Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

Serije koje ste gledali više puta / Serije od kojih ste odustali

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 11 / 12 Prikazano od 251 do 275 (ukupno 297 rezultata)
ivan78
Better Call Saul serija koju pokusavam gledati vec 4 puta cak sta vise postane interesantno al ne ide, onda puste novi serijal i na kraju nista previse komplikovano i zamrseno

Better call Saul sam pregledao nekoliko puta..osim zadnje sezone...uvijek kad izađe nova sezona pregledam i ostale da se prisjetim. Uz Breaking bad mi  je jedna od boljih serija.

Gledao sam The walking dead pa me zamorilo nakon nekoliko sezona i onda sam prestao. Uvijek se sve svodi isto. Moraju doći od točke A do točke B a usput neprilike sa zombijima. Prvih par sezona mi je bilo zanimljivo...možda joj opet dam šansu
0 0
Sopranove jednom godisnje obrnem sigurno :)
Moneyheist sam batalio kada je za moj ukus dobila previse vibe-a spanske sapunice:)
0 0
Gledao sam “bezbroj” serija, ali malo ponavljao gledanje. Izuzeci su West World, The Americans, Goliath i Mad Men. Dva puta pokušao gledati razvikanu Stranger Things, ali bez uspjeha. Prestar sam za dječju seriju. Isto tako dva pokušaja sa The Wire, ali bez uspjeha.
West World, pogotovo prva sezona, po meni remek djelo SF-a. Dobro je dva puta pogledati da bude jasnija zamršena priča.
Goliath s genijalnim Billy Bob Thorntonom i profinjenim scenarijem i odličnim štosevima lijenog i inteligentnog privatnog detektiva.
Mad Men, drama sa odličnim scenarijem, fotografijom, scenografijom, kostimografijom, odličnim i zanimljivim likovima šezdesetih godina s Manhattana. Neodoljiva i seksipilna Christina Rene Hendricks.
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
0 0
Odustao sam od druge sezone True Detective. Prva je bila fenomenalna, iako nezdravo depresivna. Druga mi je bila zbrda zdola, nekako drugačiji kvalitet. Doduše antološka je po sezoni je pa se i ne računa baš.

Odustao sam od Prison Break kada su autori počeli da preteruju sa pečurkama.

Archer kad je počeo da biva sve kilaviji i reč "phrasing" počela da se koristi svakih 10 sekundi.

Voleo bih da sam odustao od Lost na vreme. Ta serija me je toliko iznervirala sa krajem, koji je otaljan i zbrljan. Od svih serija koje sam gledao to je najkvalitetnija serija sa najgorim krajem.

Zapravo, Lost me je toliko iznervirao da sam uveo pravilo za višesezonske serije sa dubokom radnjom, tzv. Lost presedan
- ne gledam ih dok se ne završe skroz, i onda neko kome verujem mi potvrdi da nije propast kao Lost. Tek onda gledam, tako sam uredno sačekao da završe Breaking Bad, dok nisam dobio potvrdu da vredi gledati, i onda uživao. Po istom principu preskočio Game of Thrones, uštedevši dane života.
0 0
Mozda je archer imao neki pad u sezonama koje su uslijedile poslije njegovog pada u komu - dzungla, svemir, noir...
Ali cak su i te sezone bile kvalitetne samo se nije bilo lako navic na tu bas naglu promjenu.
I poslije toliko godina mnogi im samo u prkno mogu punut.
I dalje su urnebesni, a padova mora bit.
Frejzing im je tm, i svaki put prolazi.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Ja sam 2 puta odgledala britansku seriju Vera. Iako još nije gotova, u iščekivanju 12 sezone ponovo sam odgledala prethodnih 11 sezona. Brenda Blethyn je odlično odglumila glavni lik detektivke.
1 0
vrba78
Odustao sam od Amerikanaca.U početku mi je bila jako zanimljiva serija s dobrom radnjom i meni zanimljivom tematikom.Kasnije mi je postalo nelogično kako su uspjeli uskladiti posao,"pravi posao" i obitelj.

Po meni velika, velika greška. Kad smo je počeli gledati, žena je odmah odustala; doba hladnog rata, špijuni, Rusi, Amerikanci, smeđkasta slika... Ja ipak ne odustajem lako, pogotovo ako je serija dobro ocijenjena. A ova je odlično prihvaćena. Šest sezona, 75 epizoda - vrlo respektabilno.

Kako je išla serija potpuno me zaokupirala. Kad sam shvatio da je ovo odlična serija i ne samo o špijunaži, počeo sam nagovarati suprugu da je gleda. Na jedvite jade uz puno pokušaja sam uspio. I gle vraga, već nakon nekoliko epizoda s oduševljenjem ju je prihvatila i u najkraćem roku i odgledala.

Sada nam je to jedna od najboljih serija, špijunska u svakom slučaju najbolja. A ovo je ne samo fascinantna špijunska priča, već i istinski ljudska priča, odlično odglumljena i režirana, s odličnim završetkom, temeljena na istinitoj priči o ćeliji ruskih agenata spavača koji su  desetljećima bili aktivni i skrivali se u SAD-u, a da prijatelji i susjedi nisu imali pojma da su špijuni.
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
1 0
Zanimljiva tema. Uglavnom ne volim prekidati serije, ako sam nesto poceo, trudim se da to zavrsim, osim ako bas ne zajebu.

Izbjegavam i da gledam nove serije - nekoliko puta sam se opekao, serije su otkazane nakon samo jedne sezone.

Odustao sam od Suits, mislim da nisam gledao samo zadnju sezonu. Trudio sam se da je zavrsim, ali nisam mogao, bas su sve upropastili.

Fringe - Ne mogu da se sjetim da li sam odgledao zadnju sezonu. Znam da sam se toliko iznervirao kad sam vidio pocetak zadnje sezone da je nisam zelio ni gledati.
Hasta la vista
0 0
True detective S01,definitivno serija koju sam gledao više puta,i nijednom nisam uhvatio sebe da zevam 😀 kakav masterpiece 👌
0 0
...like a lot of dreams, there is a monster at the end of it...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Više puta pregledan Breaking bad, Wire i Better call saul.

Odustajem pretežno od korejskih. Kao po pravilu. Nekako mi ne sjedaju
0 0
budhi108
Odustajem pretežno od korejskih.
Ne gledati mejnstrim.
Gledati ono što stvarni ljudi predlažu bez da su za to plaćeni.
1 0
Više puta sam gledao dvije serije : Breaking bad i Office
Odustao sam od puno serija, zadnja koju se sjećam je Vikongs
0 0
The Man in the High Castle - odustao posle prve sezone, kakvo gubljenje vremena od serije!
3rd rock from the Sun - serija koju mogu uvek da gledam, random epizodu, random 5 min bilo koje epizode, i uvek ce mi biti zabavna i smesna!
0 0
Ako serije ne bi tekle u nedogled a radnja postala razvodnjena i dosadna, sigurno bi bile popularnije.
Jeste li primetili da su niskobudžetne komedije, u zadnje vreme, postale tragedije?
0 0
Bron - mogao bih da je vrtim jednom godisnje!
1 0
Sopranose gledao vec nekoliko puta, jednostavno se ne mogu zasititi te serije.
0 0
Blekerija
Sopranose gledao vec nekoliko puta, jednostavno se ne mogu zasititi te serije.

Ja ih jednom gledao, a mislim da sam fulio jednu sezonu tokom gledanja. Tad se gledalo na TV-u, nije bilo skidanja serija. Volio bi pogledati sve ispocetka, ali nemam bas vremena.
Tomislav Djokic
Jeste li primetili da su niskobudžetne komedije, u zadnje vreme, postale tragedije?

Ne pamtim kad sam pogledao neku noviju dobru humoristicnu seriju.
Hasta la vista
0 0
Ne znam ni sam koliko puta sam samo gledao ..Two and a Half Men i The Big Bang Theory. Serije kojima se uvek vracam  ;D
0 0
Pocecu od serija koje sam prekinuo,na pola: najavljivan i ocenjen kao veliki hit,"Westworld" je nesto sto nisam ispratio do kraja. Sporo,donekle intrigantno ali i previse surovo. Druga,mozda i najvece razocarenje je "Raised by Wolfes". Takodje sporo,cela prva sezona u iscekivanju da ce se nekad nesto desiti. Dobra gluma i to je sve od pomenute serije.
One koje mogu iznova i iznova gledati jesu "True detective" (s01), kao i "Wire". Sjajan tekst,gluma,scena,misticnost krase obe pomenute!
1 0
Silo! Serija od koje definitivno odustajem. Pocetak dobar,ali pocinje da mi klizi paznja usled beskonacno dugih dijaloga sa malim brojem dobrih zapleta. Kad zaspim usled gledanja,to je znak da rasteretim hard disk. P.S. Mozda odgledam poslednju epizodu  :smfor (6):
0 0
Monty Python's Flying Circus, Seinfeld i Northern Exposure
su serije koje mogu pogledati "kad god".

The Walking Dead: Dead City serija koja se naslanja na nekoliko likova iz The Walking Dead.
Solidna je, a i zanimljivo je da je glavni negativac porijeklom hrvat (to mu je i nadimak).
Kao dio soundtrack-a više se puta koristi pjesma Miše Kovača - Proplakat će zora ;).
0 0
MINDHUNTER je serija koja se moze gledati ponovo. Prva sezona nas zapravo uvodi u drugu sezonu,gde je radnja mnogo dinamicnija i posledica je radnje iz prve sezone,koja nikako nije za bacanje. Sva ta silna ispitivanja,neocekivani odgovori,zastrasujuca istina i vecita misterija ljudskog uma me navode da je ogledam ponovo!

Barbaria,serija od koje odustajem negde na polovini druge sezone. Prvoj sam dao lufta misleci da je uvod u ono sto sledi,ali...tematika sa vitezovima,varvarima itd se mora odraditi mnogo dinamicnije.
0 0
Odustala sam od elite. Glupa serija do bola- Odustajem od masu stvar, naprimjer blacklist, koji se prikazivao godinama. Većini serija je dovoljno 2-3 sezone i završiti.
Star Trek sve sezone iz 80-ih i 90-ih gledala sam po 10 puta i opet bi. Najbolje serije.

Pretty little liars, serija koju sam toliko dugo gledala, ali sam morala odustati, izgubila je svaki smisao. Inače svaka serija izdrži tri sezone ili dvije dobre ono ostalo je snimljeno da se zarade pare. Ima izuzetaka naravno, simpsonove i sad znam pogledati, a počeli su se snimati kad sam rođena.
1 0
Nakon debakla treće sezone The Witcher, definitivno neću da se vraćam seriji kada snime četvrtu. Toliko je uništena da nema šta da se napiše da se popravi šteta.
Takođe sam prestao i American Horror Story jer sa svakom sezonom priča bude sve mlakša i gluplja.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 11 / 12 Prikazano od 251 do 275 (ukupno 297 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 54 gostiju 3 bota Ukupno: 58

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

58

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.