Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pozdrav

Pozdrav

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 5 / 7 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 163 rezultata)
coa
kakav je mulder, odma klizeci i to sa obije noge  ;D
to je za crvenu kartu.

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): jesi malo ljubomoran što se ti nisi sjetio? ;D
0 0
hyde_sb
coa
kakav je mulder, odma klizeci i to sa obije noge  ;D
to je za crvenu kartu.

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): jesi malo ljubomoran što se ti nisi sjetio? ;D
ko prvi... njemu...  ;D
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Pozdrav svim forumašima.Generacija sam 50+ i do sada nisam pristupio nikakvoj društvenoj mreži ili forumu. Vi ste prvi gdje se prijavljujem. Pohvale ljudima koji organiziraju stranicu. Na jednom mjestu mogu dobiti puno informacija o serijama ažuriranih po abecedi. Morate znati da sam počeo gledati serije tek prije dvije godine kada su mi dosadili razni CSI i slične serije na TV.Iako sam puno pohvatao u dvije godine još uvijek ima dobrih serija za koje nisam čuo,osobito se to odnosi na skandinavske serije. Poštivanjem Vaših pravila nadam se da ću moći preuzeti poneki titl u budućnosti.
da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
0 0
godm
Pozdrav svim forumašima.Generacija sam 50+ i do sada nisam pristupio nikakvoj društvenoj mreži ili forumu. Vi ste prvi gdje se prijavljujem. Pohvale ljudima koji organiziraju stranicu. Na jednom mjestu mogu dobiti puno informacija o serijama ažuriranih po abecedi. Morate znati da sam počeo gledati serije tek prije dvije godine kada su mi dosadili razni CSI i slične serije na TV.Iako sam puno pohvatao u dvije godine još uvijek ima dobrih serija za koje nisam čuo,osobito se to odnosi na skandinavske serije. Poštivanjem Vaših pravila nadam se da ću moći preuzeti poneki titl u budućnosti.

pozdrav, godm.. dobro nam došao.. drži se pravila i neće biti problema  :beer2:
0 0
Poz godm ja samo da ubacim ovaj  gif dont mind me xD
Photo
Photo
0 0
Evo malo i o mom ukusu. Malu prednost dajem serijama rađenim po istinitim događajima,serijama rađenim po knjigama pisaca i ostalim serijama bez puno fantazije. Malo manje volim zmajeve i svemirce. Serije koje su mi bile dobre True detective,The americans,Bron,Fargo,Narcos.
Zadnje pogledano The tunnel,Strangers things,Mr.mercedes. Sada se gleda Le bureau des legendes.
0 0
A omiljeni crtać ti je Kalimero?  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Kako si pogodila? To je crtani moje mladosti.
" TO JE PRAVA PRAVCATA NEPRAVDA "
0 0
Sve ono što poželite neka Vam se u novoj godini i ostvari a ja Vam želim puno zdravlja, sreće i dobrih serija.
0 0
Pozdrav svima i odmah isprike što se ne prestavih odmah po ulasku. Uglavnom hvala što me primiste - forum je prva liga! Priznajem u startu se učlanih samo da bih došao do titlova za Babylon Berlin (kojih nema NIGDJE), al vrlo brzo sam uvidio koliko vam je forum super i zanimljiv! Naknadno sam tek skužio (jbg plavuša LOL) da je riješ o "12 žigosanih" - E SVAKA ČAST što radite, svaki vaš titil na koji ikad naletih je bio besprijekoran!!!! Keep it up!

BTW, sretna Nova svima!

0 0
:bear3:
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
pozdrav za tdd ekipu - par nickova i osnivaca foruma sam odmah prepoznao  :sbowing_100-106

nekad, dok sam bio slobodan covek, i sam sam doprinosio zajednici prevodima za lost i prison break npr, te sinhronizacijom postojecih titlova za razlicite releasove. uvek je lep osecaj kad covek vidi da je njegov prevod/rad skinulo par hiljada ljudi ;-)

tesko da cu moci prevodima da doprinesem forumu, al' mislim da imam prilicno iskustvo s materijom, pa cu gledati da prokomentarisem tekuce teme/serije koje i sam pratim ili uputim ljude na nesto slicno onome sto vidim da su komentarisali, a da im se svidelo.

pozdrav svima i (s par dana zakasnjenja) srecni praznici ;-)
0 0
Pozdrav i tebi, wkt, i dobro nam došao na forum.  :smfor (26):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
bilja
Pozdrav i tebi, wkt, i dobro nam došao na forum.  :smfor (26):

:clapp
0 0

Pozdrav svima,

Svima zelim sretnu Novu Godinu. :clapp

Inace sam ljubitelj filma i serija, svojevremeno sam prodavao filmove. Posebno volim evropsku kinematografiju.
0 0
Ovde pozdravi čestitke etc  :thcheerleader3
Photo
0 0
Pozdrav svima! Nisam nasao temu za predstavljanje a imam vec par postova pa da se predstavim...
Moje ime je Srdjan, iz Kragujevca sam, radim u Beogradu, samo 45 godina (sto bi se reklo 25 godina i 20 godina iskustva).

Sve najbolje vam zelim i radujem se razmeni iskustava, misljenja i titlova....pozdrav!
0 0
buckocar
Pozdrav svima! Nisam nasao temu za predstavljanje a imam vec par postova pa da se predstavim...
Moje ime je Srdjan, iz Kragujevca sam, radim u Beogradu, samo 45 godina (sto bi se reklo 25 godina i 20 godina iskustva  :smfor (27):).

Sve najbolje vam zelim i radujem se razmeni iskustava, misljenja i titlova....pozdrav!
Pa dobro Srdjane iz Kragujevca, koji radis u BG-u, vala, kako si krenuo sa predstavljanjem, ocekivao sam u najmanju ruku,
adresu stanovanja, bilirubin u krvi, JMBG i eventualno platni racun.  ;D

Salim se naravno, dobrodosao u malo drustvo, ali odabrano i nadasve vredno.  :bear3:
Photo
1 0
:hi:
1 0
pozdrav, imate li komaraca. znak pitanja.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
coa
pozdrav, imate li komaraca. znak pitanja.

nema ih puno, a i oni koji su tu su veliki kao rode ;D
2 0
pozdrav. prije neku noc su se zajebali sto su me dirali. tako su se popjanili da sam ih nasao po parketu.
pozdrav.
c/p
3 0
SRETAN DAN ŽENA SVIM ŽENAMA NA FORUMU. :smfor (25):
(čestitam malo prije jer sutra ne stignem ).
3 0
Pozdrav svima,

novi sam na ovome forume, zovem se Bartol i dolazim iz Zagreba. Nadam se lijepom druženju ovdje sa svima vama  :thcheerleader3
3 0
B2B
Pozdrav svima,

novi sam na ovome forume, zovem se Bartol i dolazim iz Zagreba. Nadam se lijepom druženju ovdje sa svima vama  :thcheerleader3

Dobro došao  :beer2:
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 5 / 7 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 163 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 39 gostiju 4 bota Ukupno: 44

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

44

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.