Ne razumem, zasto je cudno da neko odustane od gledanja serije, mislim na From? Ja takodje napisao i napomenuo da sam odustao od gledanja iste. Pa zar mora svima da se dopadne serija? Zar moramo svi imati isto misljenje? Razloga je dovoljno. Prva sezona bas dobra, posle kvalitet opada. Serija postepeno prelazi u melodramu. Bojim se da ne zavrse kao "Walking dead", u beskonacnoj petlji, nikada kraja a prica je mogla da se isprica u 2-3 sezone maksimalno. Prva sezona je najubedljivija, druga nesto losija a treca sezona, pogotovo drugi deo te sezone je imao primetan pad u kvalitetu, Ne mogu rec da je lose, ali ide prema tome. Previse pitanja se otvara, a premalo odgovora. Komplikovanje, besspotrebno razvlacenje, radi produzetka serije, da ima sto vise sezona, pa kad gledanost opadne i nema vise profita, serija se gasi. Cak mislim ni da pokusaji osvezavanje serijala po sezoni u smislu likova i ideja takodje nisu dobri.Ne gledamo svi iz iste perspektive. Nemamo svi isti dozivljaj vidjenog. Govorim u svoje ime, meni se prosto ne dopada smer u kojem tece serija. Sta da kazem, mozda da sam sacekao deset godina, mozda serija da tada i zavrsi pa da sam pogledao sve odjednom, mozda bih imao drugaciji utisak. I jos sijaset razloga koje ne idu prilog kvalitetu serije ali ne bih vise o tome, pogotovo ne bih da pametujem i zalazim dublje u srz serije. Ja tako mislim. Ponavljam, ne sumnam u tudje misljenje, ne vodim se tudjim misljenjem i ne komentarisem tudje misljenje. Samo cinjenive i fakti. Subjektivni. To je prvo sto su me neki mudriji i pametniji ljudi od mene naucili kada sam ulazio u svet pisanja kritike, recenzije ili bolje receno osvrta, pisuci na vise od desetak sajtova i filmskih portala. Ali i zato jesmo tu, da komentarisemo, pitamo, odgovorimo i objasnimo, svako u domenu svojih sposobnosti , mogucnosti i na kraju krajeve, filmske edukacije.
PS : Svestan sam da pripadam ogromnoj, ogromnoj manjini koja je, odustala od gledanja serije. Takodje respekt za sve neistomisljenike.