1. Serije
  2. Babylon Berlin

Babylon Berlin

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 73 rezultata)
Show 314
"Zu Asche, zu Staub."

Kölnski inspektor Gereon Rath dolazi u Berlin gdje, pod svaku cijenu, mora pronaći jedan prilično kompromitirajući film. Ali to neće biti jednostavno kako se isprva činilo, i inspektor mora produžiti svoj posjet Berlinu, epicentru političkih i društvenih promjena Zlatnih dvadesetih.

Godina: 2017.
Mreža: Sky Deutschland
Žanr: povijesna drama
Glumci: Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Peter Kurth, Leonie Benesch, Severija Janušauskaitė, Matthias Brandt, Lars Eidinger, Fritzi Haberlandt, Mišel Matičević
Uredio bilja • 01.04.2026. 15:20
0 0
0 0
Koliko ep ima prva sezona? Čudan raspored emitiranja. Ja sam mislio da je ovih 6 sve kad je izašlo odjednom.
0 0
Ja nigdje ne mogu naći ove zadnje dvije ep. Čak i pakiranje cijelesezone ima 6 nastavaka !?
0 0
Uspio nabaviti 7. i 8. s Useneta,sad još treba uhvatiti vremena za gledanje  ;D. Hvala na prijevodima! :beer2:
0 0
Vjelko fala na expresnom prevodjenju serije. Radujem se jer nisam gledao nemacku seriju jos od "Unsere Mutter, unsere Vater" [a i nema ih nesto puno], koja je odlicna, a nadam se da i ova nije losa.

Ako je neko pogledao, molim za utiske, vredi li cemu!?
Hvala!
1 0
Serija je vrlo dobra. Iz početka malo zbunjujuća, dok se ne pohvataju konci. Nakon toga, teško je prestati gledati :) Izvrsna Liv Lisa Fries i jednako tako upečatljiv Peter Kurth nose seriju, u kojoj je glavni lik Gereon Rath kojeg glumi Volker Bruch malo zbunjen  :? ?? Što se tiče 7 i 8 epizode ima ih ali su na španjolskom a ne njemačkom, što mene osobno nije uopće smetalo jer sam podjednako loš u oba.  :smfor (9): Uglavnom, svakako gledati.
0 0
Opako sam se nameracio da je pogledam, ali me koci 7 i 8 epizoda. Gnusam se na kojekakve sinhronizacije, pa mi se na da gledati dok ne dobijem pomenute epizode na nemackom.
0 0
Je l' neko uspeo da nedje 7 i 8 epizodu na nemackom?
Kontaktirao sam prevodioca serije, ali i dalje nemam odgovor.
0 0
Svaka cast i hvala na brzom prevodjenju serije.  :clapp
Vidim da nema uopste mnogo prevoda na drugim jezicima, cak ni na engleskom.
0 0
Čuo sam za seriju. Vidim da ju je radio HBO. Kažu da serija Senke nad Balkanom podseća na ovu.
Tražio sam prevod za seriju i tako nabasao na ovaj sajt.
Veliki pozdrav.
0 0
Gataka
Je l' neko uspeo da nedje 7 i 8 epizodu na nemackom?
Kontaktirao sam prevodioca serije, ali i dalje nemam odgovor.

Pogledaj PP.
0 0
drbane
Oprostite da li mogu dobiti dozvolu za skidanje titlova za Babion Berlin seriju,

Hvala unapred,
drbane

ne. nema na čemu.
0 0
hyde_sb
drbane
Oprostite da li mogu dobiti dozvolu za skidanje titlova za Babion Berlin seriju,

Hvala unapred,
drbane

ne. nema na čemu.

Ivana, obožavam tvoje odgovore. :smfor (24): Lepo vaspitana, kulturna, odgovara kratko i jasno. :sbowing_100-106
0 0
kočijašica bila i ostala ;D

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0
Ima li koja dobra duša da me uputi di nabaviti ovu drugu sezonu, ili free ili di se može platiti karticom (tipa usenet ili slično)?
0 0
Pogledaj PP.
0 0
0 0
Hvala za sve prijevode  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
Opaaaa, prevedena i druga sezona  :thcheerleader3  :thcheerleader3  :thcheerleader3
Svaka cast, sve pohvale.  :clapp
Bacam se pod urgentno na gledanje druge sezone.

Btw. negde sam pred izbacivanje serije, procitao da su u planu 4 sezone. Prve dve u zadnjem kvartalu ove godine, a druge dve u drugom kvartalu 2018.
0 0
0 0
Pozdrav svima ,hvala moderatorima za pristup sajtu.Zovem se Zeljko(Papaleone),jos malo pa 50 leta.Inace sam iz Kragujevca .Pogledao sam epizode 1-2 i odusevljen sam .Jos jednom veliki pozdrav svima :beer2:
0 0
Mogao si nam dati i JMBG. broj licne karte, znak u horoskopu, itd... Salim se  ;D
Meni je druga sezona za nijansu bolja od prve. Drze opako dobar kvalietet. Neposustaju.

I jos ako se obistine one najave da ce biti jos 2 sezone, bice ovo medju najboljim serijama van engleskog govornog podrucja, a i najskuplja po svoj prilicii, jer budzet od 40 milki eura, sve govori.
0 0
Odgledao sam i drugu sezonu ove izvanredne njemačke serije. Iakose to nekako stidljivo spominje, užitak gledanja pojačavaju izvrsni prijevodi, na čemu autoru duboki naklon. Ipak, za razliku od nekolicine ljubitelja, žao mi je što će imati nastavke. Kad nešto valja, onda to treba davati kap po kap. Po meni Babylon Berlin ima, ili bi imao fini logični kraj, ine znam što bi se sad moglo očekivati. Da Charlotte i Gereon imaju nekoliko dječurlije i da sretno žive do kraja života, da gledamo uspon Hitlera,uz neminovan pad Weimarske Republike i da razmišljamo kako kako Bruno Wolter uspijeva preživjeti 102 metka, pad sa vlaka (nekoliko puta). To je po meni mogla biti neka druga priča. Ali, ukusi su različiti, samo se bojim da će, kao i kod Luthera, to biti još jedna besmislena priča :). Ili možda ipak neće. Bumo vidli. :beer2:
0 0
Serija je extra, i vidim da se HBO dobro potrudio da je sakrije :) Ja sam nazalost pogledao samo 4 epizode u redovnom terminu na HBO, ostale su mi pobegle.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 73 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (1)

1 član 179 gostiju 31 botova Ukupno: 211

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više