Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pivo

Pivo

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 16 / 16 Prikazano od 376 do 398 (ukupno 398 rezultata)
jes da treba ulozit, ali kad se poslozi (mene je prvi ispao stvarno za prosut) oko vadi.
mada je fora sto imate od soka na razbijanje (kod nas u cg tako zovemo, na mucenje ono) , ja sam imao u frizider od metvice pa reko da zviznem casicu poslije limuna. eto tako, ispade ne pitaj, nije moja slika, mislim ne mene kao juzera, dosta sam ljepsi:
Photo

c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
ne treba sejker, samo je bitno after svog tog alkohola - ispod 0,3 necega ? prvo sok od limuna ili limete jos bolje dodat ovaj sirup, tj, sok na razbijanje. pa onda polako malo koke, pardon koka kole preko leda polako.
i to je to.
za after efekte aj dont ker.
e da, ne kombinovati sa... jer... super je, ali je poslije bas lose sa psidzom, psihom. trast mi.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
pokloni mi drug za rodjendan sejker sa propratnom aparaturom, onu kasiku sa zicom araund sam morao guglat, uglavnom, navikavam se.
nocas pade test sa kumom, i sve bi ok dok... znaci ljuce paprike u zivotu izio nijesam, a inace nista mi ljuto nije. pa smo morali gasit sa dzim konikom (pg naziv za dzin tonik sa pink dzinom) , eo ne znam.
pobjegoh na vrijeme jer inace krenu snijeg, a taman sam misio da  zadokolicm sa nolanom i tenetom.
eto tako, sori na ovom riportu, morao sam jebi ga.
c/p
0 0
buraz donio, slika krop i te fore...
Photo
haj ho lec gou... hail satan ;) kume, dark sajd i te fore, trololo...
c/p
0 0
https://www.nytimes.com/2023/07/13/dining/anchor-brewing-closing-beer.html

Anchor propao, hoce radnici da ga otkupe. Popio california style lager u to ime, i nije bio nesto. Normalan lager samo 5 puta skuplji.

Sent from Tapatalk

0 0
o5 120 danaH...
zasto ne pijete djeco...
vesic, pevac... o da da...
ne onaj tik tak vesic no rakija.
c/p
0 0
veljkov
coa
@veljkov
imasi jos neku preporuku za sljivu?
ono jes ljeto pa sam je batalio, ali ljeta su kod mene na selo povratak na slivu  ;D
Ne znam sta bih ti rekao. Sve to neka teska komercijala. Za mene je Jelicki dukat bio otkrovenje.
Ako nisi, probaj Bojkovcanku (10 god. staru), pogotovo ako volis da probas nesto drugacije (a drugacija je zbog dudovog drveta u kojem odlezava). Njihova dunja je takodje vredna probe.
5e po kafana kod nas. jezdic 6, vesic, pevac & crew 2.50 do 3.
c/p
0 0
coa
veljkov
coa
@veljkov
imasi jos neku preporuku za sljivu?
ono jes ljeto pa sam je batalio, ali ljeta su kod mene na selo povratak na slivu  ;D
Ne znam sta bih ti rekao. Sve to neka teska komercijala. Za mene je Jelicki dukat bio otkrovenje.
Ako nisi, probaj Bojkovcanku (10 god. staru), pogotovo ako volis da probas nesto drugacije (a drugacija je zbog dudovog drveta u kojem odlezava). Njihova dunja je takodje vredna probe.
5e po kafana kod nas. jezdic 6, vesic, pevac & crew 2.50 do 3.
Ne znam vise sta bih rekao za cene po kafanama. Po njima je inflacija 150%.
Inace ako te put nanese u ove krajeve moras da odes u Zemun u kafanu "Pod lozom". To sto ima tamo nema nigde.
Vredi doci samo zbog nje.
0 0
poceo je neki ng bazar kod nas na trg. brat mi bio rece da je naisao na neku sljivu 15g odlezala, veli ne bi se micao da ga nije zena onako ispod obrve pogledala.
to mi je zicer bas. danas sam neku dunju zutu na brzinu odradio, onako s nogu, dosta jaka a i sa cijenom.
c/p
0 0
ok, stigla neka piva iz domace radinosti ( :? ??)
slike evensli sjutra.
uglavnom, lokalna pivnica, bozicno pivo, pa'i sad:
14% !!! tamno.
neki mikro bru izvalio nedavno:
belgijanac tripel 9,3 - sad testirao... oko vadi.
eto tako.
ipu sam uzeo isto, necu je dirat nema smisla.
c/p
0 0
Heineken najjaci ;D
0 0
Ni korona nije losa ;D
0 0
Moras prvo da se vakcinises.

Sent from Tapatalk

1 0
Luka23
Heineken najjaci ;D
u cemu?
c/p
0 0
Trenutno mi je C4 od Nove runde najbolje pivo koje se može popiti kod nas.
0 0
izbaci koju sliku bro,
ja se u zadnje vrijeme, doduse poslije rakije, nasibam od niksickog no filter tocenog, fino pane, jebi ga ozedni se.
Photo
fino lijega, ostavlja crte po krigli sto je dokaz kvaliteta.
edit:
nijesam ja ovo slikao. nasao sam na internet, globalnu mrezu.
c/p
0 0
Photo
makoh se sa radze manje vise.
cirkam piva ova nasa, cg, imamo ih pomalo u zadnje vrijeme. dostavljaci zajebavaju, ovih kraftica. pa sam morao prevaspitavat tu djecu. ne mogu veli danas.

c/p
0 0
pio sam sinoc neki koktel sa pecurkama - masrums da  ;D
zaboravih risip, bilo je oranz nesto.
c/p
0 0
coa
pio sam sinoc neki koktel sa pecurkama - masrums da  ;D
zaboravih risip
, bilo je oranz nesto.
Dobro da si samo to zaboravio  ;D
1 0
macke u bojama.
c/p
0 0
Pšenična piva su definitivno najbolja. Erdinger, Paulaner itd.
1 0
kakav mrceni erdinger...
paulaner ok.
c/p
1 0
ko sto pije zovite slobodno. ajte ne ozuvajte se ka u svoju kucu.
c/p
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 16 / 16 Prikazano od 376 do 398 (ukupno 398 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 60 gostiju 3 bota Ukupno: 64

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

64

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.