Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pozdrav

Pozdrav

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 6 / 7 Prikazano od 126 do 150 (ukupno 163 rezultata)
Pozdrav svima,

zovem se Boba, zivim u Zemunu i stvarno bih voleo da znam kako se otvara tema... Ocigledno se ne snalazim bas najbolje :(
- Captain Piett?
- Yes, my Lord?
- Make ready to land our troops beyond their energy shield and deploy the fleet so that nothing gets off the system. You are in command now, Admiral Piett.
0 0
darthboba
Pozdrav svima,

zovem se Boba, zivim u Zemunu i stvarno bih voleo da znam kako se otvara tema... Ocigledno se ne snalazim bas najbolje :(

ne može bilo tko otvarati teme.. treba imati određenu razinu za to, a ti je nemaš.. koju bi temu otvorio?
0 0
Usuđujem se pretpostaviti da bi tema bila The Mandalorian, serija koja kreće krajem godine umjesto otkazanog filma Boba Fett (ne znači da je on glavni lik unutra, ali postoji velika mogućnost da jest).
Ne valja ostati na jednoj pretpostavci pa bi druga njegova tema bila, uvjeren sam, serija Ash vs Evil Dead.

:thspaz
0 0
JoxerTM
Usuđujem se pretpostaviti da bi tema bila The Mandalorian, serija koja kreće krajem godine umjesto otkazanog filma Boba Fett (ne znači da je on glavni lik unutra, ali postoji velika mogućnost da jest).
Ne valja ostati na jednoj pretpostavci pa bi druga njegova tema bila, uvjeren sam, serija Ash vs Evil Dead.

a gle, ako misli prevoditi, rado otvorim temu.. u protivnom, jok  ;D
0 0
The Mandalorian is an upcoming American space-opera web television series...

You had me at space-opera  ;D
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
hyde_sb
JoxerTM

a gle, ako misli prevoditi, rado otvorim temu.. u protivnom, jok  ;D

Ne mogu reci da mi nisu obe teme pale na pamet, ali sam takodje hteo dodati i The Walking Dead, The Lost Room i Sons of Anarchy... makar za pocetak :) ali razumem logiku da je potrebno dokazati se pre otvaranja tema.

Sto se prevodjenja tice, rado bih ali vestina i vreme mi fale. Ono sto mogu je da kada prepravim postojeci prevod da odgovara nekoj drugoj verziji epizode da ga okacim (naravno, ne bih prepravljao sadrzaj tako da bi originalni potpis autora ostao) i to cu i da radim cim budem imao sta da prepravim :)
- Captain Piett?
- Yes, my Lord?
- Make ready to land our troops beyond their energy shield and deploy the fleet so that nothing gets off the system. You are in command now, Admiral Piett.
0 0
ne otvaramo teme za koje nemamo titlove jer nema smisla preopterećivati forum.. za takve serije postoji tema Tko o čemu, mi o serijama.. a što se tiče sinkroniziranja titlova, i za to imamo određene članove tako da ne treba ni to, hvala ;D

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0
Moze li nova tema

Naslov - Sta je sve prevodila ekipa sa prijevodi-titlovi

Posto nisam nasao slicnu temu, predlazem da svaki prevodilac navede serije koje je preveo.
Kao sto znamo, vecina stranica brise potpise, tako da nemamo pojma ko je inicijalno preveo epizode.

Od ekipe koja je ovdje, znam da su prevodili sljedece:

GOT - Ivan - ovo svi znaju :)
Community - hyde_sb - nedavno zavrsio gledanje sa suprugom pa mi svjeze

Da budem iskren, za ostale serije koje sam gledao sa domacim titlovima, nemam pojma ko je prevodio (uz nekoliko izuzetaka sa PO).

Pohvalite se malo :)
1 0
Ja reko bit ce interesovanja za ovakvu temu, kad niko nista.
1 0
Venom

umjesto da popisujemo što smo preveli, pametnije je da prevodimo nove stvari  ;D
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
Ivan
Venom

umjesto da popisujemo što smo preveli, pametnije je da prevodimo nove stvari  ;D

vala baš.. ne znam ni odakle bih krenula, nakupilo se toga u ovih 10 godina.. na svakom sajtu ima opcija pregleda prijevoda od određenog prevoditelja, koga zanima neka traži

2 0
Nisam to vidio po site-ovima, ali hajde... Nevermind

Palo mi na pamet da nemam pojma ko je npr
prevodio Seinfeld, Frasier, Friends i jos mnoge druge serije koje sam gledao nekad ranije.

A inace, moje iskustvo sa titlovima pocinje sa ST Voyager. To je bila prva serija i jedna od rijetkih koje sam kupio :).

Dobro se sjecam da su nedostajali prevodi za jednu ili dvije sezone i da sam ih nestrpljivo cekao. Neko sa PO se prihvatio da prevodi te epizode i znam da su svi titlovi imali probleme sa rodovima (pretpostavljam da je prevod radjen naslijepo). Mislim da jos imam sprzene te titlove na dvd-ovima :)
0 0
Zokss
A mozda sam malo dosao i da se zajebajem sa punoglavcima, HAHAHA

kako je tebi dobro.. kako ti se zove diler? možda ga znam
0 0
smeksi iz kvarta.
treba ga zaobilazit.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Zokss
hyde_sb
Zokss

Pa znas ga, i ti si u kontaktu s njim hahahahaha

moguće, zato i pitam kako se zove.. ja ih imam više
0 0
hyde_sb
Zokss
hyde_sb
Zokss

Pa znas ga, i ti si u kontaktu s njim hahahahaha

moguće, zato i pitam kako se zove.. ja ih imam više
Ti si Iz SB-a?
0 0
Eadnp
Ti si Iz SB-a?

da.. zato imam ovo sb u nicku
0 0
hyde_sb
Eadnp
Ti si Iz SB-a?

Nisam obračao pažnju na to, osječam da ti nisam baš drag pa rekoh možda me poznaješ, pošto smo generacija.
0 0
Eadnp
hyde_sb
Eadnp
Ti si Iz SB-a?

Nisam obračao pažnju na to, osječam da ti nisam baš drag pa rekoh možda me poznaješ, pošto smo generacija.

rijetko je meni tko drag, ne volim baš ljude.. prebaci se na poruke, nema potrebe za otkrivanjem osobnih informacija ovdje
1 0
Pozdrav, zovem se Aleksandra. Slucajno sam trazeci neki sajt sa prevodima naisla na vas sajt,u pocetku odusevljena, napokon sa forumom sajt gde mogu da pisem svoje utiske,sto me inspirise da vise filmova i serija pogledam, ili neku knjigu vise da procitam. Nije mi uopste jasno zasto su mi neki komentari obrisani, ispisala sam utisak svoj o filmu/seriji, nisam spojlovala procitala sam pravila, ali dobro pisacu idalje jer mi se ovakva forma sajta sa forumom i komentarima svidja. Predlog za izmenu je, pored toga da saznamo sto nam je neki komentar obrisan nekad bar, moj predlog je da se otvori bar jos neka tema kod filmova (npr. kod serija ima puno tema), jer za neke filmove bi mozda pisali pozitivan/negativan utisak, mozda neke visoko ocenje filmove ili slicno nesto, a ne samo preporuke. Srdacan pozdrav admin timu,i svaka cast za ideju za ovakav sajt!  :smfor (25): :smfor (26):
1 0
nemamo toliko vremena da objašnjavamo svima zašto su neki postovi obrisani - valjda možeš i sama skužiti.. filmove ne prevodimo pa zato nema različitih tema za filmove.. i de se više manite prijedloga, želja i pozdrava.
3 0
kec58
Zašto se mora pisati svakakve gluposti da bi skinuo koji titl ???

ne moraju se pisati gluposti, već smisleni komentari.. ustvari, ti ni ne moraš.

3 0
Veliki Pozdrav iz Makedonije, veliki sam ljubitelj serija, otkrio sam vaš sajt sasvim slučajno tražeči prevod za seriju Godfather Of Harlem, i oduševio sam se kad sam video kako ste organiyovani. Svaka Čast, samo napred
1 0
Pozdrav kolege, Toni iz Zagreba. Nažalost, prijavio sam nekakav post u nekom topiku jer nisam mogao odgovarati na postove, ali sam na kraju skužio da sam gledao u zaključane teme. Ne znam postoji li kakvo ograničenje za otvaranje topika, no ne mogu otvoriti topik u podforumu "Pitanja i odgovori" npr. pa ne znam postoji li kakvo ograničenje ili..

Ljubitelj sam filmova i serija. Volim da mi titlovi budu sređeni u milisekundu tako da se dosta bavim uređivanjem i sync-anjem tuđih titlova. Volim svakakve serije i filmove, a najdraže serije su mi Breaking Bad, True Detective S01 i The Sopranos (tim redom). Naravno ima ih još, ali to su ajmo reći prve tri. Za filmove ne mogu reći koji mi je najbolji, ali ih ima puno koji su mi u topu. Najdraži glumci su mi Denzel Washington, Matt Damon, Robert Downey Jr., Christian Bale, Matthew McConaughey, Leonardo Di Caprio...

Ako smijem tu pitat kad već ne mogu otvoriti topik u "Pitanja i odgovori" podforumu.. titlove za The Morning Show je zaključao kolega koji ih je preveo ili? (Znam da ne mogu skidati titlove dok nemam minimalno 20 postova)
1 0
Dobro nam došao.  :beer2:

Titlove zaključavaju prevodioci/prevoditeljke koji su preveli iste.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 6 / 7 Prikazano od 126 do 150 (ukupno 163 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 39 gostiju 4 bota Ukupno: 44

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

44

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.