Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 9 / 12 Prikazano od 201 do 225 (ukupno 297 rezultata)
Sinoć sam počeo "Shadow and Bone" i zaspao na pola prve epizode. Ne planiram nastaviti i mislim da je ovo moje najbrže odustajanje ikad.
0 0
Serije koje sam gledao više puta poredani po broju gledanja od početka do kraja:

1. Sopranos - 12 puta
2. OZ - 7 puta
3. The Walking Dead - 4 puta
4. Seinfeld - 4 puta
5. Prijatelji 4 puta
6. Crveni Patuljak - 4 puta (izuzev novijih sezona od 2010 pa nadalje)
7. The Wire - 3 puta
8. Breaking Bad - 3 puta
9. Glee 3 puta
10. Lost - 3 puta
11. True Detective (ali samo prva sezona) - 3 puta
12. Uvijek je sunčano u Philadelphiji - 2 puta
13. Sinovi Anarhije - 2 puta
14. Deadwood - 2 puta
15. Game of Thrones - 2 puta

Prijatelji, Seinfeld kao i South Park su u toj nekoj posebnoj kategoriji, kad god naletim na epizodu na TV-u odgledat ću je. To su vječne serije, uvik se može gledati.
0 0
Ne mogu da vjerujem da si gledao Sopranose 12 puta, a Oz 7 puta. To mi je bas previse, pogotovo za Oz koji je sam po sebi tezak za gledanje.

Od serija koje sam vise puta gledala zadnjih godina, sjecam se sljedecih:
Breaking bad, Better call Saul, Seinfeld, Frasier, ST Voyager - 2 puta - ako naletim na koju epizodu na tv-u nije mi mrsko opet pogledati.
1 0
Lista mi je više manje okej za ponovna gledanja, ali ovaj The Walking Dead gledati više puta to mi je stvarno teško zamisliti.
2 0
TONKO
Serije koje sam gledao više puta poredani po broju gledanja od početka do kraja:

1. Sopranos - 12 puta
2. OZ - 7 puta
3. The Walking Dead - 4 puta
4. Seinfeld - 4 puta
5. Prijatelji 4 puta
6. Crveni Patuljak - 4 puta (izuzev novijih sezona od 2010 pa nadalje)
7. The Wire - 3 puta
8. Breaking Bad - 3 puta
9. Glee 3 puta
10. Lost - 3 puta
11. True Detective (ali samo prva sezona) - 3 puta
12. Uvijek je sunčano u Philadelphiji - 2 puta
13. Sinovi Anarhije - 2 puta
14. Deadwood - 2 puta
15. Game of Thrones - 2 puta

Prijatelji, Seinfeld kao i South Park su u toj nekoj posebnoj kategoriji, kad god naletim na epizodu na TV-u odgledat ću je. To su vječne serije, uvik se može gledati.

Wow, gledati nešto toliko puta znajući konačan ishod. S kolikim razmakom gledaš ponovo te serije? Ja inače ne gledam što sam već gledao, a i ne bi stigao koliko godišnje izađe novih serija i filmova. Uvijek ima za naći i neke stare serije koje nisam gledao, pa rađe to pogledam nego nešto ponovo.
1 0
Gorana što da kažem, čudna sam biljka. Sopranosi su jednostavno vrh TV umjetnosti za mene. Uvijek ih mogu gledati, Gandolfini je jednostavno neprežaljena klasa. Oz je starija serija pa je bilo lako naštancati 7 gledanja.  ;D

SubsMasta, što se TWD-a tiče prve sezone s obzirom da su vrhunske gore samo tako. No kako svakom sezonom kvaliteta pada, pogotovo kad je Scott Gimple preuzeo pisanje epizoda (tamo oko Negana), e tu postaje teško.  :agree

Nostalgičar, ajmo reći da u periodu od 2 godine ću sigurno ubaciti rewatch Sopranosa i Žice. Jednako kao što LOTR trilogiju gledam svake godine tako i  te serije bez da ja vodim računa dođu na tapetu.  :smfor (19):

1 0
Nekoliko puta sam gledao "Maniac" seriju. Nije baš za svakoga, nekome je užasno glupa a nekome dosadna. Ali mene oduševljava energijom i specifičnim humorom.
0 0
Jedina serija koju trenutno gledam je Ozark. Nisam ni znao za ovu seriju donedavno, slucajno saznao za nju. Vidim da je uporedjuju sa BB, ali ne vidim nekih slicnosti.

Serija je ok za gledanje, iako je pomalo cudna. Kao i sve novije serije, i ovdje se LGBT izborio za svoja prava (neke scene stvarno nisu trebale, ali hajde). Trenutno se gleda druga sezona, a vidim da je snimljena jos jedna sezona i da ce 4. sezona biti finalna.
0 0
E svašta.
U kojim se to novim serijama "LGBT izborio za svoja prava"?
Ima takva? Iranska da nije? Možda ruska?
Mhm, mo'š mislit'.

Pa ja ne znam, svakih par mjeseci pojavi se neko ko umjesto o seriji, filmu, nečemu... Spominje LGBT.
A serija/film uopće nije o tome.
Koji vam je?
Postoje LGBT serije/filmovi i sigurno o njima nećete pisati da se unutra "narko mafija izborila za svoja prava".
I slično.

Ozark nisam gledao nit' me zanima. Serija je narko ovo narko ono, skinite mi više tu drogu Portorož s k... Leđa.
4 0

Pa kad ljudi konačno prihvate da su različite seksualne orijentacije nešto sasvim normalno,a naročito ako shvate da im ti ljudi nisu nikakva pretnja i da nikoga  ne ugrožavaju , neće to više ni spominjati pa će i napisati koju reč o filmu ili seriji.  ;D
7 0
Kat

Pa kad ljudi konačno prihvate da su različite seksualne orijentacije nešto sasvim normalno,a naročito ako shvate da im ti ljudi nisu nikakva pretnja i da nikoga  ne ugrožavaju , neće to više ni spominjati pa će i napisati koju reč o filmu ili seriji.  ;D
Nažalost ali i na sramotu to se neće tako skoro dogoditi. Uvijek će biti onih "tolerantnih" koji iz vlastitog jada i neznanja neće različite orjentacije shvatiti kao nešto prirodno.
If two people always agree, one of them is unnecessary
5 0
Pogresno ste me shvatili... Nemam nista protiv gay/queer i slicnih. Gledao sam i Will i Grace i Modern family i uopce mi nije smetalo, cak smatram da su odlicne serije.

Ali smeta mi u nekim serijama gdje se vidi da su na silu ubaceni. Zasto je 7 of 9 u Voyageru bila hetero, a u Picardu je promijenila orijentaciju?

Da ne bude off topic, vracam se na Ozark. Glavni glumci za sada vrhunski glume, stvarno su odlicni. Odgledao sezonu i pol, nadam se da ce zadrzati kvalitet.
0 0
Klepic
Pogresno ste me shvatili... Nemam nista protiv gay/queer i slicnih. Gledao sam i Will i Grace i Modern family i uopce mi nije smetalo, cak smatram da su odlicne serije.

Ali smeta mi u nekim serijama gdje se vidi da su na silu ubaceni. Zasto je 7 of 9 u Voyageru bila hetero, a u Picardu je promijenila orijentaciju?

Da ne bude off topic, vracam se na Ozark. Glavni glumci za sada vrhunski glume, stvarno su odlicni. Odgledao sezonu i pol, nadam se da ce zadrzati kvalitet.

Ozark samo bolji postaje kako dalje ide.
0 0
17 TRENUTUTAKA PROLEĆA, sovjetska serija iz 1973. godine (12 epizoda) https://www.imdb.com/title/tt0069628/?ref_=nm_flmg_act_39.
nesumljivo jedna od najpopularnijih inostranih serija u bivšoj Yu. Sećam se da su za vreme emitovanja pojedinih epizoda ulice bile prazne, svi su  sedeli uz televizore.
Po treći put sam odgledao ovu seriju prošlog leta i ništa nije izgubila na kvalitetu. IMBD rating je 8.9 što najbolje govori o njenom viskom kvalitetu.
Sa Wikipedije citiram:

''Sedamnaest trenutaka proljeća (rus. Семнадцать мгновений весны) je špijunski roman sovjetskog pisca Julijana Semjonova objavljen 1970. godine, poznat kao predložak za istoimenu popularnu TV-seriju.

Predstavlja treći roman iz ciklusa o sovjetskom obavještajcu Maksimu Isajevu. Radnja se događa u februraru i martu 1945. godine pred kraj Drugog svjetskog kraja i prikazuje kako se Isajev pod imenom "Otto von Strierlitz" preuzima identitet esesovskog oficira kako bi se u Berlinu infiltrirao u najviše krugove Trećeg rajha te tako sabotirao nacistička nastojanja da sklope separatni mir sa zapadnim silama i tako rat sa Sovjetima preokrenu u svoju korist. Roman je djelomično bio inspiriran istinitim događajima, prije svega operacijom Sunrise -tajnim pregovorima esesovskog generala Karla Wolffa sa šefom američkih obavještajaca Allenom Dullesom o predaji njemačkih snaga saveznicima na italijanskom frontu - dok je Stierlitzov lik u romanu velikim dijelom bio temeljen na stvarnoj ličnosti Willija Lehmana, esesovskog oficira koji je kao krtica radio za Sovjete.
Roman je od samog početka bio predviđen za ekranizaciju; ispočetka kao cjelovečernji igrani film u produkciji Lenfiljma, ali je na kraju odlučeno da se snimi kao televizijska miniserija. Ona je prikazana 1973. godine te je postigla izuzetnu gledanost; tumač glavne uloge Vjačeslav Tihonov je postao velika zvijezda, a lik koji tumači ne samo pop ikona nego i predmet subverzivnih i ironičnih "Stierlietzevih" viceva nalik na one o Chucku Norrisu mnogo decenija kasnije.

U Jugoslaviji je roman bio objavljen 1980-ih u nastavcima u časopisu Ilustrovana Politika. ''

Ljubiteljima špijunskih i suspense filmova garantujem istinsko uživanje ukoliko se odluče da odgledaju ovu seriju.
0 0
nadjoh na neki od ha deova nathan barley pa reprizirah dvije/3 ep...
https://www.imdb.com/title/tt0426654/
nestvarna budaletina, jorgan preko glave non/stop...
kris moris potpis of kors.
kler kilan ultra simpa tad, lako se zaljubit u takvu djevojku.
i naravno benedikt wimbldon.
dojajna tehnjaca ol d tajm baj d hej.
cekirajte, samo peses eps ima cini mi se...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
;D coa,samo pazljivim sricanjem uspeh da protumacim tvoju preporuku.Hvala,pogledacu,fali mi onaj cudan humor (satira?)
Ovo je ona serija za koju se cini da je dosla do neke granice bizarnosti,ali se zadrzi tu i da ludu zabavu  ;D I scenario ali pre svega šarm glumaca  :beer2:
1 0
bebapecic
;D coa,samo pazljivim sricanjem uspeh da protumacim tvoju preporuku.Hvala,pogledacu,fali mi onaj cudan humor (satira?)
Ovo je ona serija za koju se cini da je dosla do neke granice bizarnosti,ali se zadrzi tu i da ludu zabavu  ;D I scenario ali pre svega šarm glumaca  :beer2:
ahahahahhaha!
pa jeste... iskopah ovaj citat... doduse ostatak namjerno izostavih  ;D
Nathan Barley, Chris Morris and Charlie Brooker’s 2005 satirical sitcom about the East London media scene and tech-saturated hipsterdom...
ostatak teksta:
https://thesundae.net/2020/10/11/swift-as-jackass-the-forgotten-genius-of-nathan-barley/
jedna od onih serija kojima treba tajma da dobiju zasluzeno priznanje. ali sto ces...
prastaj na kasnom odgovoru.
cekiraj i ovo ako vec nijesi:
I'm Alan Partridge
https://www.imdb.com/title/tt0129690/
BOGOTAC.
:sbowing_100-106
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
Tako je.Ko voli satiricne,cudne ,crnohumorne srije-ovo je za njega. Taj mali englescic,pun sebe,sa svojom istinom nemilosrdno srucenom,nevaspitan i jos mnogo toga.... ;D U potrazi za ostalim delima Alana Partridge-a :beer2:
0 0
Vise puta Game of Thrones, Friends, Wire, Two and a Half Man, Sons of Anarchy, Narcos Ima ih jos vrv... A odustao : Vikings, Prison Break, Dexter... ;D
0 0
Odustao od Ted Lasso. Inače pratim nogomet, ali ova serija mi nije legla, likovi malo dosadni, priča ništa posebno, humor slab, preskačem.
0 0
nostalgicar90
Odustao od Ted Lasso. Inače pratim nogomet, ali ova serija mi nije legla, likovi malo dosadni, priča ništa posebno, humor slab, preskačem.
Vi'š, a ja jedva čekam treću sezonu, likovi totalno degenerični ko da su ispali iz stvarnog života, humor i više od ekstra (jebga na dosta mjesta treba ubrati štoseve sa jezičnim razlikama).
2 0
JoxerTM
nostalgicar90
Vi'š, a ja jedva čekam treću sezonu, likovi totalno degenerični ko da su ispali iz stvarnog života, humor i više od ekstra (jebga na dosta mjesta treba ubrati štoseve sa jezičnim razlikama).

Meni isto baš sjela. Iskreno ovo je prvi put da čujem da nekome nije sjela.
0 0
Tinker theilog soldier spy je bezvremenska serija po kojoj je napravljen istoimeni film, pa tko voli špijunski žanr u doba hladnog rata, toplo se preporuča
Nisam nervozan... ne spava mi se... ništa me ne boli... nitko me ne nervira... da nisam umro, majku mu?!
1 0
Više puta gledao prvu sezonu True Detectivehttps://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nm_knf_t1, Harrelson & McConaughey su odlični  (y). Zanimljivo, ostale sezone mi se nisu toliko svidjele.
1 0
Gledao nekoliko puta Smiley's People i uvijek je interesantna i intrigantna.
Smiley's People britanska je špijunska drama iz šest dijelova iz 1982. BBC-ja. Režirao ga je Simon Langton, a producirao Jonathan Powell, to je televizijska adaptacija špijunskog romana iz 1979. Johna le Carréa Smiley's People i nastavak Tinker Tailor Soldier Spyyera.
https://www.imdb.com/title/tt0083480/

CIA u Berlinu (Berlin Station) odlična serija koja je aktualna cijelo vrijeme, a pogotovu kada se zaoštre odnosi SAD-a i Rusije.
Serija prati Daniela Millera koji je upravo stigao u CIA-in strani ured u Berlinu u Njemačkoj. Miller ima tajnu misiju: mora utvrditi identitet sada poznatog zviždača koji se skriva pod imenom Thomas Shaw. Daniel se uči snalaziti u grubom svijetu terenskog časnika – s vođenjem agenata, prijevarom, opasnošću i moralnim kompromisima. Dok uranja dublje u dvoranu zrcala njemačkoga glavnoga grada i razmata konce urote koja vodi natrag do Washingtona, Daniel se pita može li itko biti isti nakon rada u Berlinu.
https://www.imdb.com/title/tt5191110/
Nisam nervozan... ne spava mi se... ništa me ne boli... nitko me ne nervira... da nisam umro, majku mu?!
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 9 / 12 Prikazano od 201 do 225 (ukupno 297 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 54 gostiju 3 bota Ukupno: 58

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

58

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.