Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Pozdrav

Pozdrav

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 7 / 7 Prikazano od 151 do 163 (ukupno 163 rezultata)
Pozdrav svim ljubiteljima dobre literature, serija i filmova... Ja osim ovo troje volim i pozoriše i dobro društvo. A najviše volim svoju ženu... :) Ono što mi veoma nedostaje već mesecima u Srbiji je odlazak baš u pozorište i biskop. Kakva je situacja povodom toga kod vas?
0 0
indians32
Pozdrav svima, ja sam nova na vašem divnom forumu i iskreno ću reći, nisam dugo bila član nijednog i ovo je baš osveženje za mene! Došla sam na forum i unapred se izvinjavam ako se ne snalazim baš najbolje, ali želim da pohvalim sve vas koji se trudite da prevedete seriju ili film.
Gledala bih serij What If (2019) ali sam nova na forumu i koliko sam shvatila ne mogu da skinem titl za prvu epizodu još uvek, ali sačekaću.
Koje je pravilo i uslov za skidanje titlova za seriju? Za filmove sam razumela da moram imati najmanje 20 postova? I šta se računa u post, ovo što sad pišem? Molim pomozite mi da shvatim...
Srećan rad i lep dan želim svima!

za pristup titlovima (bio to titl za seriju ili film) trebaš imati 20 postova, da.. komentiraj serije i filmove koje si gledala pa će brzo tih 20 postova.
2 0
Kao neko ko je upućen u svet titlova i prevođenja, ne znam kako mi je promakao ovaj sajt i forum. Svakako mi je drago što postoji više ovakvih internet mesta i što na taj način zajednica može da se širi, a prevodi da budu još bolji.

Za početak je važno naglasiti da je sam dizajn sajta i foruma dosata bolji od vaše konkurencije ili sajtova vaših kolega.
:clapp

Sve najbolje, pa ćemo se povremeno družiti. :bear3:
"We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time."
0 0
Pozdrav svima.
Da krenem sa porukama, pa da po;nem sa skidanjem titlova...  ;)
1 0
Pozdrav od Shejtana!
1 0
Pozdrav svima. Novi sam na forumu i baš mi je lijepo s vama.
Žena mi je godinama govorila: Pa daj se negdje registriraj i zahvali se prevoditeljima. Evo, napokon sam se ohrabrio i u ženino ime i svoje, najljepše vam hvala dragi prevoditelji ma gdje bili, da nam svojim trudom i dobrom voljom omugućavate da uživamo u zabavi i umjetnosti. Ne možemo više zamisliti popodneva i večeri bez filmova i serija i bez vaših prijevoda.  :clapp :clapp :clapp
A ja ću se truditi svojim skromnim komentarima skretati pozornost na dobre ili loše filmove, serije i muziku. To me baš veseli.
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
2 0
Pozdrav svima.

Veoma sam zahvalan na prijemu u ovu zajednicu. Nadam se da cu biti dostojan clan iste.

Pohvale svim prevoditeljima na izvrsnim prevodima.
Hasta la vista
0 0
Ima li koga na ovom forumu  :lol2:
Hasta la vista
0 0
Šta treba?

Sent from Tapatalk

0 0
StarTrekFan
Ne(j)ma.  :smfor (21):
0 0
StarTrekFan
iskoci kod restorana pero&senka, reci da sam te ja poslao.
ako ne bude valjalo...
jebi ga.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
Ja sam Amila, gledam jako puno serija i filmova, i jako puno čitam i slušam knjige(25 ove godine). Osim toga ljubitelj plivanja, koja mi je jedina fizičla rekreacija i odmor od posla i mozga, pa moram makar svaki drugi dana na bazen. Hvala svim prevoditeljima na prijevodima.
4 0
Pozdrav svima.

Volim serije i dosta citam kjnjige (SF i epska)
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 7 / 7 Prikazano od 151 do 163 (ukupno 163 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 39 gostiju 4 bota Ukupno: 44

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

44

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.