uz blagoslov zenskih admina otvorio bih ovu temu, koju evo planiram... odavno. pa krenite, ja cu izbacit par omiljenih, necu radit dubinske recenzije, ali ocu nagrdit par piva kad mi pane nam. ako temi nije mjesto odje, premjestite, a ako jes... onda super, jel. ajmo:
moje omiljeno, ima boljih, ali...

malo 'zanatskih' kroz nos prolazi prelijepo, mamurluka bez, jes skupo, ali... jebi ga, ne volim da se trujem. BRKA:

melisa

i za kraj, jedan belgijanac, ono kad ocete da se udesite. iz mehelena, ko se pegla oko kladionice znace
za grad, ne znam za pivo.

da recem, slike nijesu moje, ovo moje sto imam podijelicu ako tema zivne, a nadam se da oce. sve najbolje u ovu godinu. cmok.
moje omiljeno, ima boljih, ali...
malo 'zanatskih' kroz nos prolazi prelijepo, mamurluka bez, jes skupo, ali... jebi ga, ne volim da se trujem. BRKA:
melisa
i za kraj, jedan belgijanac, ono kad ocete da se udesite. iz mehelena, ko se pegla oko kladionice znace
za grad, ne znam za pivo.da recem, slike nijesu moje, ovo moje sto imam podijelicu ako tema zivne, a nadam se da oce. sve najbolje u ovu godinu. cmok.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0
0

slicno kao kod nas majstor za pivo samo je nase daaaaleko skromnije.