1. OFF Topic
  2. Pozdrav

Pozdrav

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 163 rezultata)
Pregledah forum  :SherlockJo i ne nađoh podforum za predstavljanje novih članova, pa otvorih temu ovde.

Pre svega želeo bih da pozdravim celu ekipu kao i sve članove sajta/foruma i da vam poželim uspeh u daljem radu.
Vidim da i pored manjeg broja članova na forumu (bar za sad) vlada entuzijazam, a vidim i neke odlične prevodioce
u vašim redovima tako da uspeh ne može izostati.  :smfor (26):

Da budem iskren, na registraciju su me podstakli neki titlovi koje ne nađoh na drugim mestima, te se nadam da ću
zaslužiti poverenje i steći mogućnost download-a. A kad sam već tu nadam se lepom druženju i razmeni mišljena
i komentara.

Budite mi zdravi, "debeli" i veseli.  :beer2:
0 0
Dobro nam došao na forum, Ulixes.  :happy2:
Nadam se da ćeš uživati u druženju s nama.
Dobro nam došao.  :beer2:
0 0
Pozdrav, Ulixes  :bear3:
0 0
Pozdrav  svima , novi sam , pa eto pristojno je pozdravit i reći dobar dan i sretan rad !
0 0
Poznat mi je nick. Dobro došao.
0 0
meni nije, ali pozdrav eddyd  :happy2:
0 0
Pozdrav drugari stari :D
Ja danas tek videla da vi postojite, i to nakon sto sam dobila 150 mejlova za onu čet temu na po...pojma nisam imala šta se dešava, nadam se da me primate!
0 0
Dobro nam došla, Noblice.  :smfor (25):
0 0
Dobro nam došla, Noblice. Baš mi je drago što si došla kod nas.  :thcheerleader3
Dobro nam došla  :smfor (25):
0 0
:clapp :thcheerleader3
0 0
Hvala! Ja sam baš van svih tokova...jedno godinu dana mi nije radio komp, pa sam rodila bebu, i ništa ne znam šta se dešava. Da budem iskrena i ne prevodim više, poslednje sam prevodila par epizoda PLL, ali sam danas, čim sam skontala za vas, morala da se registrujem makar da se samo javim. :smfor (25):
0 0
O, pa čestitam! To su lepe vesti!  :smfor (25): I drago mi je što si nam se pridružila. Kad imaš vremena, svrati da se družimo.  :beer2:
Hvala, bebironka moja ima 8 meseci, pa smo sad ni tamo ni ovamo, ne stizem ni serije da gledam, bas kaskam, samo pratim greys i this is us sam odgledala. eee, a nekad sam bila cool :D
0 0
Ma i sad si ti cool, a biće i više vremena kad beba još malo poraste i za serije i za sve ostalo kao nekad.  :smfor (6):
Loki
Hvala, bebironka moja ima 8 meseci, pa smo sad ni tamo ni ovamo, ne stizem ni serije da gledam, bas kaskam, samo pratim greys i this is us sam odgledala. eee, a nekad sam bila cool :D

moj Minion ima 5 godina, ali ja sam ti totalno cool - unazad jedno tri godine ;D dobro nam došla  :clapp
0 0
Samo da se navikne na baby TV.  ;D
I burazer i zet koriste kad hoće malo slobodnog vremena.
0 0
faks86
Samo da se navikne na baby TV.  ;D
I burazer i zet koriste kad hoće malo slobodnog vremena.

genijalan program, sjećam se.. sad je blaženi tablet  :hslocked:
0 0
Moj se naviknuo na taj baby tv,sad prosirio na Maksimove avanture s Youtubea
0 0
Moj stiže za mjesec dana... tako da... samo pišite, svaki savjet je dobrodošao  ;D
0 0
Ide ovako: Pilići, Piko, Pocoyo, A Je To, Munjeviti Jurić, Super Mario...
0 0
Otvorit ću ja onda jedan podforum baby kutak samo za roditelje pa mi vi iskusni tamo dajte savjete  :smfor (27): ;D
0 0
Ima skoro godinu dana kako me je bilja obavestila o sajtu, a ja sam ga nedavno "otkrio" u bukmarksu. Drago mi je da je ekipa uspela da ostvari ono što na PO nije mogla.

Pozz
0 0
Gde si, Joco, druže stari?! Uživaj u druženju s nama.  :clapp :clapp :clapp

Prijavi

Unesite razlog prijave ove poruke. Prijava je anonimna za ostale korisnike.

Razlog (obavezno)

Obriši

Jeste li sigurni da želite obrisati ovu poruku?

Potvrda brisanja

Obrisati ovaj prilog?

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Podijeli temu

Naslov nove teme

Naslov nove teme

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 163 rezultata)
Tema 906
Poruka 52,997
Serija 703
Filmova 399
Prijevoda 13,992
Član 9,889

Online korisnici (1)

1 član 8 gostiju 136 botova Ukupno: 145

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

189

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više