Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Filmska preporuka
  4. Filmovi

Filmovi

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 128 / 130 Prikazano od 3176 do 3200 (ukupno 3228 rezultata)
Posle treće epizode Pingvina retrogradno sam pogledao https://www.rottentomatoes.com/m/the_batman The Batmana iz 22 godine. Film je... dobar odličan šta znam mračan je i isti kao i serija. Mračno zajebano ozbiljno. Gledao sam Pingvina 1, 2, 3 pa Film pa danas e4 Pingvina koja je throwback u neko ranije vreme. U stvari uopšte ne bi odvajao film i seriju. Negde sam pročitao da je Pingvin trebao biti b radnja nastavka filma ali su se onda odlučili da ide kao posebna serija. I deluje tako. Isto predivo.
Photo
2 0
ja poceh sinoc prije utakmice ;D goli pistolj, dodjoh do scene kad drebin maniti upada u bolnicku sobu da posjeti oj simpsona, i lik brate na krevet ono, zena pored place, drebin se pozdravlja sa njom, pricaju nesto i veli lik lagano:
dje ovaj?
-pa eo ga odje jebote...
znaci okinuo sam se, mogli su slobodno film tu zavrsit. legendarni lesli nilsen, on i onaj otac dzefa bridzisa iz hot shotsa i aviona, ne treba ti vise.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
Pogledao sam novi film Jorgosa Lantimosa, Sva lica dobrote. I moram da priznam da nista tu meni nije jasno.
0 0
Konačno sam pogledao Bitldjus iz 1988. Jako me je zasmejao Majkl Kiton, dopala mi se ta transformacija. Oseća se duh osamdesetih i pečat Tima Bartona. Jedva cekam da pogledam nastavak, koji uskoro stize na striming.
0 0
Mind Body Spirit
https://www.imdb.com/title/tt26748538/
rip off hereditarija, i to besramno, ali o5 nije ispalo lose pogotovo za jedan ff film. gluma iznenadjujuce dobra, dvije strasne fore sa yt reklamama  ;D. overol, moze proc, nije standardno ff smece.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Pogledao sam Alien Romulus konačno i negde sam zadovoljan. Bolji su od ovih prethodnih. U stvari ne znam možda i nisu Tu su negde. Ne znam ovi filmovi u zadnje vreme su svi kao da ih piše AI.

Ovaj zadnji Hellboy je recimo dobar.. horor.
Običan žanrovski horor bez puno veze sa originalnom pričom.
Svejedno vredi pogledati.
Photo
0 0
Pogledao sam u bioskopu film Dražen, Danila Šerbedžije. Veliki sam fan košarkaškog Mocarta i ovo je za mene bilo jako emotivno iskustvo. Jer je film fokusiran vise na one ljudske, da tako kazem stvari, u odnosu na kosarkaske. Kosarkasku stranu bi mogli da ekspoatisu i neki drugi autori. Voleo bih da jednog dana bude napravljena serija, po uzoru na HBO-ov Winning time.
1 0
Pogledao Joker: Folie a Deux.

Kakva je ono budalastina, ne mogu da vjerujem koliko je losiji film od prvog.

Ovaj koncept mjuzikla mi se nikako ne uklapa u film, totalni promasaj.
Hasta la vista
0 0
Ovaj novi Crow šta znam nije baš nešto pogođen. Razumem šta su hteli da naprave. Nije da sam izgubio vreme gledajući, ima svojih kvaliteta ali nije neko epsko ostvarenje.

Elevation solidan sf film mada deluje kao konglomerat sličnih.
Photo
1 0
Red One

super film, baš ono za razonodu.. dobre fore
Spoiler
npr. kako su ubacili Krampusa u priču, pa opaki Snjegovići

i dosta klišejiziran kraj, ali preporuke.. ipak glumi Chris Evans ;D
1 0
A Real Pain
imdb.com/title/tt21823606/
Ovo je lep, intiman film(verujem da su ga mnogi gledali posto je kandidovan za Oskara,a i dobijao je vec nagrade), za koga bih pre ocekivala da je na Sundance festivalu nego u Holivudu. Prica o dva brata,porodicnim vezama koje se (ne) odrzavaju, postovanju porekla i vere. Dijalozi su napisani s duhom, odlicna rezija a i gluma pre svega Kieran Culkina koji je stvarno za Oskara odgumio bipolaran lik brata koji je ranjiv i pun ljubavi prema bratu, babi s kojom je ziveo i celom svetu. Preporuka.
2 0
Nažalost nije kandidovan za film (scenario i sporenda uloga), iako je po meni trebao biti jer konkurencija i nije neka.
Krenuo sam lagano da gledam kandidate i baš je slaba godina, daleko lošija od prošle.
Za sada odgledao Anoru, A complete unknown, Conclave, Emilia Perez, Substance i Wicked.
Svi su mi meh, osim Emilie Perez i Substance koji su mi užasno loši.
1 0
Slazem se. Prosto su sve slabiji filmovi(ovaj gore o kom sam pisala je dobar ali vise bi isao za neki festival nezavisnih autora nego kao hit za siroke mase). Substance je trebalo da bude nekakva satira za ejdzizam a samo je odvratan i povrsan+Demi Mur nije nikad znala da glumi ali je bar imala nekakve facijalne ekspresije koje vise nema posle plasticnih operacija.
0 0
Pogledao sinoć Brutalista.
Spoiler
Baš sam uživao u prvoj polovini, u drugoj ne toliko. Otišao je u neki čudan mračni smer.
Brodi je izneo ulogu dosta dobro. Moram da pogledam još Sing Sing, ali zasad mi je favorit kod muškaraca.
1 0
Brutalist me je deprimirao
Spoiler
toliko je tezak,mracan bez nade za glavni lik a vrlo su retki neki trnuci kad zivi zivot dostojan coveka, cak i kraj koji je svetliji ne moze da ispravi ovo mracenje, bar za mene
.Brodi odigrao za nagradu.
0 0
Pogledao Sing Sing sinoć, solidan mi je.
Spoiler
Baš me iznedadilo da je film baziran na stvarnim događajima i da glume ti ljudi.  :clapp
1 0
Nisam mogao nigde da nadjem I'm still here, ni da skinem ni da kupim, pa sam se setio da upalim VPN na Brazil.
Može da se gleda sa engleskim titlom, može i da se skine. Obrišite razmake, moram ovako da botovi ne ideksuju.
Spoiler
filmest o r r e n thds.net/filme-ainda-estou-aqui-2024/
0 0
faks86
Nisam mogao nigde da nadjem I'm still here, ni da skinem ni da kupim, pa sam se setio da upalim VPN na Brazil.
Može da se gleda sa engleskim titlom, može i da se skine. Obrišite razmake, moram ovako da botovi ne ideksuju.
Spoiler
filmest o r r e n thds.net/filme-ainda-estou-aqui-2024/
Je l' vredi film? Da ne gledam džabe.  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Pa ok je. Svi filmovi koje sam nabrojao zasad su ok ( osim emilije perez ), nekako nista ne dobijas ako pogledas niti ista gubis.

Uzmem pa se zapitam sta uopste ocekujem od filmova, onda se setim koliko su dobri bili kandidati prosle godine. Tada nisam znao ko zelim da pobedi jer sam imao nekoliko favorita. Sad od nekoliko prosecnih filmova trazim jedan da se ubedim da je vredan navijanja.

Sent from Tapatalk

2 0
Ja odgledao The George, moram priznati da me nakon malo usporenog početka film poprilično oduševio. U svakom slučaju preporučam. Glavna glumica ima prekokrasne okice ... možda i zato :)

I kad već nabrajam što me oduševilo od novije kinematografije, definitivno tu spada The Wild Robot - crtić koji nije samo za djecu, glavni oksimoron je da se na kraju pokaže da robot ima "veće srce" od ljudi - ne zato jer ima osjećaje nego zato jer u njemu nema predrasuda, straha od nepoznatog, zloćestoće itd.
0 0
Pogledao sam robota super je.
Takođe pogledao sam Flow divan film apropo Oskara. Melanholičan poetičan emocionalan alegoričan animirani film.
Photo
1 0
trejning dej
reprizirao neku noc, otud i ovo zanimanje za reprizu d silda.
pricam zdrugom, isto fan filma, ono ne da ga, znaci denzel i to je to.
stos mene tice, itan pa sve ostalo, kako je lik raznio ulogu. one pocetne scene dje je sav pogubljen, dje ga alonzo pegla da mu ne da progovorit a ovaj mrco mrceni ne smije ga pogledat, sav pogubljen, pa ono zgudrom...
kakav filim sunce ti krvavo, nikad vise... alonzo nevidjen govnar. nagledao sam se filmova, ali ovo... pa ono da mozes da udjes u ekran da ga zadavis. e da, tuko salamanka i hektor!
kartanje je bilo... aj dont nid dis sit, am aut...
c/p
2 0
Kad smo kod repriza:
Riders of justice
https://www.imdb.com/title/tt11655202/
Proslo je dovoljno vremena da mogu da ga ponovo s velikim zadovoljstvom gledam. Odlicna crna komedija(bas crna!),koja se dotice ozbiljnih tema na prividno lak nacin. Ekipa glumaca na najvisem nivou. Evropski film u svom najboljem izdanju: duh i duhovitost, apsurdnost i zivotnne tuge, humanost .
Da ne zabboravim ovo s cim pocinje i zavrsava film

https://www.youtube.com/watch?v=KYDabozyZT4
2 0
uh, taj je odlican, cini mi se da je korona zima bila, nesto pred novu ili malo poslije da sam gledao. ali opet ce mi nekako mads vazda bit hanibal.
jebi ga.
c/p
1 0
Da, meni i pijani profesor(Another round). Ustvari u svim filmovima je  :smfor (26):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 128 / 130 Prikazano od 3176 do 3200 (ukupno 3228 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 73 gostiju 3 bota Ukupno: 77

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

77

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.