1. Serije
  2. Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 13 / 13 Prikazano od 301 do 310 (ukupno 310 rezultata)
From je meni najbolja aktuelna serija. Epizode u sredini sezone budu sporije ali lepo napreduje. Kraj trece sezone je objasnio jedan deo price.
0 0
faks86
From je meni najbolja aktuelna serija. Epizode u sredini sezone budu sporije ali lepo napreduje. Kraj trece sezone je objasnio jedan deo price.
Uu jedva čekam četvrtu sezonu sada. Bkv svi odbrojavamo: ;D :lol2:
1 0
Baš sam se začudio da neko napise da je odustao. Ja ne mogu da dočekam. Photo
0 0
Ne razumem, zasto je cudno da neko odustane od gledanja serije, mislim na From? Ja takodje napisao i napomenuo da sam odustao od gledanja iste. Pa zar mora svima da se dopadne serija? Zar moramo svi imati isto misljenje? Razloga je dovoljno. Prva sezona bas dobra, posle kvalitet opada. Serija postepeno prelazi u melodramu. Bojim se da ne zavrse kao "Walking dead", u beskonacnoj petlji, nikada kraja a prica je mogla da se isprica u 2-3 sezone maksimalno. Prva sezona je najubedljivija, druga nesto losija a treca sezona, pogotovo drugi deo te sezone je imao primetan pad u kvalitetu, Ne mogu rec da je lose, ali ide prema tome. Previse pitanja se otvara, a premalo odgovora. Komplikovanje, besspotrebno razvlacenje, radi produzetka serije, da ima sto vise sezona, pa kad gledanost opadne i nema vise profita, serija se gasi. Cak mislim ni da pokusaji osvezavanje serijala po sezoni u smislu likova i ideja takodje nisu dobri.Ne gledamo svi iz iste perspektive. Nemamo svi isti dozivljaj vidjenog. Govorim u svoje ime, meni se prosto ne dopada smer u kojem tece serija. Sta da kazem, mozda da sam sacekao deset godina, mozda serija da tada i zavrsi pa da sam pogledao sve odjednom, mozda bih imao drugaciji utisak. I jos sijaset razloga koje ne idu prilog kvalitetu serije ali ne bih vise o tome, pogotovo ne bih da pametujem i zalazim dublje u srz serije. Ja tako mislim. Ponavljam, ne sumnam u tudje misljenje, ne vodim se tudjim misljenjem i ne komentarisem tudje misljenje. Samo cinjenive i fakti. Subjektivni. To je prvo sto su me neki mudriji i pametniji ljudi od mene naucili kada sam ulazio u svet pisanja kritike, recenzije ili bolje receno osvrta, pisuci na vise od desetak sajtova i filmskih portala. Ali i zato jesmo tu, da komentarisemo, pitamo, odgovorimo i objasnimo, svako u domenu svojih sposobnosti , mogucnosti i na kraju krajeve, filmske edukacije.

PS : Svestan sam da pripadam ogromnoj, ogromnoj manjini koja je, odustala od gledanja serije. Takodje respekt za sve neistomisljenike.
0 0
Aj da ti prenesem kako bi izgledao ovaj dijalog uživo. Čekamo, recimo, u redu na kasi, ćaskamo bez veze i dotaknemo se serija.

Ti: "Odustao od gledanja serije From i The Walking Dead. Prve sezone odlicne, posle apsolutno, narodski receno, razvodnjavanje. "

Ja: "From je meni najbolja aktuelna serija. Epizode u sredini sezone budu sporije ali lepo napreduje. Kraj trece sezone je objasnio jedan deo price."
Ja: "Baš sam se začudio da neko napise(kaže) da je odustao. Ja ne mogu da dočekam."

Ti: "Ne razumem, zasto je cudno da neko odustane od gledanja serije, mislim na From? Ja takodje napisao i napomenuo da sam odustao od gledanja iste. Pa zar mora svima da se dopadne serija? Zar moramo svi imati isto misljenje? Razloga je dovoljno. Prva sezona bas dobra, posle kvalitet opada. Serija postepeno prelazi u melodramu. Bojim se da ne zavrse kao "Walking dead", u beskonacnoj petlji, nikada kraja a prica je mogla da se isprica u 2-3 sezone maksimalno. Prva sezona je najubedljivija, druga nesto losija a treca sezona, pogotovo drugi deo te sezone je imao primetan pad u kvalitetu, Ne mogu rec da je lose, ali ide prema tome. Previse pitanja se otvara, a premalo odgovora. Komplikovanje, besspotrebno razvlacenje, radi produzetka serije, da ima sto vise sezona, pa kad gledanost opadne i nema vise profita, serija se gasi. Cak mislim ni da pokusaji osvezavanje serijala po sezoni u smislu likova i ideja takodje nisu dobri.Ne gledamo svi iz iste perspektive. Nemamo svi isti dozivljaj vidjenog. Govorim u svoje ime, meni se prosto ne dopada smer u kojem tece serija. Sta da kazem, mozda da sam sacekao deset godina, mozda serija da tada i zavrsi pa da sam pogledao sve odjednom, mozda bih imao drugaciji utisak. I jos sijaset razloga koje ne idu prilog kvalitetu serije ali ne bih vise o tome, pogotovo ne bih da pametujem i zalazim dublje u srz serije. Ja tako mislim. Ponavljam, ne sumnam u tudje misljenje, ne vodim se tudjim misljenjem i ne komentarisem tudje misljenje. Samo cinjenive i fakti. Subjektivni. To je prvo sto su me neki mudriji i pametniji ljudi od mene naucili kada sam ulazio u svet pisanja kritike, recenzije ili bolje receno osvrta, pisuci na vise od desetak sajtova i filmskih portala. Ali i zato jesmo tu, da komentarisemo, pitamo, odgovorimo i objasnimo, svako u domenu svojih sposobnosti , mogucnosti i na kraju krajeve, filmske edukacije."

Izvini ako te moje "čuđenje" uvredilo, možda sam iskoristio pogrešnu reč, bolja bi bila "iznenadilo".
1 0
faks86
Aj da ti prenesem kako bi izgledao ovaj dijalog uživo. Čekamo, recimo, u redu na kasi, ćaskamo bez veze i dotaknemo se serija.

Ti: "Odustao od gledanja serije From i The Walking Dead. Prve sezone odlicne, posle apsolutno, narodski receno, razvodnjavanje. "

Ja: "From je meni najbolja aktuelna serija. Epizode u sredini sezone budu sporije ali lepo napreduje. Kraj trece sezone je objasnio jedan deo price."
Ja: "Baš sam se začudio da neko napise(kaže) da je odustao. Ja ne mogu da dočekam."

Ti: "Ne razumem, zasto je cudno da neko odustane od gledanja serije, mislim na From? Ja takodje napisao i napomenuo da sam odustao od gledanja iste. Pa zar mora svima da se dopadne serija? Zar moramo svi imati isto misljenje? Razloga je dovoljno. Prva sezona bas dobra, posle kvalitet opada. Serija postepeno prelazi u melodramu. Bojim se da ne zavrse kao "Walking dead", u beskonacnoj petlji, nikada kraja a prica je mogla da se isprica u 2-3 sezone maksimalno. Prva sezona je najubedljivija, druga nesto losija a treca sezona, pogotovo drugi deo te sezone je imao primetan pad u kvalitetu, Ne mogu rec da je lose, ali ide prema tome. Previse pitanja se otvara, a premalo odgovora. Komplikovanje, besspotrebno razvlacenje, radi produzetka serije, da ima sto vise sezona, pa kad gledanost opadne i nema vise profita, serija se gasi. Cak mislim ni da pokusaji osvezavanje serijala po sezoni u smislu likova i ideja takodje nisu dobri.Ne gledamo svi iz iste perspektive. Nemamo svi isti dozivljaj vidjenog. Govorim u svoje ime, meni se prosto ne dopada smer u kojem tece serija. Sta da kazem, mozda da sam sacekao deset godina, mozda serija da tada i zavrsi pa da sam pogledao sve odjednom, mozda bih imao drugaciji utisak. I jos sijaset razloga koje ne idu prilog kvalitetu serije ali ne bih vise o tome, pogotovo ne bih da pametujem i zalazim dublje u srz serije. Ja tako mislim. Ponavljam, ne sumnam u tudje misljenje, ne vodim se tudjim misljenjem i ne komentarisem tudje misljenje. Samo cinjenive i fakti. Subjektivni. To je prvo sto su me neki mudriji i pametniji ljudi od mene naucili kada sam ulazio u svet pisanja kritike, recenzije ili bolje receno osvrta, pisuci na vise od desetak sajtova i filmskih portala. Ali i zato jesmo tu, da komentarisemo, pitamo, odgovorimo i objasnimo, svako u domenu svojih sposobnosti , mogucnosti i na kraju krajeve, filmske edukacije."

Izvini ako te moje "čuđenje" uvredilo, možda sam iskoristio pogrešnu reč, bolja bi bila "iznenadilo".

Taman posla da je u pitanju uvreda, naopako. Ne, nikako, Pisane poruke bez da vidis mimiku, gestikulaciju ili facijalnu ekspresiju otezavaju komunikaciju i mogu dovesti do zabune, Postovanje za svakog sagovornika, ovde je samo u pittanju iznosenje misljenja i potreba da se objasni zasto je nesto to sto jeste. Sta god da je napisano, zacudio, iznenadio, ne razumem ili bilo sta drugo u tom kontekstu ne menja bit recenog, zato i postoji potreba da bice koje poseduje intelekt objasni svoje misljenje ( koje ti uzgred budi receno nisi ni trazio). Ali moze da se pogleda i sa drugog aspekta, ko sam ja da uopste komentarisem tvoj stav i da bilo sta objasnjavam, jer i ti mozes reci, to je za mene cudno i da ne ulazis u bilo kakvu diskusiju o tome. Zato sve ovo smatram druzenjem, pisanim razgovorom i razmenom misljenja.
0 0
Ti si u prvom postu napisao da se ništa ne rešava, ja sam napisao da se rešava na kraju treće.
Razumem tvoju potrebu da objasniš, ali tvoj post uopšte nije takav. Više je gomila teksta koji ništa ne govori, i nemoguće je nastaviti konverzaciju.
1 0
Pojednostavicu. Cudjenje jer je neko odustao od gledanje serije, a ti nisi, sada vise nisu bitni razlozi, nije bitno ni koja je serija u pitanju, to meni apsolutno nije jasno. Takodje vrlo bitno, ja nisam reagovao na nas imaginarni razgovor dok cekamo u redu na kasi, ja sam reagovao na ono sto si napisao, Izvini molim te, bez ljutnje, to je apsurdan primer poredjenja. Zar cemo se "cuditi" ili biti "iznenadjeni" kada neko ne zeli da pogleda neku seriju a recimo ja hocu, ili ti ili neko treci? To je sustina. Ja ne umem da buden jasniji. I vrlo sam saglasan sa tobom, nema ne mogucnosti, nego nema poente nastavljati bilo kakavu konverzaciju jer mislim da sam bio vrlo jasan u prvom postu. Postujem tvoje misljenje i takodje stavljam tacku na ovu temu.
0 0
Zar cemo se "cuditi" ili biti "iznenadjeni" kada neko ne zeli da pogleda neku seriju a recimo ja hocu, ili ti ili neko treci?
Zar necemo? Ljudski je cuditi se. Meni je serija nesto najbolje sto trenutno ide, vas dvojica ste se pojavili i kazete da je sranje - zacudilo me. Isto tako bi me zacudilo da neko kaze da mu je Polaroid Picture od Franka Turnera najgore smece od pesme, svestan sam da takvi ljudi postoje, ali bi me zacudilo.
Dvosmerna je ulica, druga osoba se cudi kako neko moze da gleda From, ili slusa Franka Turnera. Ta osoba moze da se cudi, i mene bas zabole, to je moj ukus, ne znam zasto tebe toliko pogadja.
0 0
Ne pogadja me ali evo opet primer gde mi tvoji komentari stvaraju obavezu da objasnim svoj stav .Ja sam rekao da stavljam tacku na ovu temu ali ne mogu da ne odreagujem na takav komentar. Meni je to vrlo vazno. Ovo sto si poslednje napisao, da sam kazao da je serija sranje.... Molim te, da je serija sranje, to nije moja tvrdnja i nije istina da sam to kazao, napisao.. To ne mozes da izvuces ni iz konteksta jer tacno napisah da je prva sezona bas dobra i da sam razocaran, jer svaka sledeca sezona gubi na kvalitetu iz vise razloga. Cak napisah da ne mogu reci da je serija losa ali mi se ne dopada smer u kom se serija krece. Meni nedovoljno dobra da nastavim sa gledanjem jer mislim, moje misljenje da bi me cetvrta sezona bas nekako smorila. To ni po kom parametru ne znaci da sam okarakterisao seriju tako kako si ti rekao. Ja ne mogu da se ponavljam, Sam sebi sam dosadan, mogu samo predpostaviti koliko sam vas snorio. Izvinjavam se svima na preteranim i suvisnim objaasnjenjima. Vec mi po mozgu vrslja druga tema, serija The Last Thing He Told Me.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 13 / 13 Prikazano od 301 do 310 (ukupno 310 rezultata)
Tema 886
Poruka 52,606
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,825
Član 9,443

Online korisnici (5)

5 članova 46 gostiju 287 botova Ukupno: 338

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Ivan(45)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

913

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više