Nadam se da će biti dobar, ali sumnjam. Nekako mi se čini da je rađen za ove mlađe generacije.
1
0
Meni ostao u sećanju stonerski film, koji zapravo i nije loš:Predložite mi neku jako uvrnutu komediju, u fazonu Rubber, ili glup film koji sebe shvata ozbiljno (npr. kao ona dva Mortal Kombata iz devedesetih). Može i mini serija
Rubber je razvikani trash koji sam preskočio.Predložite mi neku jako uvrnutu komediju, u fazonu Rubber, ili glup film koji sebe shvata ozbiljno (npr. kao ona dva Mortal Kombata iz devedesetih). Može i mini serija
Pre nekako sam pogledao na nekoj kablovskoj part 1 i prilično sam siguran da je bio negde sadržajniji od onog što sam pogledao prvobitno. To mi nije baš najjasnije valjda skraćuju, kasape strimeri kako im se ćefne.
u neku kamin of ejdz seriju sto je ivan prevodio. vidim da je trendiJe l ti to prvi put da je gledas?
Ja sam tako naseo na HBO Euphoriu. Serija mi iz frizidera iskace, kupi neke nagrade... Aj da vidim. Dve sezone nicega, osim cinjenice da doticna glumi slutty klinku.
Sori na offtopicu.
Sent from Tapatalk
fino celjade nema sto.

Odaberite odredišni forum
Odaberite odredišnu temu (ID)
Preimenuj temu
Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.
Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.
Koristimo kolačiće
Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.