Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Nešto o meni :D

Nešto o meni :D

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 2 / 3 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 63 rezultata)
:beer2:
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
1 0
Evo mene od danas na forumu. Zovem se Milan, dolazim iz Slovenije. Volim dobre serije, ponekad i koji film, ali serije su mi zakon. Naročito volim serije o policajcima / chicago pd, the Rookie , fbi i slične/. V osnovnoj školi su nas učili srbskohrvatski jezik, ali od osnovne škole prošlo mnogo vremena i malo sam zaboravio tako, da se izvinjavam ako kod koje riječi pogrešim hahahahahaha.

Znači nakratko: lud za dobrim serijama, sretan što sam pronašao ovu stranicu i puno pozdravljam sve članove

Milan
7 0
Dobro nam došao.  :beer2:
0 0
Zovem se Dalibor, iz Leskovca sam iz Srbije. Pravi sam seriofil i gledam sve i svasta. Sasvim slucajno sam saznao za vas forum i to je naradosnija vest ovog leta. Jer konacno mogu da zavrsim Lovesick i Catastrophe i odgledam American Vandal. Hvala puno, citamo se.
1 0
:beer2:
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
Zovem se Marko, iz Srbije sam. Inace sam osoba puna nelogicnosti koje ni sam ne razumem, tako da ne znam kako da opisem sebe na pravi nacin.

Volim da gledam kvalitetne filmove/serije, igram Counter Strike ceo svoj zivot, izlasci, druzenje standardno.
2 0
Cao ljudi, Aleksandar je. Nisam siguran da cemo se bas pisati cesto da budem iskren, prijavio sam se ovde kako bih imao pristup titlovima za manje poznate serije, koje samo ovde nalazim... kao sto sam gledao Godfather of Harlem prethodnih dana, ali mi je tesko na engleskom da pratim.
Dosta slenga, skracenica, brzog pricanja i eto meni problema bez titla.

Omiljene serije Prison Break, Dexter i LOST, omiljeni film Donnie Darko.
:bear3:
1 0
Dobrodošao :)  :bear3: :thcheerleader3
0 0
Buon giorno. Eto mene javljam vam se iz karantene (korona je u điru). Zovu me Dome, sam se zovem D******k ;D a većina me zna kao dome-nasty. Volim pivo, volim vino (istarsku malvaziju a može i Vrbnička žlahtina), pa viskić, štokić, đin i to, a i serije volim. :beer2:
Dolazim iz Istre, imam 27 god, plave oči i visok sam 190cm, a puca mi je
Spoiler
:smfor (21):
cm  ;D
Najdraži glumac mi je, of kors Rocco Sifredi. Čovijek se uživi u ulogu do jaja.
No eto i ja napisah nešto tek toliko da ne dobijem ban ...

Pozdrav ekipa  :bear3:
4 0
useri valjda već znaju da mogu samo gljiviti na sajtu.. a znaju i neki razinaši, zato i dalje ne pišu.. opušteno, Dome  :beer2:
1 0
Pozdrav svima.
Red je da se i ja predstavim. Ja sam Necka, iz Zemuna, nekad bila filmofil, sad nalazim opravdanja da preskacem filmove. Dok se ne zainatim pa onda satima i danima gledam filmove i serije bez prestanka.
Volim da popijem, volim da pojedem, hedonizam mi je glavno zanimanje. I od kafa priznajem samo espreso
A sad odoh da dalje uzivam
2 0
:clapp

Suzdržavam se godinama, ali moraaam.

Čekam da netko citira iz stare narodne bajke:
Ja sam jež, svemu selu knez, savit ću se u trubicu, ubost ću te u guz... um... u gubicu!  ;D

Što se kafe tiče, nema do sikteruše, a u slučaju određenih tegoba, može i proćeruša.

Photo
3 0
Jos jedan Zemunac  ;D Volim serije, filmove, knjige, nekad kvalitetne nekad teski sund.
Jedino se sa muzikom ne zezam - tu sunda nema  ;D
0 0
ja sam iz istočne Hrvatske, više volim čitati nego gledati serije i filmove ali pošto dolazim u kombinaciji s ženom a ona voli sve što je pametno, uzbudljivo i dugačko (mislim na serije) tako i ja provodim mnoge sate gledajući tuđe epizode... volim dobar sitcom i naravno neizbježni WIRE...pozdrav svima...
2 0
Goran iz Beograda, kao i većina ovde sam zbog retkih titlova. Nekoliko puta sam i sam probao da prevodim, ne filmove i serije, to i može da se nađe. Pokušao sam da prevedem dokumentarac o prirodi, pre svega da bi moju decu privukao tome, ali sam već u prvoj polovini odustao. Izuzetno teško za nekog ko nije odličan poznavalac jezika.
Zbog toga izuzetno cenim sve ljude koji to rade, naročito one bez zarade.
1 0
Zovem se Duško, iz Novog Sada sam. Sasvim sam slučajno nabasao na vaš forum u potrazi za titlovima i kvalitetnim preporukama za serije i filmove. Veliki pozdrav
2 0
Duško
Zovem se Duško, iz Novog Sada sam. Sasvim sam slučajno nabasao na vaš forum u potrazi za titlovima i kvalitetnim preporukama za serije i filmove. Veliki pozdrav

Dobro došao :) :bear3:
0 0
Dugo sam "profesionalno" u poslu prevođenja, pa nemam vremena da doprinesem u tom smislu, ali sam se svakako registrovao kako bih podržao još jednu zajednicu entuzijasta. Inače sam član i na ostalim forumima ovog tipa, pa mi je čast da budem i ovde.

Kratka biografija: - Dobronameran
-Voli filmove i serije, pre svega dobru dramu,  a onda i naučnu fantastiku
-Veliki ljubitelj filozofije i klasične muzike
-Sakupljač svega opskurnog
-Mistik
"We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time."
3 0
Pozdrav svima, ja sam Vlada, dolazim iz Srbije :)
0 0
Zdravo, ja sam Gorana. Kao prvo veliko hvala svim prevoditeljima, svaka cast na trudu i radu.

Nisam se registrovala prvenstveno da skidam titlove. Slucajno sam vidjela da je jedan moj post izbrisan, mozda je neko pomislio da je u pitanju nabijanje postova, meni to ne smeta.

Sumnjam da cu biti pretjerano aktivna na forumu iz razloga sto u ovom trenutku ne gledam skoro nista. Pogledam nove epizode Mom i Young Sheldon, vecinom i bez titla.

Situacija sa serijama je sve gora i gora, a filmove uz posao i dijete bas i nemam vremena da gledam.

Mozda uz vas vidim da neku novu seriju vrijedi gledati.

Pozzzzz

0 0
Bok svima,

Zovem se Marin, dolazim iz Hrvatske. Slučajno sam naišao na ovu stranicu, a vidim da postojite još od 2016. godine. Član sam i drugih foruma PO, titlovi ali koliko sam dosad vidio vaša stranica je najbolje napravljena, ugodna boja, popis serija i filmova titlova stvarno super napravljeno s dosta informacija.
Inače sam veliki obožavatelj filmova i serija i njihov kolekcionar i nadam se ugodnom druženju ovdje. Također, hvala svima na trudu na kvalitetnim prijevodima.

Pozdrav
6 0
dobro ti ucinjelo ;)
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Pozdrav svima.

Veliko hvala na vrhunskim prevodima, zaista je uzitak gledati serije i fillove sa vasim prevodima.
0 0
Pozdrav svima, ime mi je Filip i dolazim iz Splita.
Velike pohvale svim autorima na trudu i radu u prijevodima, uskoro bi se trebao i ja pridružiti doprinosu :beer2:
1 0
GloomzoR
uskoro bi se trebao i ja pridružiti doprinosu :beer2:
Reci da su azijske, pliiiiiiiiiiz!  ;D

Dobrodošao!
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 3 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 63 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 40 gostiju 4 bota Ukupno: 45

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

45

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.