Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pivo

Pivo

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 15 / 16 Prikazano od 351 do 375 (ukupno 398 rezultata)
ova je bas prejaka. ali se zaisto ne osjeca alkohol previse, gorcina prilicno.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
pio sam neki dan strasnu krusku - fala dusku (drugov fadr) ...
lice ne osjecas after 7-8... kakav horor.
inace stopirah sa pivom duze vrijeme - znam, bas bitan intel...
slaba ponuda u pg, ovi van cg-a se ne okrecu na me...
prije nekija petnes dana se zapih sa ekipom iz ribolova stelom... kakvo je ono smece majko moja, ses sam popio betonirao sam se. pih.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
corona extra
Prilozi
0 0
pio sam Lav after masu godina... bogomi ne bi lose...
ali bice...
c/p
0 0
Kako ti se nije povraćalo od samog mirisa?
0 0
ali bice...
uzas.
c/p
0 0
batalih pivo nekih15 (petnajs!) dana. a i bar toliko cu, precerah za odmor sa svim i svacim, opet krenu surova realnost pa reko da procistim nozdrve malo  ;D
i neki dan iskocismo, cisto da izijemo nesto, aj sto cete pit, ide pivo, pivo, rakija, pivo, dunja, veli jedan drug ja cu dzin tonik. a i ja cu vala kad sam vec krenuo kao helthy , a i nijesam odavno.
bas mi leze dobro, pitah koi je dzin, veli bombaj safir, bas ga je jednostavno napravit samo limetu treba uzimat, ako nema cistog tonika moze i sveps tonik.
pa se iscimasmo ja i burazer jedan te uzesmo ovo plavetnilo ali ne nadjosmo tonik pa se okrenusmo alternativi.
sasvim ok, fino takne. odlicno prelazno rjesjenje kad ne znas vise sto ces od sebe. ali skup bombaj, platismo ga 27e...
Photo
uglavnom veza za jednu noc, ipe cekajteme  ;D eto me.

c/p
0 0
sto bi kod nas u cg rekli... aj ti sticu te ja ...  ;D
Photo
c/p
0 0
Probao bezalkoholno na krfu i bas mi se dopalo. Mislim na na blind testu ne bih provalio da nema alkohola. Photo

Sent from Tapatalk

0 0
stoeto brate i ti si poceo helti i te fore...  ;D
ja sam prije ovog ciscenja zviznuo 10ak prenajs naslova.
uglavnom ipe ali je bilo i vrhunskih pejl ejlova, iz birsipa of kors.
cim nadjem slike postavicu, mislim ne ovo sto sam ja slikao... daleko bilo...
znam da je jedna bila blizu 10%.
c/p
0 0
U doba ćovida čovek nema šta da radi nego da pije, tratim neke alternative da moze duze da traje. Tri ipe su mi dosta za fajront ako ne mezim, sto je nekih sat i po, dva.

Sent from Tapatalk

0 0
inace, ljetos dodjoh u posjed ove rakije... steta pa je pismo poslije boce dunje ali lijepo prodje kroz nos...
Photo
baj d hej dunja favorit kad... u svim kombinacijama...
ovo mi je u planu next... ali nema kod nas...
Photo
c/p
0 0
faks86
U doba ćovida čovek nema šta da radi nego da pije, tratim neke alternative da moze duze da traje. Tri ipe su mi dosta za fajront ako ne mezim, sto je nekih sat i po, dva.

Sent from Tapatalk
nikad uz pivo. ali bas. milion rostilja sam prosao i sve samo sa resetke ono po malo. ocu da pijem makse  ;D
c/p
0 0
120  :? ??
probah neki dan samar rakiju fajnali, neplanirano. stvarno se ne razumijem u rakije pa da razglabam sad, bas pitka ali gadja dobro - mali uzorak peses komata.
Photo
jaka cijena u ovaj lokal dje smo je pili, 3e.

c/p
2 0
e da,
vesic sljiva je bombonaaa.
pili je neki dan after vrk, bocu obalili nas troe, sjutra ok.
mada mi zao jedne koleginice jer sam je pogodio maslinkom posred nosa - bukvalno.
izvini milice i odje.
c/p
0 0
Svasta sam probao ali sto se tice sljive i dalje mi je "Jelicki dukat" najbolja. Ako nisi probao onda pod obavezno.
1 0
ne znam za tu.
raspitavam se.
c/p
0 0
veljkov
Svasta sam probao ali sto se tice sljive i dalje mi je "Jelicki dukat" najbolja. Ako nisi probao onda pod obavezno.
danas, tj juce sam jezdicevu probao frst tajm.
i samar samara.  :sbowing_100-106
c/p
0 0
coa
veljkov
danas, tj juce sam jezdicevu probao frst tajm.
i samar samara.  :sbowing_100-106
e bas mi drago da ti se dopala
0 0
bila mi majka u sarajevo prije 20ak dana, donijela sinu 6 pack sarajevskog.
dvije limenke svijetlog 0,5, dvije svijetlog bocuna 0,3 i dva bocuna tamnog isto 0,3. ja ova zadnja dva uzeh i bas mi legose.
nije sad neki bir revolusn ali mane ne nadjoh. ne znam za ove lagere, drugovi to pili. sejm old sejm old aj ges.
baj d hej, neke koktele miksam zadnjija 15 dana, super mi ispadaju, dadoh jednom i naziv, satanic hook, kum mi se naljuti zbog naziva ali kad je probao samo pita kolko imas ovoga...
heh...
c/p
0 0
ovoe to.
Photo
c/p
0 0
@veljkov
imasi jos neku preporuku za sljivu?
ono jes ljeto pa sam je batalio, ali ljeta su kod mene na selo povratak na sljivu  ;D
c/p
0 0
coa
@veljkov
ono jes ljeto pa sam je batalio, ali ljeta su kod mene na selo povratak na slivu  ;D
Ne znam sta bih ti rekao. Sve to neka teska komercijala. Za mene je Jelicki dukat bio otkrovenje.
Ako nisi, probaj Bojkovcanku (10 god. staru), pogotovo ako volis da probas nesto drugacije (a drugacija je zbog dudovog drveta u kojem odlezava). Njihova dunja je takodje vredna probe.
1 0
coa
ovoe to.
Photo

Trebao si probati prije 15-20 godina, tada je bila puno bolja.

Mislim da bi se uskoro mogli i ugasiti - unistio ih vlasnik, poznati ratni profiter Mujo Selimovic, koji je na slican nacin unistio mnoge druge firme.

Steta, nekad su punili i original Pepsi proizvode.
Hasta la vista
1 0
veljkov
coa
@veljkov
ono jes ljeto pa sam je batalio, ali ljeta su kod mene na selo povratak na slivu  ;D
Ne znam sta bih ti rekao. Sve to neka teska komercijala. Za mene je Jelicki dukat bio otkrovenje.
Ako nisi, probaj Bojkovcanku (10 god. staru), pogotovo ako volis da probas nesto drugacije (a drugacija je zbog dudovog drveta u kojem odlezava). Njihova dunja je takodje vredna probe.
e fala ti za ovo brate.
burazer mi zivu u bg taman cu ga izcimat. zivio.
c/p
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 15 / 16 Prikazano od 351 do 375 (ukupno 398 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 39 gostiju 4 bota Ukupno: 44

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

44

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.