Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Nešto o meni :D

Nešto o meni :D

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 63 (ukupno 63 rezultata)
JoxerTM
GloomzoR
uskoro bi se trebao i ja pridružiti doprinosu :beer2:
Reci da su azijske, pliiiiiiiiiiz!  ;D

Dobrodošao!

Hvala. Nažalost nisu, ali i sve drugo je nadam se dobro :smfor (6):
0 0
:smfor (2):

Strpljen-spašen, kažu, ali meni se čini da ću otegnut papke prije nego se dogodi spašavanje.  ;D
0 0
ljubitelj evropskih kinematografija, slabije Holivuda
0 0
Pozz ekipi, ja sam Antonio pod nickom shadowfax090, veliki sam obožavatelj filma i serija, stoga svaka preporuka za neki dobar SF, Avanturistički film, akciju, komediju, povijest, slobodno predložite!!!
2 0
shadowfax090
Pozz ekipi, ja sam Antonio pod nickom shadowfax090, veliki sam obožavatelj filma i serija, stoga svaka preporuka za neki dobar SF, Avanturistički film, akciju, komediju, povijest, slobodno predložite!!!
Povijest ne gledam.

scifi+avantura+akcija+komedija evo ti ako znaš engleski (lošiji titlovi):
https://www.youtube.com/watch?v=RBHjs84evZU&list=PL6xVgUZ4UP2PQbeQIhNFvMHXEaasydD9i
ili ovdje (bolji titlovi):
https://www.viki.com/tv/38357c-reset#episodes

Službeno i džabe.
1 0
pozz ja sam ranko iz hrvatske... hvala svima koji se trudite i prevodite  (y) (y) (y)
1 0
Pozdrav svima, ja sam Božidar, živim u okolini Užica. Imam 30 godina. Volim crtane filmove, dečje serije (Moćne rendžere haha).
Kolekcionar sam DVD diskova i VHS kaseta.
Interesuje me btw, kako mogu dodati titlove na sajtu?
0 0
1980. Godište. Živim u Vojvodini/Srbija sa ženom i dvoje dece.
Sada mi je lakše kada sam dostigao 20 postova, pa mogu i da se predstavim :)
Registrovao sam se pre par godina, ali sam i zaboravio na to. Inače naravno da volim filmove(dokumentarne i igrane) i serije, kao i mnogi ovde. Volim I muziku, sport itd.
Dugogodišnji sam "skidač" titlova, nikada ništa nisam preveo, a koristim ih za sopstvene potrebe, uglavnom snimam filmove i prevode na usb fleš i gledamo na televizorima, porodično i individualno. Hvala svim prevodiocima.
Mnogo sam toga pogledao, da mi se dešava i da nešto znam da sam gledao, ali se ne sećam ničega, pa mi bude ko novi film, a nekada se setim posle pola filma da sam gledao. Preko IMDB povezujem režisere, scenariste itd. i tako istražujem.
Ne gledam trejlere, ne čitam recenzije i spojlere pre nego što gledam film ili seriju, pa i u preporukama tako navodim da u kratkim crtama samo naglasim šta se meni dopada.
5 0
Pozdrav društvo. Red je da se predstavim kad uđem u novo društvo. Gordan iz Zaprešića. Iskreno, za sad tražim još jedno mjesto s kojeg mogu skinuti nove titlove. Za kasnije ćemo vidjeti. Još listam po forumu da vidim koje sve teme imate.
3 0
Moram priznati da sam sad već prilično frustriran. Nemam načina komuniciranja s moderatorima, postove brišete kako vam padne na pamet, nemam pojma po kojim kriterijima niti zašto. Jedini način da shvatim zašto neke komentare uz serije brišete, a neke ne je da ovdje napišem poruku u nadi da će mi netko objasniti o čemu se radi. Kako ste uopće zamislili da netko dođe do 20 postova ako ih većinu obrišete?
0 0
gordan1965
Moram priznati da sam sad već prilično frustriran. Nemam načina komuniciranja s moderatorima, postove brišete kako vam padne na pamet, nemam pojma po kojim kriterijima niti zašto. Jedini način da shvatim zašto neke komentare uz serije brišete, a neke ne je da ovdje napišem poruku u nadi da će mi netko objasniti o čemu se radi. Kako ste uopće zamislili da netko dođe do 20 postova ako ih većinu obrišete?
Napises smislen post i nece ti ga niko obrisati.
Hasta la vista
3 0
Da se i ja prestavim, zovem se Jovica i dolazim iz Banja luke, imam 39 godina i radim kao serviser za motorne pile i kosilice, dugo godina sam bio u folkloru. Od zanrova volim akcijone i naucnu fantastiku.
5 0
velkom tu hel dud.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 63 (ukupno 63 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 40 gostiju 4 bota Ukupno: 45

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

45

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.