vidim da je i zadnja epizoda novog Dextera jako loše ocjenjena.Jednostavno kao da ne znaju kako bi završili.
1 0
znaci najvise me je smorila serija arrow. smorila me tacno negde oko 4 sezone kad ga je rah s al guhl ubio i bacio dole iz pecine.tok glavnog lika. i onda tip opet ziv i serija dobila jos neznam mislim da 4 sezone. uzas znaci. trebali bi je ugasiti tad.
0 0
vrba78
Odustao sam od Amerikanaca.U početku mi je bila jako zanimljiva serija s dobrom radnjom i meni zanimljivom tematikom.Kasnije mi je postalo nelogično kako su uspjeli uskladiti posao,"pravi posao" i obitelj.

Po meni, greška. Odlična serija sa odličnom glumom i jedna od rijetkih sa dobrim krajem.
2 0
Bojka88
znaci najvise me je smorila serija arrow. smorila me tacno negde oko 4 sezone kad ga je rah s al guhl ubio i bacio dole iz pecine.tok glavnog lika. i onda tip opet ziv i serija dobila jos neznam mislim da 4 sezone. uzas znaci. trebali bi je ugasiti tad.
Što se mene tiče, nisu je trebali niti snimati. Uzalud potrošen novac. Odgledao sam 3 epizode (jedva) 1. sezone i zatvorio je jednom za svagda. Ni prva ni zadnja. :agree
1 0
odustao od breaking bada prije 10-ak godina (nakon par ep), nedavno počeo ponovno i još ostale 3 ep.
Također odustao od svih CW DC serija (arrow, flash...) nakon par sezona jer su postale užasne.

Iskreno ne znam jesam li išta gledao više puta (baš skroz pogledao). Ono što bih htio još jednom pogledati je true detective s1.
0 0
par puta kretao sa gledanjem blacklist dodem do 3-4 sezone smori me prekinem i tako u krug ali su mi odlični
moji Cd Coveri  http://roby-cdcovers.weebly.com/
0 0
Better Call Saul serija koju pokusavam gledati vec 4 puta cak sta vise postane interesantno al ne ide, onda puste novi serijal i na kraju nista previse komplikovano i zamrseno
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 10 / 12 Prikazano od 226 do 250 (ukupno 297 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 54 gostiju 3 bota Ukupno: 58

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

58

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.