Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pivo

Pivo

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 16 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 398 rezultata)
uz blagoslov zenskih admina otvorio bih ovu temu, koju evo planiram... odavno. pa krenite, ja cu izbacit par omiljenih, necu radit dubinske recenzije, ali ocu nagrdit par piva kad mi pane nam. ako temi nije mjesto odje, premjestite, a ako jes... onda super, jel. ajmo:
moje omiljeno, ima boljih, ali...
Photo
malo 'zanatskih' kroz nos prolazi prelijepo, mamurluka bez, jes skupo, ali... jebi ga, ne volim da se trujem. BRKA:
Photo
melisa
Photo
i za kraj, jedan belgijanac, ono kad ocete da se udesite. iz mehelena, ko se pegla oko kladionice znace  ;D za grad, ne znam za pivo.
Photo

da recem, slike nijesu moje, ovo moje sto imam podijelicu ako tema zivne, a nadam se da oce. sve najbolje u ovu godinu. cmok.  ;D
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
nesto sam sjebao sa aploadom, pa se ne vidi kako treba, izvinjavam se.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
slobodno otvaraj, pogotovo u off-topicu.. slike možeš aplodati i kod nas
Spoiler
Photo

pa onda zalijepiš ovaj kod u postu i to je to  :smfor (26):
Spoiler
Photo

pivo ne pijem, neću sudjelovati u raspravi ;D
0 0
eh, ja sam misio da oces...
c/p
0 0
coa
eh, ja sam misio da oces...

jbg, kad se ne razumijem, radije šutim (i to je moguće nekad, da) ;D
0 0
ao! dje sam dosad!? kakav ap! tnx hajd!
c/p
0 0
imam masu toga na tel, ali ono sto sam ja slikao, da vidim oce li se ko javit pa cu postavljat. nadam se da oce, pa ima li bolje bolje teme...  ;D
c/p
0 0
Ne vidim slike. Kud nisi otvorio temu pre tri nedelje dok sam bio u holandiji. Cetiri dana, sva cetiri p'jan. S obzirom da je novo trziste, osim govnjivog hajnekena, išli smo po barovima i gustirali piva. Pobednik mi je Gulpener IPL.

Sent from Tapatalk

0 0
Kabinet nisam probao, bio mi nesto bezobrazno skup. Mada u ovoj poseti kući nisam pio toliko koliko sam ocekivao. Kum kupio opremu pa on pravi svoje, ima nekoliko vrsta pa smo pili njegovo.
Paulaner pio u Minhenu u njihovom restoranu, kao med je. Mada u austriji jako tesko nalazim na paulaner dunkel. Vidim da su kod nas krenuli, ali ga puni celarevo, to mi se uopste ne dopada.
Ovo belgijsko nisam probao. Deluje da je sa čilijem. Jednom sam probao neko ovde u austriji i nije mi se dopalo, nisam ljubitelj ljutog.

Sent from Tapatalk

0 0
Ljubitelj sam Leffe piva jer mu je ukus toliko slozen da se moze pijuckati kao da je vino.
Vecina drugih su mi posle njega kao gorka vodica.
0 0
faks86
Ne vidim slike. Kud nisi otvorio temu pre tri nedelje dok sam bio u holandiji. Cetiri dana, sva cetiri p'jan. S obzirom da je novo trziste, osim govnjivog hajnekena, išli smo po barovima i gustirali piva. Pobednik mi je Gulpener IPL.

Sent from Tapatalk
hajneken ne volim, ali mi donese ujak iz italije bure sad neki dan pa ga odrasmo. mogu ti rec da nije uopste bilo lose iako ne konzumiram svijetla piva. cak i svijetli paulaner izbjegavam iako je realno dobro pivo. jebi ga, razmazise me ova psenicna i kabinetska. probacu kasnije da bacim neke slike odje. procitajte ovaj tekst ako mozete:
http://agronomija.rs/2016/istina-o-pivu/
c/p
0 0
faks86
Kabinet nisam probao, bio mi nesto bezobrazno skup. Mada u ovoj poseti kući nisam pio toliko koliko sam ocekivao. Kum kupio opremu pa on pravi svoje, ima nekoliko vrsta pa smo pili njegovo.
Paulaner pio u Minhenu u njihovom restoranu, kao med je. Mada u austriji jako tesko nalazim na paulaner dunkel. Vidim da su kod nas krenuli, ali ga puni celarevo, to mi se uopste ne dopada.
Ovo belgijsko nisam probao. Deluje da je sa čilijem. Jednom sam probao neko ovde u austriji i nije mi se dopalo, nisam ljubitelj ljutog.

Sent from Tapatalk
nije, nego je djavolski jako  ;D klasicni belgijanac rekao bih, sjajan ukus ali od 2 na vr glave  ;D
c/p
0 0
Nisam neki ljubitelj piva, ali ovo sam upamtila  iz jedne nezaboravne večeri...

Photo
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
ja ga baš baš ne volim.. ali tko bude dolazio u SB, neka se javi pa možemo u Kuću Piva na cugu (imaju odličnu kavu) ;D
Spoiler
Photo
Spoiler
Photo
Spoiler
Photo
0 0
Ja sam navikao na lager, u Srbiji baš i nisi imao neki izbor piva. Kad sam počinjao egzotika je bilo Nikšićko tamno koje mi poslužilo kao zamena za  tamnog Zofmana (kojeg je punio da li Zrenjanin ili Vršac).
Austrijanci piju naravno lager i to kao vodu, sva su prilično ista, mahom märzen.
Ali tu sledi promena, otkrivam da dosta lokala ima hausbier, što znači da ga oni prave.
Tu sam skontao da su sva ova komercijalna sranje i da nemaju veze da pivom: Hajneken, Amster, Bavaria...

U Americi sam se navukao na Pale Ale, iako imaju svoj izuzetno dobar lager - Samuel Adams.
Photo
0 0
ova pivska soba sto je ivana postavila...  :sbowing_100-106 slicno kao kod nas majstor za pivo samo je nase daaaaleko skromnije.
fakse, pa kod nas jedino sto vrijedi od tih domacih piva su tamno niksicko i proslogodisnji hit niksicko nefiltrirano:
Photo
koje je iznenadjujuce dobro, ali samo u malim bocama. limenka i zidar su daleko bilo. od srbijanskih mali jelen je ok, a lav je do prije 3god mozda, bio bas dobar i mlatio sam ga ka lud, a onda su mu ebali majku. makedonska su bezveze, ukusa bez, a od hrvatskih ne probah nista, nijedno nema u ponudi. od slovenaca je bilo aktuelno jedno vrijeme lasko, moz mislit kad je bilo dobro u onim dvolitrama plasticnim sto izbjegavam uvjek, ali probah nedje i iznenadih se koliko je valjalo. poslije je nestalo, slabo ga vidim po marketima.
c/p
0 0
Čekaj, čekaj. Nikšićko je originalno vaše (crnogorsko) i puni ga Trebjesa.
Al za tržište Srbije ga puni Apatinska pivara, i tu nastaje problem. Sve što potiče iz Apatina ili Čelareva je smeće.
Jedino što je valjalo u Srbiji, prošle godine kad sam bio za EXIT, je Zaječarsko.
Napijem se od njega, sutradan ništa. Odem na tvrđavu, prodaju Tubrog ili Hajneken... ujutru mi dođe da skočim na glavu sa terase.
0 0
da, ali vise to veze nema sa niksickom pivom, to je smece taman ka tuborg, ako ne i gore. ukusa nema a sjutra umires ni da si deterdzenta pio svu noc (doduse i vuce pomalo na deterdzent). zajecarsko sam pio par puta i nemam primjedbe, cak nema razlike izmedju zajecarskog kod nas i vas. ne znam jesu li i to uspjeli da pokvare. za niksicko nefiltrirano postoji prica da im je nenamjerno ispalo dobro  ;D sceli da izbace jednu seriju i toeto, jer se ta mutna/psenicna kod nas ne piju. i pljas! postane ultra popularno preko noci, ljudi polude za tim pivom (govorim za male flase), onda su ga naravno ubacili i u 0,5 limenke i flase - nidje veze. znaci od nasih piva, provjereno: malo niksicko no filter i limenka tamnog niksickog 0,5. toeto. imamo i onogost koje je trebjesa izbacila za 100god postojanja (valjda, ne znam), to je katastrofa od piva, voda. pi.
na exit dok sam isao bio je aktuelan tuborg, vanserijski lose. plasticne case, toplo... sjutra sto velis, ne znas ko ti glavu nosi... srecom, postojali su mnogo bolji nacini pravljenja goveda od sebe, pa sam zaobilazio taj raspad od piva. recomo, jurio sam promoterke sa epruveticama po tvrdjavi...
c/p
0 0
Jako malo kvalitetnog piva ima na Balkanu, a nije ni čudo kad su sve pokupovali stranci.
Verujem da će kraft sve više dolaziti do izražaja. Očekujem da Kabinet postane elitno pivo koja će se piti na splavovima,
dok će prave pivopije preći na manje pivare. U Novom Sadu konkretno može da zaživi Razbeerbriga (nisam ih još testirao, ali ću prvom prilikom).
0 0
Generalno nisam ljubitelj hrvatskih piva,većinom su pravi bućkuriši (mislim na ove tipa Karlovačko,Ožujsko i sl.).Ako bih izdvojio jednu,onda mi je legla ova u sredini:

Photo

Ipak,glavni favorit mi je Leffe...
Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
0 0
Koji Leffe? Blonde ili brune?
Blonde mi je ono, dosta dobro, ali brune mi je medju najboljim, ako ne i najbolje.

Sent from Tapatalk

0 0
Kod Leffea ne biram,odlicna i plavusa i brineta[emoji23][emoji23]. Iako,tamna je malo punijeg okusa pa u njoj vise uzivam☺

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
0 0
Blago vama ja vec dve ipo godine bez alkohola... ponekad cepam ovo i zaboravio sam pravi ukus piva  :smfor (2):
Photo
0 0
bolje da cepaš to nego ovčice  :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Pretpostavljam da si pre te dve i po godine momački uživao.  ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 16 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 398 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 39 gostiju 4 bota Ukupno: 44

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

44

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.