Filmovi

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 131 / 131 Prikazano od 3251 do 3256 (ukupno 3256 rezultata)
Veliki pozdrav svima na forumu...
Znam da je proslo toliko vremena, svasta se u zivotu potpisnika ovih redova izdesavalo, no vratimo se onome sto je primarno-a to je sedma umetnost...
Elem, u poslednje vreme, par filmova koji su na mene ostavili utisak i posle kojih sam mrzeo ljudski rod i sta je sve u stanju da uradi jesu "The voice of Hind Rajab" i "I was a stranger"... ostvarenja koja pokazuju svu neljudskost, za koju je dovoljno da si druge vere, ili boje koze...a za čika Coa-u, koji voli prokazani žanr horor, poput potpisnika ovih redova, ne raćunajući "Obsession" i "Backrooms" kao u poslednje vreme ostvarenja koja vraćaju veru da horror nije rekao još sve, "The rule of Jenny Pen" sa Džefri Rašom i Džon Litgoumom u gl,ulogama, te "Strange harvest" u podžanru "lažnih dokumentaraca"....
Za sve dame na ovom forumu :smfor (25)::smfor (25): , za gospodu hladno valjevsko :beer2: ....
Živi bili!!!
5 0
dje si bro iljadu godina!? neka si se vrnuo!
strange harvest je filmcina, vec sam ga komentnuo odje. moze se i bez para djevojka ufatit samo ako se umije ;D
a moram ovaj obsesn pogledat. no vidim da je popularan pa se plasim da se ne razocaram, obicno tako bude.
0 0
Eadnp
Najteže je dobro finiširati, rijetko ko to dobro napravi, to ga je i koštalo boljih kritika, ali film je baš zabavan, skroz OK za pogledati.
Backrooms sam preskočio, trailer me podsjetio na na jedan japanski (Exit 8 https://www.imdb.com/title/tt35222590/ ) iz prošle godine, nikako mi ne paše taj liminal space horror
Hokum navališe a isto mi je bio ništ posebno, ajde vještica je bila zajebana, ali udaviše sa onim njegovim unutrašnjim retrospektivama.
Jebi ga, Aster ti je sada postao veliki umjetnik, možemo samo sanjati novi Midsommer, Hereditary pogotovo.. pogledao sam onaj njegov posljednji s J. Phoenixom, Beau is Afraid, požalih, niti je komedija, nit drama, a bogami ni horor, a 3 sata muke
ma bo iz afrejd je psihodelija, 2 dana sam ga gledao. kakav kraj sto je ono... misim nije mi los bio, ali se bas onamo preopustio ka linc sa trecom sezonom tp (sto je ispalo, jelte, prekul ;D )
izbacio je jos jedan, kao neki vestern, to mi kolega jedan rece. pedro paskal to znam, nijesam se ni cimao da provjeravam. da pogledam ovaj obsesn oce li sto tu bit, no nesto ne znam...
1 0
Stimpson
Veliki pozdrav svima na forumu...
Znam da je proslo toliko vremena, svasta se u zivotu potpisnika ovih redova izdesavalo, no vratimo se onome sto je primarno-a to je sedma umetnost...
Elem, u poslednje vreme, par filmova koji su na mene ostavili utisak i posle kojih sam mrzeo ljudski rod i sta je sve u stanju da uradi jesu "The voice of Hind Rajab" i "I was a stranger"... ostvarenja koja pokazuju svu neljudskost, za koju je dovoljno da si druge vere, ili boje koze...a za čika Coa-u, koji voli prokazani žanr horor, poput potpisnika ovih redova, ne raćunajući "Obsession" i "Backrooms" kao u poslednje vreme ostvarenja koja vraćaju veru da horror nije rekao još sve, "The rule of Jenny Pen" sa Džefri Rašom i Džon Litgoumom u gl,ulogama, te "Strange harvest" u podžanru "lažnih dokumentaraca"....
Za sve dame na ovom forumu :smfor (25)::smfor (25): , za gospodu hladno valjevsko :beer2: ....
Živi bili!!!

Pozz svima. Svakako bih izdvojio The rule of Jenny Pen, lepo od tebe sto si ga spomenuo. Dobar film. Posto je kvalitet novih filmova stvarno upitan, generalno mislim na sve zanrove, Obsession i ne izgleda lose, ima taj uznemirujuci "smek" horora". Vidim da su komentari saroliki a kritike podeljene, ja bih negde odabrao sredinu. Ni tamo ni vamo, ali svakako je, po mom misljenju bolji od recimo Hokuma. Backrooms jos nisam pogledao, ali vidim da ga mnogi porede sa japanskim filmom Exit 8. S obzirom da mi se Exit 8 dopao jer volim tematiku klaustrofobije i beskrajnih prostora, tipa vrtimo se u krug bez prirodnih elemenata a sve to upotpunjeno paranojom i konstantnim poigravanjem sa stvarnoscu, umom i realnoscu, siguran sam da me ni Backrooms nece razocarati.
1 0
Project Hail Mary odličan naučno fantastični filn baziran na humoru.Prijateljstvo između zemljana i izvanzemaljca sa istim ciljem i naravno sretnim završetkom.
1 0
Odisej će se davati na IMAX 70mm na tri lokacije u Evropi, najbliži mi je Prag. Tamo sam gledao Openhajmera i iskustvo mi je bilo vredno cimanja i para.
E sad, ovaj trejler deluje užasno, cene smeštaja su skočile, karte na dobrim sedištima su rasporodate. Lokalno mogu da pogledam ili na 70mm ili IMAX sa laserima... ali po trejleru film nije vredan ni gledanja.
Volim Nolana, znam da će zaraditi, ali nakon što su ga toliko nakitili Oskarima za Openhajmera nadam se da će sa ovim malo da malo da otrese nazad na fabrička podešavanja.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 131 / 131 Prikazano od 3251 do 3256 (ukupno 3256 rezultata)
Tema 896
Poruka 52,780
Serija 693
Filmova 399
Prijevoda 13,927
Član 9,605

Online korisnici (0)

Nema članova 45 gostiju 90 botova Ukupno: 135

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

211

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više