Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Nešto o meni :D

Nešto o meni :D

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 63 rezultata)
Pozdrav ekipa moje ime je Kristijan i dolazim iz Hrvatske na ovom forumu ću biti pod nazivom El loco
obožavam filmove i serije te zahvaljujem unaprijed svim prevoditeljima na njihovom trudu :D

veselim se našem druženju :D  :EmoticonClapping2
1 0
Dobro nam došao, El loco.
Uživaj na našem forumu.  :happy2:
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
El loco
Pozdrav ekipa moje ime je Kristijan i dolazim iz Hrvatske na ovom forumu ću biti pod nazivom El loco
obožavam filmove i serije te zahvaljujem unaprijed svim prevoditeljima na njihovom trudu :D

veselim se našem druženju :D  :EmoticonClapping2

pozdrav Kristijan  :beer2: šaljem ti poruku  :smfor (26):
0 0
Pozdrav svima, već neko vreme sam ovde pa da kažem i ja neku o sebi, zovem se Željko i dolazim iz Srbije, igrom slučaja sam uz pomoć Faks86 saznao za ovaj sajt i moram priznati da sam oduševljen pričom i ljudima koji su ovde. Naravno, podrazumeva se da obožavam filmove i serije, i hvala svim prevoditeljima na uloženom trudu da nama korisnicima obezbede kvalitetno uživanje uz omiljene naslove. Posebno bih istakao baš pomenutog Faks86 zbog uloženog truda u prevodima kad je u pitanju Španska kinematografija na koju sam poslednje 2 godine žestoko navučen. Bavim se IT-em preko 10 godina pa ako mogu da pomognem u tom segmentu bilo kome (kako Windows, tako i Apple platforme hardware/sofware i zamoliću administraciju da otvori sveobuhvatnu temu na forumu) a nemaju konkretnu temu na forumu za bilo kakav problem koji ih muči i još uvek nisu u mogućnosti da je otvore neka se slobodno jave u PM (Dok ne dobijemo temu). Nije reklama ali kad nam svi ovi vredni ljudi ovde izlaze u susret i od nas ne traže ništa za sav uloženi trud, što ne bi i mi nešto korisno uradili za njih i eventualno pomogli korisnicima da se reši bilo kakav problem koji imaju.

Hvala i svim članovima kako korisnicima tako i administraciji sa kojima sam bio do sad bio u kontaktu (da ne nabrajam sad sve) na svim rečima dobrodošlice, pojašnjenima nekih stvari, itd.

Pišemo se narode. Živi bili.
7 0
:bear3:
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
1 0
:happy2:
1 0
Ja sam Marko, dolazim iz Srbije i volim filmove i serije da gledam, naravno kada se ima slobodnog vremena... Serije u doba mladosti sam obično gotivio tipa Saut Park, Femili Gaj, D Simpsons itd... Sada gotivim da gledam Bull-a to je zadnja serija koja da kažem me je zainteresovala. Naravno Vinter iz kaming se čeka...  :lol2:
1 0
:beer2:
0 0
Filip iz Slavonije. Volim filmove i serije. Tko bi rekao,.... :smfor (24):
1 0
Pomozite  :thspaz gdje komentirati,ništa mi nije jasno.Prvi put sam na nekom forumu. :EmoticonPrayer2
mare<3
0 0
kad bismo barem imali preko 500 tema u koje se može pisati.. oh wait.

Photo

0 0
takođe volim serije i filmove
pozdra svima
0 0
ivana iz zagreba, arhitektica ;D
0 0
arhitetka. pa kad se zaigras ne znas vise sta je pravilno.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Pozdrav svima, evo da se još jednom predstavim. Zovem se sanja i dolazim iz hrvatske. Gledam jako puno serija, manje filmova, a najviše obožavam, ali obožavam čitati knjige. Malo sam slaba sa engleskim pa sam tražeći po internetu pronašla ovu stranicu i vaš forum.  Hvala svim prevoditeljima što se toliko trude prevodit sve ove serije i filmove kojih je svakim danom sve više
1 0
pozz.
ja sam lina i dolazim iz hrvatske, iz pule.
volim naravno serije i filmove, a osobito one koji imaju i "svoju" knjigu.
2 0
Pozdrav svima! Zovem se Jurica i dolazim iz Hrvatske. Nekada sam i prevodio filmove, ali sad nemam više vremena. Sad uglavnom pogledam pokoju epizodu dobre serije ili film prije spavanja i vikendom.  ;D
2 0
Gavranko
Nekada sam i prevodio filmove, ali sad nemam više vremena.

Pozdrav ;)  koje filmove?
0 0
Uglavnom komedije i SF. Davno je to bilo, dok još nije bilo SW. Razlog je bio što su dostupni titlovi bili često loše prevedeni, a cura nije znala engleski pa se ja uhvatio prevođenja. :D
0 0
Pozdrav svima, moje ime je Vuki, dođoh iz Srbije u vaš vilajet u potrazi za prevodom serije UnReal...kad ono ...  i evo mene :D
Elem, naravno da volem serije i filmove... u poslednje vreme više serije, nekako su mi kvalitetnije...
Videh sad da je ovo Forum za prevoditelje, jedno veliko Xvala na Vašem uloženom trudu da nama gledaocima (iliti tutumracima :D)
obezbede kvalitetno uživanje uz omiljene naslove.
Eto, za ovo prvo šaranje, dosta od mene, nadam se da ćemo lepo ćakulati i družiti se :D

Pozdravko
3 0
Pozdrav, moje ime je Janko, imam 35 godina i dolazim iz Velike Gorice.

Nego, vidim par postova iznad nick 'coa', jel to isti coa s radnici.com? ;D
2 0
coa i radnici je nespojivo.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
3 0
coa
coa i radnici je nespojivo.

baš sam pomislio da si to ti
coa basketball i još hardena imaš na avataru, kakve su slučajnosti?
izgleda da velike :)
0 0
maknucu ga brzo, previse se ispucava za 3 u zadnje vrijeme.
c/p
0 0
Pozdrav, Danijel (Slavonski Brod), nedavno sam se pridružio vašoj maloj ali koliko vidim rstucoj zajednici, pa rekoh da se predstavim. Na vašu stranicu me dovela podraga za titlovima prvenstveno određenih serija (Happy!, Maniac, Catch-22...) koje nisam mogao naci nigdje drugdje. Nikada prije nisam sudjelovao niti na jednome forumu, pa rekoh da probam, negdje covijek mora nauciti. Vidim da je bilo brisanih postova vjerovatno iz raznih razloga i mojih pogrešaka pa se ispricavam svima koji su morali editirati ih zbog mene, ili su bile nedovoljno opširne, nekonkretne ili kompilacija necijih tuđih rzmisljanja (kako me je ljubazno upozorila jedna od vaših moderatorica), ali nismo svi literarno nadareni, recimo u temi o preporuci posljednje procitane knjige sam naveo knjigu koja me oduševila i paste-o sam kritiku sa neke stranice (bolje ce profesionalac opisati i docarati djelo, nego da ja pišem gluposti) pomislih, samo želimi staknuti da su bile nenamjerne i produkt moga neiskustva, pozdrav svima i unaprijed se ispricavam za iskrene pogreške koje se dogode. Nastavite s odlicnim poslom!
5 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 63 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 64 gostiju 3 bota Ukupno: 68

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

68

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.